Superhandig
Hi Danielle, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI Lois Brake loafers. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Dominique
Snel geleverd, mooi
Hi Anne, Bedankt voor het delen van je positieve review. Wat fijn dat de Eveline Clark laarsjes in de smaak vielen! We zien dat je ze helaas toch hebt moeten retourneren, omdat ze te klein voor je waren. Deze laarzen vallen inderdaad wat smaller aan de voorkant, dus wellicht zou je nog een maatje groter kunnen proberen. Mocht je behoefte hebben aan maatadvies tijdens je zoektocht, kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen! Wij helpen graag en kunnen per model aangeven hoe deze valt. Hopelijk zien we je snel terug in onze webshop en scoor je een paartje dat perfect voor je zit! ❤️ Liefs, Dominique
deze schoenen passen perfect een lopen heerlijk
Hi Hanneke, Bedankt voor de lovende woorden! Super om te lezen dat je zo enthousiast bent over onze service, levering en natuurlijk jouw nieuwe Blue Maeve sneakers. Op deze fijne sneakers kun jij heel wat meters maken én ga je altijd stijlvol de deur uit 😍. Hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Dominique
Fijne site, snelle levering
Hi Christa, Bedankt voor het grote compliment! ❤️ Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze webshop en de levering. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen! Liefs, Dominique
Erg prettig
Hi Iris, Wat maak je ons blij met deze review! 🥰 Super om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop. Hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen! Liefs, Dominique
Heel tevreden van jullie schoenen en jullie klantenservice is ook super, doe zo voort!
Hi Tina, Bedankt voor deze positieve review! Ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en schoenen. Daar doen we het allemaal voor! 😘 Veel plezier met jouw nieuwe Lilla Seven laarzen & hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Dominique
Hi Inge, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Hopelijk zien we je nog eens terug in de officiële VIA VAI webshop! Liefs, Dominique
Jullie schoenen zijn sportief, stijlvol, trendy en modieus. Schoenen hoeven nooit te worden ingelopen, zitten meteen perfect!!!
Hi Nicole, Wat gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent over VIA VAI! Topkwaliteit, een perfecte pasvorm en trendy, vernieuwende designs is precies waar we voor staan. Dus dit compliment waarderen we enorm 🥰 Dankjewel! Veel plezier met jouw nieuwe Blue Maeve sneakers & graag tot de volgende keer in onze webshop! Liefs, Dominique
Duidelijke communicatie en een vlotte levering van de bestelde goederen.
Hi Irma, Bedankt voor jouw positieve review! Wat ontzettend fijn om te lezen dat alles zo vlot is verlopen. Veel plezier met jouw nieuwe Nora Sam sneakers, jij gaat ze rocken! 😘 Hopelijk zien we je nog eens terug in de officiële VIA VAI webshop! Liefs, Dominique
Leuk dat handgeschreven kaartje in het pakket dat een dag na de bestelling werd geleverd. Ik had al andere via vai schoenen dus kon online de juiste maar bestellen. Mooie schoenen die lang mooi blijven.
Uiterst snel en alles perfect! Met persoonlijk handgeschreven kaartje, heel leuk !
Hi Caroline, Een groter compliment kun je ons niet geven! 🥰 Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop en het persoonlijke kaartje zo waardeert. Ik wens je heel veel plezier met jouw Liz Dae sneakers. Met deze nieuwe, catchy sneaker ben jij helemaal on trend dit voorjaar! P.S. Ook jouw Bobbi Brick boots zijn onderweg, hopelijk vallen die net zo in de smaak ❤️. Fijne dag en graag tot de volgende keer in onze webshop! Liefs, Dominique
Zeer leuke schoenen . Zeer snelle service . Netjes verpakt . B
Hi Sofie, Bedankt voor de lovende woorden! Ontzettend gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent. Go rock your new VIA VAI's & hopelijk tot ziens in onze webshop! 😘 Liefs, Dominique
Schoenen waren volgende dag al binnen en mooi en netjes verpakt
Hi Carla, Wow, bedankt voor de 10! ❤️ Wat fijn dat jouw nieuwe Noelle Rae laarzen snel en netjes verpakt bij je zijn thuisbezorgd. Met deze classy laarsjes ga jij altijd stijlvol de deur uit! Hopelijk tot ziens in de officiële VIA VAI webshop! Liefs, Dominique
Goede service en snelle levering, en mooie sneakers! Xandra
Hi Xandra, Wauw, bedankt voor deze positieve review! Ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en natuurlijk jouw nieuwe Posy Jayde sneakers. Deze stijlvolle sneakers zijn de finishing touch van iedere outfit ❤️. Hopelijk tot ziens in de officiële VIA VAI webshop! Liefs, Dominique
Duidelijke site, goed en snel geleverd. Leuk kaartje erbij
Hi Paula, Wow, een 10! ❤️ Wat fijn om te lezen dat alles zo vlot verlopen is. Veel plezier met jouw nieuwe Juno Twist sneakers. Hopelijk zien we je nog eens terug voor een bezoek aan onze webshop! Liefs, Dominique
Schoenen zagen er netjes uit. Pasvorm ook dus de maatvermelding is in orde. Product van degelijke kwaliteit en dat is merkbaar. Wel veel verpakking en zeer ruime dozen.
