Leuke moderne schoenen en laarzen van zeer goede kwaliteit.
Hi Diana, Wauw, wat gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent over VIA VAI. We zijn enorm blij met klanten zoals jij! 🥰 Topkwaliteit en trendy, vernieuwende designs is precies waar we voor staan. Veel plezier met jouw nieuwe Alexis Megan veterboots en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Mijn klacht is heel erg netjes opgelost. Hulde voor de service en attentie kunnen nog veel bedrijven iets van leren!
Hi Marcia, Bedankt voor je review en feedback. Allereerst onze excuses, dit is natuurlijk niet de kwaliteit die je van VIA VAI mag verwachten. We waarderen jou enorm als klant en doen er alles aan om een lach op jouw gezicht te toveren. We hebben daarom vandaag een kleinigheidje naar je verzonden. Hopelijk kunnen we het op deze manier toch een beetje goedmaken. Nogmaals mijn excuses en hopelijk zien we je nog eens terug 🖤 Liefs, Roselie
Original review
2 paar verschillende schoenen gekocht allebei terug moeten sturen omdat ze kapot waren. Kwaliteit prijs verhouding klopt niet. Voor mij geen Via Vai schoenen meer.
Alles verliep correct en snelle levering. Een cadeautje bij het artikel was ook heel leuk !
Hi Gina, Wij pakken jouw schoenen met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje wordt om uit te pakken ❤️. Heel veel plezier met jouw nieuwe Avery Kate enkellaarsjes. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Roselie
Snel bezorgd en waar voor je geld
Hi Suzanne, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze schoenen. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe Posy Jayde sneakers. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Heerlijke schoenen, elke keer weer. Snelle levering en een leuk kaartje erbij!
Hi Heilke, Wat een leuke review; een echte VIA VAI fan! We zijn ontzettend blij met jou als klant ❤️. We wensen je veel plezier met jouw nieuwe Jil East enkellaarsjes en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Roselie
Uiteindelijk waren ze niet op voorraad en kreeg ik een kortingscode. Maar heb ik niks aan om die te gebruiken dus ergens anders de schoenen besteld
Hi Gwen, Bedankt voor jouw review en feedback. Allereerst onze excuses; we snappen dat wanneer je een bestelling plaatst, je uitkijkt naar het ontvangen van je nieuwe VIA VAI's en het daarom een teleurstelling is als deze niet geleverd kunnen worden. Helaas kan het voorkomen dat iemand je nèt voor is geweest tijdens het shoppen en de schoenen daarom niet meer op voorraad waren. Gelukkig heb je de schoenen ergens anders kunnen vinden en kan je nu toch stralen in jouw nieuwe VIA VAI's. De kortingscode die je hebt ontvangen blijft een jaar geldig. Wellicht dat je over een tijdje een nieuw paartje ziet wat helemaal bij je past. Nogmaals onze excuses. We wensen je veel plezier met je nieuwe VIA VAI's en hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop. Liefs Roselie
Comfort, mooie kleuren en top design.
Hi Nele, Wauw, bedankt voor deze positieve review! ❤️ Ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over VIA VAI. Hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Roselie
Onze dochter vroeg om deze schoenen
Hi Joke, Wauw, bedankt voor jouw positieve review! Daar doen we het allemaal voor 🥰. We wensen je dochter veel plezier met haar nieuwe Avery Cath loafers en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Ik heb meerdere schoenen en laarzen van viavai. De ontwerpen zijn mooi en de kwaliteit is altijd erg goed. Als je ze goed verzorgt gaan ze jarenang mee. Ik heb oa via hun eigen site besteld. Ook dat was een goede ervaring.
Hi Monique, Wauw, wat gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent over VIA VAI. We zijn enorm blij met klanten zoals jij! 🥰 Topkwaliteit en trendy, vernieuwende designs is precies waar we voor staan. Veel plezier met jouw nieuwe Taara Grace laarzen en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Snelle verzending. Goed contact met KC.
Hi Kitty, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Heel veel plezier met jouw nieuwe Coco Tess sneakers. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Roselie
En een persoonlijk geschreven kaartje in de doos maakte de beleving compleet.
