I enjoyed my purchase with ViaVai. It was quick and easy to return. I am only very sorry that the shoes didn't match my feet (I am in between two sizes) as I love their design.
Hi Mette, Thank you so much for sharing your review. How amazing to read that you love our design so much! I'm sorry the shoes you ordered weren't the perfect match for you. Feel free to contact our customer service any time. They can tell you the exact fit of each model, so you can find the perfect pair ❤️. Hope to see you soon! Love, Roselie
Goede website, mooie collectie en aantrekkelijke aanbiedingen/kortingen.
Hi Gradus, Super bedankt voor het compliment! 😘 Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over VIA VAI. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Snel bezorgd
Hi Karen, Bedankt voor jouw positieve review over onze service! Wat fijn dat je schoenen snel geleverd zijn. Ga lekker genieten van je nieuwe Blue Ted sneakers. You'll rock them! 😘 Liefs, Roselie
Prachtige kwalitatieve geweldige schoenen. Ik ben al lang klant, maar sinds kort een eigen account. Ik winkel nog vaak!
Hi Annelie, Bedankt voor jouw positieve review! Wat leuk dat je nu ook een account hebt en daarmee officieel onderdeel bent van onze VIA VAI Community ❤️. We zijn ontzettend blij met jou als vaste klant! Veel plezier met je nieuwe Jessy Bright sneakers & graag tot de volgende keer in onze webshop! Liefs, Dominique
Prima snelheid en goede service/ nazorg.
Hi Janny, Enorm bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en nazorg. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe Lilla Seven laarzen, you'll rock them! Graag tot ziens in onze webshop! Liefs, Dominique
Ik ben zeer tevreden over de snelle afhandelen van de bestelde boots. Men wordt keurig netjes via mail op de hoogte gehouden met het volgen van de artikelen. Ook vind ik het zeer attent dat er een handgeschreven kaart bij de bestelling zat. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik een zeer tevreden klant ben. Wat een geweldige service! Ik ben er stil van. Wat een fijne service.
Hi Sandra, Wauw, en wij zijn stil van deze lovende woorden ❤. Wat geweldig om te lezen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad met onze webshop en ook het handgeschreven kaartje waardeert. We stoppen maar al te graag wat extra liefde en aandacht in onze pakketjes 🥰. Bedankt voor het delen van je enthousiasme en veel plezier met jouw nieuwe Bellamy Lodge boots. Jij gaat ze rocken! Heel graag tot ziens! Liefs, Dominique
Fantastische laarzen gekocht, er zat een handgeschreven kaartje bij, vind ik erg leuk
Hi Loes, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring! Wat ontzettend leuk om te lezen dat je het persoonlijke, handgeschreven kaartje waardeert. We stoppen maar al te graag wat extra liefde en aandacht in onze pakketjes! 🥰 Heel veel plezier met jouw nieuwe Bobbi Glow boots. I'm sure they will make you glow ✨ Graag tot ziens in onze webshop! Liefs, Dominique
Mooi op tijd in goeden staat.
Hi Janny, Wow, bedankt voor de 10! Wat ontzettend fijn dat jouw nieuwe Bellamy Lodge boots op tijd zijn geleverd en helemaal naar wens zijn. Jij blij, wij blij! 🥰 Heel graag tot de volgende keer in onze webshop! Liefs, Dominique
De schoenen werden snel geleverd en vallen goed op maat! Zou hier zeker vaker bestellen
Hi Irma, Bedankt voor het delen van je positieve review! Wat ontzettend fijn om te lezen dat je vaker in onze webshop zou bestellen. Wij kunnen ook niet wachten om je opnieuw te verwelkomen 🥰. Heel veel plezier met jouw nieuwe Bellamy Stitch boots. Jij gaat ze rocken, dat weet ik zeker! Liefs, Dominique
Prima service en fijne schoenen en laarzen.
