Super goede en vriendelijke service!!!
Hi Judi, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe Coco Tess sneakers. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Had een retour van schoenen. Op de site volg je de instructie. Binnen 3 dagen was alles alweer geregeld.
Hi Ankje, Wauw, een 10! Uitstekende service is precies waar we voor staan, dus dit compliment waarderen we enorm 🥰. Heel erg bedankt en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Roselie
Zeer tevreden over de kwaliteit van de schoenen. Zeker voor mijn smalle voet. Ze zijn zeer prijzig maar heel goed afgewerkt. Alleen de zijkant van de zool is niet schoon te krijgen ook niet met een speciale zolenreiniger
Hi Anita, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Over het reinigen van jouw favoriete VIA VAI's hebben we een blog geschreven, wellicht vind je daarin de oplossing: https://www.viavaishoes.com/nl/blog/hoe-onderhoud-ik-mijn-schoenen/ We wensen je veel plezier met jouw nieuwe Coco Tess sneakers en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Roselie
Snel en persoonlijk
Hi Marloes, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Heel veel plezier met jouw nieuwe Coco Tess sneakers. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Roselie
De schoenen zitten heel goed, de levering verliep vlekkeloos. In de toekomst ga ik zeker jullie website nog bezoeken. Ik ben blij dat ik VIA VAI ontdekt heb. Zeker een aanrader.
Hi Katrien, Van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Daar doen we het allemaal voor 😊. Bedankt voor het delen van jouw positieve review & veel plezier met jouw Lilla Seven enkellaarsjes. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Mooie laarzen besteld. Keurig ingepakt. Lief kaartje erbij en snelle service
Hi Petra, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. We doen ons best om iedere bestelling zo persoonlijk mogelijk te maken. Bij jouw bestelling zijn we helemaal over de top gegaan en hebben we zelfs een video gemaakt! We zijn enorm blij met klanten zoals jij en hopen dat we dit duidelijk hebben gemaakt met de video 🥰 Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe Kailee Sutton laarzen. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Hi Petra, Bedankt voor jouw positieve review! Daar doen we het allemaal voor 🥰. Veel plezier met je nieuwe Kailee Sutton laarzen en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Zeer klantvriendelijk bedrijf en ontvangen bestelling is zeer verzorgd met een persoonlijke touch, wat gewaardeerd wordt!
Hi Iris, Wat maak je ons blij met deze review! 🥰 Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met VIA VAI. Wij pakken jouw schoenen met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje wordt om uit te pakken ❤️ Hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen! Liefs, Roselie
Te gekke laars besteld. Bezorging én verzorging top als altijd. Kwaliteit van de laars uitmuntend. MAAR: deze laars is niet geschikt voor een hoge wreef. Jammer, had heen- en weer sturen (en teleurstelling!) kunnen voorkomen.. Feedback van ViaVai was (zoals altijd) uitmuntend!
Hi Joke, Bedankt voor jouw review en feedback. Wat jammer dat de schoenen die je hebt besteld niet geschikt zijn voor de hogere wreef. We nemen je feedback mee in de ontwikkeling van nieuwe collecties, zodat we kunnen blijven verbeteren. Daarnaast werken we aan mogelijkheden om deze informatie te vermelden op de website, zodat jij als klant de juiste informatie hebt om een keuze te maken. Mocht je behoefte hebben aan maatadvies tijdens je zoektocht, kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen! Wij helpen graag en kunnen per model aangeven hoe deze valt. Hopelijk zien we je snel terug in onze webshop en scoor je een paartje dat perfect voor je zit! 🖤 Om de pijn toch een beetje te verzachten, hebben we zojuist een kleinigheidje naar je op de post gedaan. Houd dus je brievenbus in de gaten 😊. Liefs, Roselie
Original review
Heel attent dat geschreven briefje in de verpakking . Is extra werk maar geeft een fijne indruk van jullie bedrijf
Hi Jose, Bedankt voor het grote compliment! ❤️ We doen ons best om iedere bestelling zo persoonlijk mogelijk maken, zodat het iedere keer weer een cadeautje is om uit te pakken. Heel veel plezier met je nieuwe VIA VAI's en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Roselie
Vond het detail van het persoonlijke kaartje bij de bestelling echt goed gedaan
Hi Frederique, Een groter compliment kun je ons niet geven. We pakken jouw schoenen met heel erg veel liefde in waardoor het iedere keer weer een cadeautje wordt om uit te mogen pakken ❤️. Heel veel plezier met je nieuwe Nora Sade sneakers en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Roselie
Super service en verzending
Hi Nancy, Uitstekende service is precies waar we voor staan, dus dit compliment waarderen we enorm 🥰. Heel erg bedankt en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Roselie
Prima service en heerlijke schoenen
Hi Francien, Wat maak je ons blij met deze review! 🥰 Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over VIA VAI. We wensen je veel plezier met jouw nieuwe Coco Tao sneakers en hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen! Liefs, Roselie
Chelsea boots gekocht die ik na 1 keer dragen(8 uurtjes) niet meer aan kan doen omdat ze verschrikkelijk pijn beginnen te doen. Zitten vrij vast op de wreef, waardoor het voorste deel van mijn voet heel pijnlijk wordt. Contact opgenomen via mail en kreeg het antwoord dat ik ze enkel mag retourneren als ze niet gedragen zijn. Ik kan ze dus niet retouren, maar ook niet meer dragen. Maar bij ze enkel te passen heb ik deze pijn dus niet kunnen ondervinden. Geld weg gegooid.Jammer ik heb vele sneakers en laarsjes van jullie merk en altijd heel tevreden hiervan. Deze keer teleurgesteld daar ik dit enkel kan ondervinden nadat ik ze echt gedragen heb. Zijn laarsjes die oorspronkelijk 179,99 kosten, hier verwacht ik dit niet bij.
