super service

Alle bestellingen komen op tijd en snel ! Ook retour zendingen gaan perfekt. Heel tevreden.

Fantastisch!

Super service!!

Snelle, persoonlijke service en een mooi product

Uit de ruime online collectie een mooie keuze kunnen maken. De schoenen werden super snel verstuurd en werden de volgende dag al, met een leuke persoonlijke touch, thuis bezorgd. Alles is netjes verpakt en goed verzorgd, en de schoenen zitten ook nog eens heerlijk.

Helen top, snel verzonden en ontvangen. Zijn prachtige sandalen!

Great

My shooes didn’t fit so I returned them. And there was no problem getting the money

Ik ben een grote fan van jullie schoenen, goede pasvorm

Alles snel en goed bezorgd. Met een persoonlijke kaartje super leuk.

Ze zijn mooi..zitten heerlijk,en lopen super.

De schoenen van Via Vai..daar ben ik helemaal verliefd op.. Wacht altijd op op de Sale. Want anders kan ik het niet betalen.

Snelle levering met een leuk persoonlijk kaartje….sneakers zitten, zoals gewoonlijk, heerlijk!

Super gave sneakers

Hele toffe sneakers besteld. Snelle levering,netjes verpakt en met een leuke persoonlijke boodschap. Helaas wel terug moeten sturen omdat ik met één voet slipte. (Maar dat ligt aan mijn voeten….)

Ze hebben me echt super goed geholpen, met het opsturen/bezorging van mijn pakketje! Snelle service! En erg vriendelijk!

Super leuk...

Ontzettend leuk in gepakt... En een leuk kaartje erbij... Was gewoon een kadootje. Groetjes Marielle.

Snelle en keurige levering van een topproduct

Prachti

Prachtige schoenen met mooi persoonlijk kaartje. Oke niet goedkoop maar ja goedkoop is duurkoop.

Mooie schoenen, prima service

Top ervaring

Ontzettend prettig geholpen bij klantenservice (Helma).

Very good

Hurtig levering efter bestillingen Og jeg blev i formeret omkring pakkens forsendelse

Mooie schoenen en goede service!

Ik ben echt verliefd op mijn nieuwe sandalen van VIA VAI. En de service is echt top! Zo leuk om een handgeschreven bericht te ontvangen van een van de medewerkers. Maakt het nog leuker om binnenkort te gaan floreren met mijn nieuwe aanwinst!

Geweldige sneakers

Voor mij is het mogelijk om de goede schoen te vinden vanwege neuropathie Ik heb meerdere paren van viavai Ze dragen zo fijn dat ik alleen maar dit merk wil

Prachtige laarsjes maar voor mij de schacht te hoog!

De kwaliteit van de schoenen zijn super. De levering was binnen enkele dagen binnen.

Goede service, snel verzonden en bestelling naar wens.

Superleuke sneaker

fijne sneaker, geen gedoe met veters, en ze lopen heerlijk. Ze vallen wel iets groot uit, maar met opgezette voeten wel beter. Mijn ervaring met via vai sneakers, eerst uitlopen en dan zitten ze heerlijk.

Duidelijk en overzichtelijk

Duidelijke, overzichtelijke site. Snel verzonden.

Perfecte service en contact

Heel blij met jullie! Dankjewel Yara, Liefs Xabdra