Balen

Ik geef jullie een 10. Na een slechte ervaring met een ander paar sneakers, kreeg ik 50% korting op een nieuw paar schoenen. Super blij pakte ik ze uit. Nog even inspuiten en dan kan ik ze aan doen. En toen..... SJIT, met de verkeerde spuitbus ingespoten. De schoenen zijn licht bruin/beige en 1 schoen ingespoten met zwart. Ze staan nu al 2 weken in de bijkeuken, kan er even nog niks mee. Echt ontzettend balen.

Passieve houding

Mijn pakketje is (nog) niet aangekomen. Tot op heden moet ik er steeds zelf achteraan bij Via Vai. Het zou fijn zijn als Via Vai hierin proactiever optreedt. Het duurt nu al 13 dagen namelijk.

Goede service, leuk kaartje

Snelle levering, persoonlijk kaartje, mooie kwaliteit

goede luisteraars

Persoonlijk

Positieve ervaring

Vlotte levering. Leuk met het kaartje erbij om me veel plezier te wensen met mijn nieuwe sneakers

Goede snelle service

Bestelling werd snel bezorgd. Echt heerlijke fijne schoenen

Snelle levering en dan nog de persoonlijke kaart, geweldige service!! Een voorbeeld voor anderen.

Snelle levering en goede service

Sowieso altijd prachtige laarzen van via vai. Volgende dag al in huis. Toch terug moeten sturen (had me bedacht) en heel snel geld terug.

Bestelling en levering waren top !

Super goed en snelle bezorging

Viavai website werkt prima en snelle levering.

In 1 woord goed Wordt goed geholpen als je vragen hebt

Great service, good quality shoes

Great service, good quality shoes, true to the size. Comfortable, like sleepers.

Makkelijk bestellen, snelle levering

Fijne website

Goed verpakt en heerlijke sneakers

Top service!

Alles verliep heel vlot. Mijn bestelling had ik de volgende dag al in huis. Er zat een handgeschreven kaartje bij wat het heel persoonlijk maakte.

Prachtige laarsjes, super snel geleverd

Heel blij met mijn laarsjes. Super kwaliteit en snel geleverd. Efficiënte communicatie met het team, incl via WhatsApp. Zeker een aanrader.

Helemaal top!

Laarzen besteld, waren te klein helaas. Meteen weer maat groter besteld, die had ik de dag erna al in huis! De verkeer bestelde kon ik ook nog thuis laten ophalen! En dat net voor kerst!

Fijn merk

Wat een groot assortiment, fijne website en shop. Prima service en snelle levering

Supermooie schoenen

Net effe wat anders altijd, qat de schoenen heel apart maken

eenvoudig en snel

eenvoudig en snel bestelproces

Toppie !!!!!!

Ja, in een woord FANTASTISCH :)

Ervaring heel goed en snel geleverd

Wel jammer dat de kleur donkerblauw zo donker is dat ze eigenlijk zwart zijn. Sienna night!! Ik heb de laarzen gehouden omdat ze mooi zijn en lekker zitten, maar baalde wel van de kleur omdat ik donkerblauwe laarzen zocht en nu eigenlijk zwarte heb...

Favoriete sneakers

Bijna al mijn sneakers zijn van Via Vai. De pasvorm is goed en de modellen zijn prachtig. Mijn laatst bestelde Posy Dash sneakers in meerdere kleuren staan klaar voor het voorjaar

13 Tielenstraat

Waalwijk 5145 RC