Super vriendelijk en Attent !

Schoenen zijn zo en zo Top ! Directe reacties op vragen en allemaal zeer klantvriendelijk..

Fijne service

Vlotte verzending

Persoonlijke touch

Zo leuk dat je je pakket snel thuis ontvangt, de doos opent en dan als eerste een handgeschreven kaartje ziet met een persoonlijke boodschap erop over je aankoop. Doen ze goed!

Tevreden

bestelling snel geleverd

mooie schoenen van goede kwaliteit

Beautiful boots

Just received the most beautiful boots. And they fit just like a hand in a glove. I send you +++++, and I'll definitely come back.

Heerlijke sneakers, snelle servicr

Mooie en nette sneakers die bovendien lekker zitten. Kortom zijn geld waard

Fijne site, je bestelling is op tijd!

Mooie schoenen en ze lopen ook nog eens heerlijk

Uitstekende kwaliteit

Goede, fijne webshop met mooie schoenen! Uitstekende kwaliteit en ook nog eens super mooi! Ik ben fan!

Helemaal top!

Mooie collectie. Prima voorwaarden. Vriendelijke klantenservice

Persoonlijk kaartje erbij, mooi verpakt, snelle levering en uiteraard top product!

Fijne service, snelle levering en fijn dat het kosteloos ook retour mag indien het niet goed is!

Mooi aanbod en snelle service

Na

altijd goed.

ik heb veel schoenen van t merk via vai kan er goed op lopen 1 min puntje ze worden zo duur.

Helemaal tevreden!

Supersnelle levering, altijd mooi verpakt met een leuk kaartje erbij! Ook hele superservice als er een klacht is. Kortom ik ben een hele tevreden klant!

Snelle bezorging.

Super goed.

Top merk, geweldige service!

Schoenen zijn al jaren favoriet, zitten heerlijk. Snelle levering.

Goed en snel

Goed product. Ik ben echt fan van deze sneakers.

Zeer tevrdedn, mooie en leuke laarsjes

Laarsjes zitten goed. Mooie collectie

Geweldige schoenen

Hele nette en aardige mensen die graag met je mee willen kijken bij vragen. Daarnaast super snelle levering en geweldige schoenen mogen ontvangen!

Snelle verzending n goedkoper dan in winkels.

Zeer goed en snelle service. Top kwakiteit.

Snel en met een persoonlijke touch

Perfect shoes Excellent service

Good website with useful information about size and materials. Fast delivery and beautiful shoes in good quality. Thank you from Denmark

13 Tielenstraat

Waalwijk 5145 RC