Hi Judith, Bedankt voor je positieve review & feedback. Bij VIA VAI staat duurzaamheid hoog in het vaandel. We doen ons uiterste best om een zo passend mogelijke doos te gebruiken om jouw bestelling in te versturen. Op dit gebied zijn we doorlopend bezig met het doorvoeren van verbeteringen, zowel qua maatvoering als materiaalgebruik. Jouw waardevolle feedback nemen we hierin mee 😊. Veel plezier met je nieuwe Kailee Sutton laarzen en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Dominique
Hi Janet, Wat maak je ons blij met deze review! 🥰 Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop. Hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen! Voor nu heel veel plezier met jouw nieuwe Jessy Bright sneakers. Liefs, Dominique
Mijn pakketje was kwijtgeraakt en ze hebben meteen een nieuw paar opgestuurd met een reep chocolade erbij
Hi Kimm, Wauw, bedankt voor het grote compliment! ❤️ Wat fijn om te lezen dat we je op deze manier goed hebben geholpen, zodat je jouw nieuwe VIA VAI's alsnog snel in huis had. Veel plezier met jouw Lois Brake loafers & graag tot ziens in de officiële VIA VAI webshop! Liefs, Dominique
Hi Trees, Bedankt voor deze positieve review! Wat fijn dat jouw nieuwe VIA VAI's snel geleverd zijn. Met Noelle Rae ga jij altijd stijlvol de deur uit. Go rock them! 😍 Graag tot de volgende keer in de officiële VIA VAI webshop! Liefs, Dominique
Hi Irmgard, Wauw, een 10! Uitstekende service is precies waar we voor staan, dus dit compliment waarderen we enorm 🥰. Veel plezier met jouw nieuwe Bobbi Strip boots en graag tot ziens in de officiële VIA VAI webshop! Liefs, Dominique
Duidelijke site, snelle levering
Hi Charlotte, Wat maak je ons blij met deze review! 🥰 Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop. Hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen! Voor nu heel veel plezier met jouw nieuwe Posy Jen sneakers! Liefs, Dominique
Omdat er een geel vlekje op de voorkant zit dit cijfer verder alles oke Maar om ze daar nou weer voor terug te sturen…. Er komen er vast meer op maar gelijk met aankoop is dat heel jammer…. In de winkel zou ik wel om een ander paar hebben gevraagd.
Hi, Bedankt voor je review en feedback. Vervelend dat je nieuwe schoenen niet in perfecte staat bij je zijn aangekomen, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Je mag ongedragen schoenen altijd binnen 30 dagen retourneren. Op onze website vind je hoe je de schoenen gemakkelijk kan terugsturen. Mocht je hier vragen over hebben, helpen mijn collega's van de klantenservice je graag verder! Om de pijn een klein beetje te verzachten, heb ik zojuist wat leuks naar je op de post gedaan. Houd je brievenbus de komende dagen dus goed in de gaten ❤️. Mijn excuses voor het ongemak en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Roselie
Snelle levering en leuke persoonl8jke boodschap erbij
Hi Marischka, Wauw, thanks voor de 10! Wat leuk om te lezen dat je het persoonlijke, handgeschreven kaartje zo waardeert. We pakken jouw schoenen met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje is om uit te pakken ❤️. Geniet van jouw nieuwe Anika Chase laarsjes & graag tot ziens in de officiële VIA VAI webshop! Liefs, Dominique
Love your shoes - they fit my feet very well which makes it easy to buy online.
Hi Helle, Thank you so much for sharing your review. How amazing to read that you are so satisfied with our shoes and fitting. Enjoy your new VIA VAI Bobbi Stone boots, you'll rock them ❤️. Hope to see you soon! Love, Dominique
Hele leuke sneakers, uitstekende kwaliteit. Groot voordeel, uitneembare zool! Mijn favoriete merk!
Hi Tineke, Wauw, bedankt voor de 10! Wat leuk om te lezen dat VIA VAI jouw favoriete schoenenmerk is! We zijn blij met klanten zoals jij ❤️ Veel plezier met jouw nieuwe Posy Dash sneakers & graag tot ziens in onze webshop! Liefs, Dominique