Snel en netjes ingepakt . Leuk briefje er bij. Komt persoonlijke over.
Hi Mabhar, Bedankt voor jouw positieve review over onze service! Wat leuk om te lezen dat je het handgeschreven kaartje zo waardeert 🥰. Veel plezier met jouw nieuwe Bobbi Mellow boots en Bobbi Stone laarzen. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Quinta
Leuk dat er kaartje bij zit van 1 van de medewerkers dat je een leuke keuze heb gemaakt.
Hi Inger, Wauw, een 10! Wat leuk om te lezen dat je het handgeschreven kaartje zo waardeert ❤️. Veel plezier met jouw nieuwe Lilla Seven enkellaarsjes! Hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Quinta
Het persoonlijke woordje op de kaart, je voelt je geen nummer !
Hi Astrid, Wauw, van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Wat leuk om te lezen dat je het handgeschreven kaartje zo waardeert. We pakken jouw schoenen met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje is om uit te pakken ❤️. Liefs, Quinta
Hi Esther, Wat fijn om te lezen dat je bestelling snel en goed bij je is aangekomen. Heel veel plezier met jouw nieuwe Blue Myla sneakers. Jij gaat ze rocken! ❤️ Liefs, Quinta
Lief dat jullie er een persoonlijk kaartje bij doen.
Hi Marian, Bedankt voor het grote compliment! Wat leuk om te lezen dat je het handgeschreven kaartje zo waardeert. We pakken jouw schoenen met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje is om uit te pakken ❤️. Liefs, Quinta
Laarzen besteld, werden snel geleverd, helaas te klein, teruggestuurd, nieuwe besteld, wederom vlotte levering en geld teruggestort gekregen. Prima service en afhandeling
Hi Miriam, Wat maak je ons blij met deze review! 🥰 Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop. Hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen! Liefs, Quinta
Mooie collectie en snelle levering.
Hi Nancy, Wow, een 10! ❤️ Wat fijn om te lezen dat alles zo vlot verlopen is en dat je zo tevreden bent. Hopelijk zien we je nog eens terug voor een bezoekje aan onze webshop! Liefs, Quinta
Hurtig levering - flotte støvler
Hi Kirsten, Thank you so much for sharing your review. How amazing to read that you are so satisfied with our service and quality. Enjoy your new Jill East ankle boots, you'll rock them ❤️. Hope to see you soon! Love, Quinta
Mooie en modieuze schoenen. Helaas kon ik deze keer niet in de enkellaarsjes komen Dus geretourneerd
Hi Greet, Bedankt voor het mooie compliment! Wat jammer dat de schoenen niet passen. Mocht je behoefte hebben aan advies tijdens je zoektocht, kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen! Wij helpen graag en kunnen per model aangeven hoe deze valt. Hopelijk zien we je snel terug in onze webshop en scoor je een paartje dat perfect voor je zit! 🖤 Liefs, Quinta
Duidelijke site Heldere foto’s Proces bestellen prima Zo ook retourneren Schoenen waren voor nu te groot
Hi Matthea, Bedankt voor de complimenten! Wat jammer dat de schoenen die je hebt besteld niet goed op maat vielen. Mocht je behoefte hebben aan maatadvies tijdens je zoektocht, kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen! Wij helpen graag en kunnen per model aangeven hoe deze valt. Hopelijk zien we je snel terug in onze webshop en scoor je een paartje dat perfect voor je zit! 🖤 Liefs, Quinta
Ik heb inmiddels een paar of vijf VIA VAI sneakers, en ik wil nooit meer andere. Heerlijke schoenen, goed voetbed, blijven mooi, hippe look. Ook de service is fantastisch. Snel contact, en na een klacht over snel loslatende zool is dit supernetjes opgelost. Snel een nieuw paar opgestuurd, kaartje erbij, reep chocolade erbij, wat attent! Niets dan goeds en niets dan lof dus over dit gave merk en hun service.
