Vlotte levering

Goeie service, vlotte levering, mooie schoenen

Hele goede service, hele mooie schoenen

Heel prettig contact met de klantenservice, snelle reactie

Snelle en goede service

Het team heeft mij zeer snel en hulpvaardig te woord gestaan en mijn vragen beantwoord. Top service

Goed!

Overzichtelijke website en snelle verzending

Tevreden.

Mijn eerste aankoop is vlekkeloos verlopen. Vrouw is zeer tevreden met de kwaliteit . Dus heel positieve eerste ervaring !

Onzorgvuldig

Tot 2x toe do.blauwe enkellaarsjes besteld en ook tot 2x toe zwarte ontvangen.....hoe dan?? Gr. Mirjam Kienhuis

Goede kwaliteit schoenen

Top service!!!

Aantal maand geleden schoenen besteld, begonnen na een korte tijd dragen op plekken te beschadigen/scheuren. Contact opgenomen met de klantenservice en foto’s bijgevoegd. Kreeg een snelle reactie terug en mocht het oude paar houden. Ik kreeg een nieuw paar opgestuurd! Toen het pakket binnenkwam zat er, naast de schoenen, ook een chocolade reep, een tas en een persoonlijk briefje in de doos. Fantastisch goede service!!!!!!!

Fan van dit merk

Hele fijne schoenen met goede pasvorm. Het zou alleen handig zijn als er een paar extra veters bij de sneakers geleverd zouden worden. Zijn nergens los te verkrijgen en maken de schoenen speciaal.

Mooie schoenen

Echt goede kwaliteit en prima service.

Prima site

Prima site.

Top !!!

Mijn favoriete merk,leuke comfortabele schoenen!!! Snelle levering!!!

Schoenen zitten absoluut niet comfortabel

Ondanks dat de schoenen vrij prijzig zijn zitten ze niet comfortabel. Ik had gekozen voor de schoenen omdat ze helemaal wit zijn en daar was ik naar op zoek. Ik ging er van uit dat ze ook lekker zouden zitten maar dar is niet het geval. Ik zal ze dus voortaan ook niet meer bestellen.

Snelle levering top schoenen

Ze doen wat ze beloven.

Helaas werd er nog gewerkt aan een ruilservice zodat je verplicht was tijdelijk 2 maten van 1 soort te kopen.

helemaal top!

bestelling snel geleverd en betaling van retourzending weer snel terugontvangen.

Snel geleverd. meerdere gekozen waardoor goede keuze thuis kunnen maken. Ook het paar dat terug is gegaan snel retour verwerkt.

Goed en snel geregeld

Had 2 maten besteld, laarzen werden snel geleverd. Terugsturen en communicatie daarover waren goed.

Ik had per ongeluk het verkeerde huisnummer genoteerd...en daardoor kwam het pakket niet aan...gebeld met via vai...en telkens super vriendelijke mensen aan de telefoon die direct wisten wie ik was en om welk pakket het ging! Uiteindelijk suuuuuper mooie schoenen ontvangen !!

Top bedrijf!!

Top bedrijf. Artikel was mooi verpakt met een leuke kaartje erbij. Mail contact gehad snel een antwoord. Gewoon top!!

Snel en correct

Fijne schoenen

Ik heb steunzolen en wat brede voeten. Deze schoenen zijn fijn om te dragen. En de zooltjes kunnen eruit voor mijn steunzolen. . Perfect

Mooie collectie, snelle levering, makkelijk retour proces

Zeer tevreden over alles

Zeer vlot en duidelijk

Prima ervaring, duidelijke site, vlotte levering en heel mooie kwaliteit! Ik spaar voor een volgend paar.

Top schoenen en service

Heel blij met mijn nieuwe enkellaarzen en een dikke Chapeau voor de geleverde service! Eerste levering was helaas beschadigd, tweede paar zoekt geraakt bij DHL maar er ging gewoon een derde paar op de post. Met wat lekkers en een mooie tas voor het ongemak. Top service Via Vai, waarvoor dank!!

13 Tielenstraat

Waalwijk 5145 RC