Hi Carina, Een groter compliment kun je ons niet geven. We pakken jouw schoenen met heel erg veel liefde in waardoor het iedere keer weer een cadeautje wordt om uit te mogen pakken 🥰. We wensen je veel plezier met je nieuwe Coco Tess sneakers en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Roselie
Prima! Bestellen gaat eenvoudig en verzenden heel snel. Fijne overzichtelijke website en prima klantenservice.
Hi Mouna, Van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Daar doen we het allemaal voor 😊. Bedankt voor het delen van jouw positieve review & hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Netjes en snel toegestuurd. 1 artikel terug gestuurd welke jullie keurig hebben afgemeld bij klarna.
Hi Ingrid, Bedankt voor jouw positieve review over onze service! Wat fijn dat je retour snel verwerkt is. Ga lekker genieten van je nieuwe Lilla Seven enkellaarsjes. You'll rock them! 😘 Liefs, Roselie
Hi Nelly, Bedankt voor jouw positieve review. Wat fijn om te lezen dat je blij bent met jouw nieuwe Posy Dash sneakers. Jij gaat ze rocken! ❤️ Hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Dominique
Gewoon prima!
Hi Sigrid, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Heel veel plezier met jouw nieuwe Posy Dash sneakers. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Dominique
Wat een fijne schoenen met goede pasvorm. Snelle levering en goede service Leuk handgeschreven kaartje erbij!
Hi Danielle, Een groter compliment kun je ons niet geven. We pakken jouw schoenen met heel erg veel liefde in waardoor het iedere keer weer een cadeautje wordt om uit te mogen pakken ❤️. We wensen je veel plezier met jouw nieuwe Posy Dash sneakers en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Roselie
Veel keuze, snelle bezorging en goede service
Hi Ellen, Wauw, een 10! Uitstekende service is precies waar we voor staan, dus dit compliment waarderen we enorm 🥰. Heel erg bedankt en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Roselie
Altijd toppie.
Hi Ans, Bedankt voor de lovende woorden! Ontzettend gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent. Go rock your new Nora Sade sneakers & hopelijk tot ziens in onze webshop! 😘 Liefs, Roselie
Via-Vai is mijn 'lievelings' merk. Sneakers en laarzen lopen niet alleen heerlijk, maar zien er ook altijd geweldig uit! Levering is ook nog eens snel én met een persoonlijk kaartje erbij!
Hi Marjanke, Wat een leuke review; een echte VIA VAI fan! We zijn ontzettend blij met jou als klant ❤️. We wensen je veel plezier met jouw nieuwe Kailee Fox laarzen, you'll rock them! Liefs, Roselie
Hi Carla, Jij blij, wij blij! ❤️ Heel erg bedankt voor het delen van je positieve review. Veel plezier met jouw nieuwe Sue Rose sneakers. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen in onze webshop! Liefs, Roselie
Snelle service & mooie producten. Heel blij met mijn nieuwe sneakers van VIA VAI. Goede kwaliteit en ze zitten heerlijk!
Hi Dide, Bedankt voor de lovende woorden! Ontzettend gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent. Go rock your new Sam Haley sneakers & hopelijk tot ziens in onze webshop! 😘 Liefs, Roselie
Hip, elegant, hoge kwaliteit en redelijk betaalbaar. Een schoen naar mijn hart!
Hi Lies, Wauw, wat gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent over VIA VAI. We zijn enorm blij met klanten zoals jij! 🥰 Topkwaliteit en trendy, vernieuwende designs is precies waar we voor staan. Veel plezier met jouw nieuwe Lilla Seven enkellaarsjes en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Leuk dat er een berichtje bij zat, maakt het net even leuker.
Hi Laura, Wauw, van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Wat leuk om te lezen dat je het handgeschreven kaartje zo waardeert. We pakken jouw schoenen met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje is om uit te pakken ❤️. We wensen je veel plezier met je nieuwe Noelle enkellaarsjes en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Eigenlijk niets op mijn bestelling aan te merken. Schoenen waren snel in huis met een persoonlijk kaartje erbij.
Hi Sonja, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Heel veel plezier met jouw nieuwe Blue Maeve sneakers. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Roselie
Heerlijke schoenen
Hi Brigit, Wauw, bedankt voor jouw positieve review! Daar doen we het allemaal voor 🥰. Veel plezier met je nieuwe Pepper Jyll sneakers en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie