Super,

Duidelijke webshop. Snel verzonden Mooie schoenen!

Superleuke laarsjes

Heel blij met mijn nieuwe laarsjes. Ze zitten lekker, staan leuk en zijn niet te hoog. Binnen twee dagen bezorgd.

Snelle en correcte levering

Super snel en correct , met een leuk geschreven kaartje erbij top !!

Altid god service

Dejlig hurtig forsendelse, lækre sko og støvler

in alle opzichten is het perfect verlopen, ik ben dik tevreden!

het bestellen en vervolgens het bezorgen verliep perfect, fijn om op de hoogte te blijven van het bezorg tijdstip en het vinden van een persoonlijke notitie in het pakket vond ik zeer klantvriendelijk.

Snelle levering en ik ben fan van via vai.zijn hele goede fijne schoenen .koop ze graag .kijk altjjd eerst bij dit merk.

Heel erg goed!!

Goede service. Ook als je wat wilt retourneren . Vlot en netjes. En echt geweldige mooie schoenen altijd !

Snelle levering, correcte updates en de producten zijn geweldig

Goede service ben mooie producten

Super goede ervaring

Snel

Ik heb inmiddels meerdere bestellingen geplaatst en altijd zeer tevreden. Super kwaliteit en tijdens de sale leuke akties. Schoenen blijven mooi. Snelle bezorging.

Ik zou zo weer een paar schoenen bestellen, er zat zelfs een leuk briefje bij! Heel blij met mijn nieuwe via Vai

Zeer tevreden Snelle service , schoenen passen mij perfect

Super! Snelle levering en mooie laarzen

Perfect! Mooie materialen, goede pasvorm!

Doesn’t disappoint

Love the product and the speedy service!

Duidelijke website. Persoonlijk briefje erbij. Product naar wens. Zeer tevreden klant!

Makkelijk duidelijk en snelle bezorging. En leuk met een persoonlijk handgeschreven kaartje erbij. Dank! Groet Ineke

Top geregeld, niets op aan te merken!

Fijne website, alles volgens plan geregeld. En Via Vai heeft altijd fijne schoenen

Snelle, goede service!

Snelle verzending. Goed contact! Aardig aanbod ivm beschadigd laarsje!

Verstikking leder met fout

Ik kocht een botje in solden . Er is een kleine stikfout in de linkerschoen . Jammer Ik vond het een gedoe om terug te sturen , vooral omdat het in solden was en het waarschijnlijk toch een laatste paar was die jullie hadden . Ze zijn draagbaar , wel met schoonheidsfoutje. Al jaren tevreden van viavai.

Persoonlijk & snel

De schoenen werden snel geleverd en er zat een handgeschreven boodschap bij, dat maakt het heel persoonlijk. Super mooi!

Super schoenen En fijne leveringen

Fantastische

Sterkte en goede service.

Prachtige laarzen. Bezorgd met een heel leuk kaartje erbij. Echt een kadootje aan mijzelf.

Als prima

Als prima geregeld, alleen ik had twee paar besteld en dat zat in twee verschillende pakketten, dat was niet door geven ik had maar een volg code, het was dat ik dacht dit doosje kan nooit twee paar in zitten.

13 Tielenstraat

Waalwijk 5145 RC