Hi Nies, Bedankt voor de lovende woorden! Ontzettend gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent. Go rock your new Bellamy Park boots & hopelijk tot ziens in onze webshop! 😘 Liefs, Roselie
Hi Nicole, Dankjewel voor jouw complimenten! Daar worden we blij van! We wensen je veel plezier met jouw nieuwe Bellamy Park laarzen en hopelijk tot snel in onze webshop ❤️. Liefs, Roselie
Snel en netjes zijn de schoenen afgeleverd
Hi Cindy, Jij blij, wij blij! ❤️ Heel erg bedankt voor het delen van je positieve review. Veel plezier met jouw nieuwe Bobbi Mellow boots. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen in onze webshop! Liefs, Roselie
Zie hierboven. Ben erg tevreden over de schoenen. Stijlvol en mooie kwaliteit
Hi Christa, Wauw, wat gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent over VIA VAI 🥰. Topkwaliteit en trendy, vernieuwende designs is precies waar we voor staan. Veel plezier met jouw nieuwe Nora Sade sneakers en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Snel en vriendelijk geholpen door de klantenservice. Persoonlijk kaartje bij je bestelling: leuk.
Hi Judith, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe Bellamy Lodge boots. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Het persoonlijke kaartje is uniek. De laarzen zijn natuurlijk fantastisch!
Hi Barbara, Een groter compliment kun je ons niet geven. We pakken jouw schoenen met heel erg veel liefde in waardoor het iedere keer weer een cadeautje wordt om uit te mogen pakken 🥰. Heel veel plezier met jouw nieuwe Kailee Sutton laarzen. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Roselie
Besteld en geleverd zoals beloofd
Hi Gerty, Wauw, bedankt voor jouw positieve review! Daar doen we het allemaal voor 🥰. Veel plezier met je nieuwe Nora Sooth sneakers en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Mooie laarzen, snel bezorgd
Hi Jenny, Super bedankt voor het compliment! 😘 Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de Anika Beau enkellaarsjes. Heel veel plezier ervan & hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Super snelle service, en bovenal supergave schoenen! Goede kwaliteit, en net even anders.
Hi Nathalie, Wauw, wat gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent over VIA VAI. We zijn enorm blij met klanten zoals jij! 🥰 Topkwaliteit en trendy, vernieuwende designs is precies waar we voor staan. Veel plezier met jouw nieuwe Posy Jen sneakers en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Goede en snelle service, erg leuk met een persoonlijke boodschap
Hi Carola, Wauw, bedankt voor jouw positieve review! Daar doen we het allemaal voor 🥰. Veel plezier met je nieuwe Bobbi Mellow boots en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Biij DHLl ging echt alles mis, maar de klantenservice heeft echt alle dhl problemen geweldig opgelost. Naast prachtige schoenen de beste service ever (met dank aan Helma)
Hi Jose, Bedankt voor het grote compliment! ❤️ Wat fijn om te lezen dat je goed bent geholpen door onze klantenservice. Ik ga je mooie review doorzetten naar Helma, die gaat hier blij mee zijn 🥰. Heel erg bedankt en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Roselie
Mijn ervaring van al zo’n 20’paar Via Via sneakers, laarsjes, schoenen en slippers zijn in 1 woord Fantastisch. Prachtige kwaliteit ik Heb al vele familieleden en vriendinnen aangestoken met mijn via via “Verslaving”
Hi Tineke, Wat een leuke review; een echte VIA VAI fan! We zijn ontzettend blij met jou als klant, daarom hebben we zojuist een kleinigheidje naar je verstuurd ❤️. We wensen je veel plezier met jouw nieuwe Bellamy Stitch chelsea boots en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Prima site, duidelijk en overzichtelijk.
Hi Christel, Wat maak je ons blij met deze review! 🥰 Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop. Hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen! Liefs, Roselie
Super vlot verlopen en met een handgeschreven kaartje erbij!
Hi Isabelle, Wij pakken jouw schoenen met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje wordt om uit te pakken ❤️. We wensen je veel plezier met jouw nieuwe Coco Tye sneakers en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Roselie
Hi Jacqueline, Dankjewel voor jouw complimenten! Daar worden we blij van! Hopelijk zien we je snel weer terug in onze webshop 😊. Liefs, Roselie
Prachtige laarsjes gekocht, zit heerlijk, krijg complimenten.
Hi Inge, Wauw, wat maak je ons blij met deze mooie review! 😍 Super om te lezen dat je zo veel complimenten krijgt over je nieuwe Noelle Rox enkellaarsjes. Heel veel plezier ervan en graag tot de volgende keer in onze webshop! Liefs, Roselie