Hi Sabrina, Wat jammer dat de schoenen die je hebt besteld niet goed zitten en je mail niet naar tevredenheid is afgehandeld. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Ik heb je zojuist een mail gestuurd, zodat we samen kunnen kijken naar een geschikte oplossing. Hopelijk komen we er samen uit en vind je een paartje dat perfect voor je zit! 🖤 Liefs, Roselie
Hi Nel, Wauw, een 10! Uitstekende service is precies waar we voor staan, dus dit compliment waarderen we enorm 🥰. Heel erg bedankt en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Roselie
Artikel was rap binnen, prachtige kwaliteit
Hi Esther, Van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Daar doen we het allemaal voor 😊. Bedankt voor het delen van jouw positieve review & veel plezier met jouw nieuwe Blue Ted sneakers. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Ik vind de schoenen van Via Vai altijd erg mooi! Als er iets is dan zijn ze goed bereikbaar en reageren snel (mijn account werkte niet meer en kortingscode deed het niet). In beide gevallen werd ik snel geholpen en hebben ze het snel verholpen.
Hi Anita, Bedankt voor het grote compliment! ❤️ Wat fijn om te lezen dat je goed bent geholpen door onze klantenservice. We wensen je veel plezier met je nieuwe Alexis Zarah chelsea boots en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Roselie
Mijn schoenen werden door DHL retour gestuurd omdat de parcelshop was gestopt. Toen ik belde met Via Vai werd ik heel persoonlijk te woord gestaan en direct geholpen. Met een persoonlijk berichtje kon ik mijn schoenen alsnog snel ontvangen. De schoenen zelf zijn ook helemaal top! Dank!
Hi Ilse, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Gelukkig heb je je schoenen met een kleine omweg toch ontvangen! Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe Bobbi Mint boots. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Ik had laatst in de winkel ook bruine korte gekocht, daar ben ik ook heel blij mee
Hi Monique, Wat een leuke review; een echte VIA VAI fan! We zijn ontzettend blij met jou als klant ❤️. Heel veel plezier met jouw nieuwe Avery Kace laarzen. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Roselie
Persoonlijk en met zorg
Hi Jolanda, Bedankt voor je positieve review. Wij pakken jouw schoenen met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje wordt om uit te pakken ❤️ Veel plezier met jouw nieuwe Bobbi Brick boots en tot ziens in onze webshop! Liefs, Roselie
Uitstekende service en kwaliteit
Hi Heleen, Wauw, wat maak je ons blij met deze mooie review! 😍 Super om te lezen dat je zo enthousiast bent over VIA VAI. Heel graag tot de volgende keer in onze webshop! Liefs, Roselie
Gied
Hi Frederike, Bedankt voor jouw positieve review! Daar doen we het allemaal voor 🥰. Hopelijk zien we je snel terug in onze webshop! Liefs, Roselie
Snelle levering, leuk persoonlijk kaartje en geweldige schoenen!
Hi Jolijn, Van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Daar doen we het allemaal voor 😊. Bedankt voor het delen van jouw positieve review & veel plezier met jouw nieuwe Alexis Zarah chelsea boots. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Hi Patricia, Bedankt voor het grote compliment! ❤️ Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over VIA VAI. Veel plezier met je nieuwe Bobbi Glow boots, jij gaat ze rocken! Liefs, Roselie
Gewoon goed!
Hi Marja, Wow, een 10! ❤️ Wat fijn om te lezen dat alles zo vlot verlopen is. We wensen je veel plezier met jouw nieuwe Kailee Faye laarzen en hopelijk zien we je nog eens terug voor een bezoekje aan onze webshop! Liefs, Roselie