Makkelijk, snel en fijne persoonlijke aandacht zoals een handgeschreven kaartje. Ik hou er van.
Hi Maaike, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en dat je het handgeschreven kaartje zo waardeert. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe Liz Dae sneakers. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Quinta
Ik had per ongeluk 2 x een zelfde bestelling gedaan. Na een belletje werd alles gelijk opgelost en mijn geld teruggestort.
Hi Annemieke, Bedankt voor jouw positieve review over onze service! Wat fijn dat alles zo snel was opgelost. Ga lekker genieten van je nieuwe Bobbi Glow boots. You'll rock them! 😘 Liefs, Quinta
de schoenen zijn precies zoals de omschrijving, ik heb het in mijn eigen maat besteld, mooi leer
Hi Desiree, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Heel veel plezier met jouw nieuwe Blue Maeve sneakers. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Quinta
Super service
Hi Tamara, Wauw, een 10! Uitstekende service is precies waar we voor staan, dus dit compliment waarderen we enorm 🥰. Heel erg bedankt en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Quinta
Ik voel mij als klant gezien en dat is heel fijn. De schoenen voldoen precies aan de verwachting en om nog eens een lief persoonlijk berichtje. Zo maak je het verschil!
Hi Yvonne, Een groter compliment kun je ons niet geven 🥰. We pakken jouw schoenen met heel erg veel liefde in waardoor het iedere keer weer een cadeautje wordt om uit te mogen pakken. Heel veel plezier met jouw nieuwe Pepper Jyll sneakers! Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Quinta
Vond het heel vervelend om 2 maal een ruiling te doen maar prima afgehandeld.
Hi Lucianne, Bedankt voor het compliment! ❤️ Wat fijn om te lezen dat je goed bent geholpen door onze klantenservice. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Quinta
Snelle levering, gemakkelijk retourneren en retour supersnel verwerkt.
Hi Mariska, Wauw, bedankt voor deze positieve review! ❤️ Ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Quinta
Super!!
Hi Irene, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en en schoenen. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe Maddy June enkellaarsjes. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Quinta
Schoenen op het bedrijf af kunnen leveren in Waalwijk. Super geregeld
Hi Jeanette, Wauw, bedankt voor deze positieve review! ❤️ Ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Quinta
Snel en goede service.
Hi Ans, Wat fijn om te lezen dat je bestelling snel en goed bij je is aangekomen. Heel veel plezier met jouw nieuwe Bellamy Stitch chelsea boots. Jij gaat ze rocken! ❤️ Liefs, Quinta
Prachtige schoenen en heel erg leuk dat kaartje erbij.
Hi Stanneke, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Wat leuk om te lezen dat je het handgeschreven kaartje zo waardeert. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe Posy Dash sneakers. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Quinta
Super snel geleverd! En elke x een leuk beiefje erbij. Heel blij mee!
Hi Mia, Wauw, bedankt voor deze positieve review! ❤️ Ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en dat je het handgeschreven kaartje zo waardeert. Hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Quinta
De schoenen die ik besteld hadden waren perfect en vallen op maat. Daarnaast zat er een super leuk persoonlijk handgeschreven kaartje bij! Het zijn de kleine dingen die het doen ;)
Hi Esther, Bedankt voor de lovende woorden! Ontzettend leuk om te lezen dat de schoenen je perfect passen. Ook zijn we blij dat je het handgeschreven kaartje zo waardeert. We pakken jouw schoenen met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje is om uit te pakken ❤️. Graag tot ziens in onze webshop! Liefs, Faye
Gewoon goed
Hi You, Wow, een 10! Wat fijn om te lezen dat alles goed is bevallen. Hopelijk tot snel in onze webshop! ❤️ Liefs, Faye
Bij de verpakking zat een leuk berichtje wat het persoonlijk maakt
Hi Agnes, Wat goed om te horen dat jouw nieuwe laarsjes snel zijn geleverd en ook goed bevallen. Wij pakken jouw bestelling met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje wordt om uit te pakken ❤️! Ik wens je veel plezier met jouw nieuwe Noelle Rox enkellaarsjes, go rock them! Liefs, Faye
I love The shoes and The service The Company provide
Hi Kristine, Thank you so much for sharing your review. How amazing to read that you are so satisfied with our service. Enjoy your new Alexis Zarah boots, you'll rock them ❤️. Hope to see you soon! Love, Faye
Snelle verzending en altijd een leuke kaart met boodschap bij je bestelling.
Hi Karin, Wat goed om te horen dat jouw nieuwe schoenen snel zijn geleverd. Wij pakken jouw bestelling met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje wordt om uit te pakken ❤️! Ik wens je veel plezier met jouw nieuwe Lilla Seven enkellaarsjes, go rock them! Liefs, Faye
Op de site van Via Vai heb je een ruime keuze aan hippe schoenen. Verschillende modellen in moderne kleuren. Bij elke outfit een passend par. Na bestellen zijn de schoenen snel en netje geleverd.
Hi Monique, Wauw een 10! Wat gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent over VIA VAI. We zijn enorm blij met klanten zoals jij! 🥰 Topkwaliteit en hippe, vernieuwende designs is precies waar we voor staan. Veel plezier met jouw nieuwe sneakers en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Faye
Everything was OK. Very good service and quality
Hi Cornelia, Thank you so much for sharing your review. How nice to read that you are so satisfied with our service and quality. Enjoy your new Eveline Riley boots, you'll rock them ❤️. Hope to see you soon! Love, Faye
Mijn bestelling is snel en keurig verzorgd geleverd. Er zat een handgeschreven persoonlijk kaartje bij. Leuk, ik hou van de kleine extra aandacht.
Hi Ester, Een groter compliment kun je ons niet geven. Wat leuk om te lezen dat je het handgeschreven kaartje zo waardeert❤️. We pakken jouw schoenen met heel erg veel liefde in waardoor het iedere keer weer een cadeautje wordt om uit te mogen pakken. Veel plezier met jouw nieuwe Kailee Sutton laarzen! Liefs, Faye
Alles ging goed en vlot.
Hi Marcella, Jij blij, wij blij! ❤️ Heel erg bedankt voor het delen van je positieve review. Ik wens je veel plezier met jouw nieuwe Eveline Clark enkellaarsjes. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen in onze webshop! Liefs, Faye
Heel tevreden over de site. Eenvoudig en de bezorging ook prima. Site om vaker schoenen te bestellen.
Hi Liena, Wat maak je ons blij met deze review! 🥰 Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop en bezorging. Ik wens je veel plezier met jouw nieuwe Lois Bell loafers. Hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen! Liefs, Faye
Snelle levering. Kwalitatief zeer mooi product
Hi Marloes, Bedankt voor het grote compliment! ❤️ Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze levering en schoenen. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe Bobbi Mellow boots. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Faye
Hi Oda, Wauw, bedankt voor jouw positieve review! Daar doen we het allemaal voor 🥰. Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's en hopelijk tot snel in onze webshop!
zie boven
Hi Laura, Wow thanks voor de 9 ❤️. Jij blij, wij blij! Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe Noelle Rox enkellaarsjes, hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Faye