Hi Marieke, Wauw, wat gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent over VIA VAI. We zijn enorm blij met klanten zoals jij! 🥰 Topkwaliteit en trendy, vernieuwende designs is precies waar we voor staan. Daarnaast vinden we het fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Veel plezier met jouw nieuwe Posy Dash sneakers en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Faye
Mooi larzen
Hi Alexandra, Bedankt voor jouw positieve review over VIA VAI! Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop en scoor je een paartje dat perfect voor je is. Graag tot ziens! ❤️ Liefs, Faye
Snel en correct. Schoenen zitten super goed.
Hi Sofie, Bedankt voor het grote compliment! ❤️ Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze schoenen en service. Met jouw nieuwe Posy Jen sneakers steel jij de show! Liefs, Faye
Super goede service
Hi Imani, Bedankt voor het delen van jouw positieve review! Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop en scoor je een paartje dat perfect voor je is. Graag tot ziens! ❤️ Liefs, Faye
De site is duidelijk, werkt snel en de items worden gelukkig ook snel verstuurd :-)
Hi Monique, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze webshop en de levering. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe Noelle Rock enkellaarsjes. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Faye
Goed aanbod, mooie prijs en een Snelle levering en zelfs een persoonlijke boodschap bij de schoenen!
Hi Aafke, Wow, thanks voor de 10! ❤️ Wat fijn dat jouw nieuwe Posy Dash sneakers snel bij je zijn thuisbezorgd. Ook doet het ons goed om te lezen dat je het handgeschreven kaartje zo waardeert. We pakken jouw schoenen met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje is om uit te pakken Heel veel plezier ervan, jij gaat ze rocken! Liefs, Faye
Zitten comfortabel en heeft een perfecte pasvorm
Hi Ilonka, Super bedankt voor het compliment! 😘 Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de sandalen. Heel veel plezier met jouw nieuwe Polly Shade sandalen & hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Faye
Goeie communicatie en leveren op de gemaakte tijdsafspraak. Goederen netjes verpakt.
Hi Ina, Bedankt voor de lovende woorden! ❤️ Wat fijn om te lezen dat alles zo vlot verlopen is. Hopelijk zien we je nog eens terug voor een bezoekje aan onze webshop! Liefs, Faye
Sneakers besteld , snel verstuurd . Hele mooie sneakers .Goed op maat. Zitten perfect
Hi Linda, Wow, thanks voor de 10! ❤️ Wat fijn dat jouw nieuwe Posy Dash snel zijn verstuurd en ze perfect zitten. Heel veel plezier ervan, jij gaat ze rocken! Liefs, Faye
Fijne schoenen en snelle levering!
Hi Danique, Jij blij, wij blij! ❤️ Heel erg bedankt voor het delen van je positieve review. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe Blue Maeve sneakers. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen in onze webshop! Liefs, Faye
Fijne site en goede service
Hi Karina, Bedankt voor jouw positieve review over onze service! Wat fijn om te lezen dat onze site goed is bevallen🥰. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Faye
Ik had laarzen besteld en deze zaten helaas niet goed. Het geld werd direct teruggestort. Heel fijn dat er zo snel geschakeld werd.
Hi Cora, Wat jammer dat de laarzen helaas niet goed zaten. We zijn blij om te lezen dat de retourzending helemaal goed is verlopen! Bedankt voor jouw positieve review over onze service.❤️ Hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Faye
Snelle en nette verzending. Het handgeschreven kaartje in de doos maakt het verschil!
Hi Linda, Wauw, van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Wat leuk om te lezen dat je het handgeschreven kaartje zo waardeert. We pakken jouw schoenen met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje is om uit te pakken ❤️. Ik wens je veel plezier met jouw gloednieuwe schoenen, hopelijk tot snel! Liefs, Faye
Xx
Hi Angela, Bedankt voor jouw positieve review! We zijn ontzettend blij met jou als klant ❤️. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe Posy Dash sneakers en Sue Knit boots. Hope to see you soon! Liefs, Faye
Een fijne merk met een mooi assortiment.
Hi Dinaida, Bedankt voor de lovende woorden! Ontzettend gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent. Een mooi assortiment is precies waar we voor gaan, dus dit compliment waarderen we enorm. Hope to see you soon!❤️ Liefs, Faye