Goeie service, vlotte levering, mooie schoenen
Hi Harma, Super bedankt voor het compliment! 😘 Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de schoenen. Heel veel plezier met je nieuwe Taara Jade enkellaarsjes & hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Heel prettig contact met de klantenservice, snelle reactie
Hi Ellen, Bedankt voor het grote compliment! ❤️ Wat fijn om te lezen dat je goed bent geholpen door onze klantenservice. We wensen je veel plezier met je nieuwe VIA VAI's en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Het team heeft mij zeer snel en hulpvaardig te woord gestaan en mijn vragen beantwoord. Top service
Hi Lisanne, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Overzichtelijke website en snelle verzending
Hi Harriët, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Roselie
Mijn eerste aankoop is vlekkeloos verlopen. Vrouw is zeer tevreden met de kwaliteit . Dus heel positieve eerste ervaring !
Hi Daniel, Wat maak je ons blij met deze review! 🥰 Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop. Hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen! Liefs, Roselie
Tot 2x toe do.blauwe enkellaarsjes besteld en ook tot 2x toe zwarte ontvangen.....hoe dan?? Gr. Mirjam Kienhuis
Hi Mirjam, Bedankt voor je kritische review en feedback. De kleur Sierra Night is diep donkerblauw en neigt naar zwart. We snappen de verwarring die is ontstaan, dat is uiteraard niet de bedoeling. We zijn direct aan de slag gegaan om de informatie op onze website aan te passen om verwarring in de toekomst te voorkomen. Desondanks vinden we de situatie natuurlijk erg vervelend. We hebben daarom contact met je opgenomen via mail met daarin een tegemoetkoming. We waarderen jou ontzettend als klant, dus hopelijk kunnen we het zo toch nog een beetje goed maken 🥰 Hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Roselie
Hi Jolande, Van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Daar doen we het allemaal voor 😊. Bedankt voor het delen van jouw positieve review & veel plezier met jouw Alexis Megan boots. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Aantal maand geleden schoenen besteld, begonnen na een korte tijd dragen op plekken te beschadigen/scheuren. Contact opgenomen met de klantenservice en foto’s bijgevoegd. Kreeg een snelle reactie terug en mocht het oude paar houden. Ik kreeg een nieuw paar opgestuurd! Toen het pakket binnenkwam zat er, naast de schoenen, ook een chocolade reep, een tas en een persoonlijk briefje in de doos. Fantastisch goede service!!!!!!!
Hi Elise, We waarderen jou enorm als klant en doen er alles aan om een lach op jouw gezicht te toveren. Gelukkig hebben we het op deze manier goed kunnen maken. Jij blij, wij blij! 😊 Veel plezier met je VIA VAI's en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Roselie
Hele fijne schoenen met goede pasvorm. Het zou alleen handig zijn als er een paar extra veters bij de sneakers geleverd zouden worden. Zijn nergens los te verkrijgen en maken de schoenen speciaal.
Hi Marlies, Wat leuk om te lezen dat je zo'n fan bent van VIA VAI! We zijn super blij met klanten zoals jij ❤️ We willen je bedanken voor je waardevolle feedback. Dit nemen we weer mee in de ontwikkeling van nieuwe collecties, zodat we kunnen blijven verbeteren. Hopelijk zien we je in de toekomst nog eens terug in onze webshop! 😊 Liefs, Roselie
Echt goede kwaliteit en prima service.
Hi Esther, Wat een leuke review; een echte VIA VAI fan! We zijn ontzettend blij met jou als klant ❤️. Heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI loafers en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Roselie
Prima site.
Hi, Wat maak je ons blij met deze review! 🥰 Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop. Veel plezier met je nieuwe Kailee Creek enkellaarsjes en hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen! Liefs, Roselie
Mijn favoriete merk,leuke comfortabele schoenen!!! Snelle levering!!!
Hi Daniëlle, Wauw, wat gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent over VIA VAI. We zijn enorm blij met klanten zoals jij! 🥰 Topkwaliteit en trendy, vernieuwende designs is precies waar we voor staan. Veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI sneakers en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Ondanks dat de schoenen vrij prijzig zijn zitten ze niet comfortabel. Ik had gekozen voor de schoenen omdat ze helemaal wit zijn en daar was ik naar op zoek. Ik ging er van uit dat ze ook lekker zouden zitten maar dar is niet het geval. Ik zal ze dus voortaan ook niet meer bestellen.
Hi Angeline, Bedankt voor je kritische review en feedback. Wat vervelend om te horen dat pasvorm de sneaker Juno Uni niet bevalt. We hebben contact met je opgenomen via mail om te kijken naar een passende oplossing. We waarderen jou ontzettend als klant en doen er alles aan om een lach op je gezicht te toveren ❤. Laat je ons weten of je je kan vinden in de oplossing? Liefs, Roselie
Snelle levering top schoenen
Hi Nicky, Super bedankt voor het compliment! 😘 Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de schoenen. Heel veel plezier met je nieuwe Nora Sade sneakers & hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Helaas werd er nog gewerkt aan een ruilservice zodat je verplicht was tijdelijk 2 maten van 1 soort te kopen.
Hi, Bedankt voor je positieve review & feedback. Op dit gebied zijn we doorlopend bezig met het doorvoeren van verbeteringen. We zijn hard aan het werk om een ruilservice te realiseren. Jouw waardevolle feedback nemen we hierin mee 😊. Mocht je behoefte hebben aan maatadvies tijdens je zoektocht, kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen! Wij helpen graag en kunnen per model aangeven hoe deze valt. We wensen je veel plezier met de Noelle Rox enkellaarsjes en hopen we je nog eens terug te zien in onze webshop 🖤. Liefs, Roselie
bestelling snel geleverd en betaling van retourzending weer snel terugontvangen.
Hi Anja, Bedankt voor jouw positieve review over onze service! Wat fijn dat je schoenen snel geleverd zijn en het retourproces snel verlopen is. Ga lekker genieten van je nieuwe Avery Clare loafers. You'll rock them! 😘 Liefs, Roselie
Snel geleverd. meerdere gekozen waardoor goede keuze thuis kunnen maken. Ook het paar dat terug is gegaan snel retour verwerkt.
Hi Claudia, Bedankt voor jouw positieve review! Ontzettend gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent en fijn dat jouw perfecte sneakermatch ertussen zat 🥰. Veel plezier met jouw nieuwe Nora Sade sneakers & heel graag tot ziens in onze webshop! Liefs, Dominique
Had 2 maten besteld, laarzen werden snel geleverd. Terugsturen en communicatie daarover waren goed.
Hi Hilly, Bedankt voor jouw positieve review over onze service! Wat fijn dat de schoenen snel geleverd zijn en de juiste maat er voor je tussen zat. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe Taara Jade laarzen! You'll rock them ❤️ Heel graag tot ziens in onze webshop! Liefs, Dominique
Ik had per ongeluk het verkeerde huisnummer genoteerd...en daardoor kwam het pakket niet aan...gebeld met via vai...en telkens super vriendelijke mensen aan de telefoon die direct wisten wie ik was en om welk pakket het ging! Uiteindelijk suuuuuper mooie schoenen ontvangen !!
Hi Mirjam, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Wat ontzettend fijn om te lezen dat het via onze klantenservice is opgelost en het pakket uiteindelijk goed bij je terecht is gekomen. Ik wens je heel veel plezier met jouw Blue March veterboots. Jij gaat ze rocken! Graag tot de volgende keer in onze webshop! Liefs, Dominique
Top bedrijf. Artikel was mooi verpakt met een leuke kaartje erbij. Mail contact gehad snel een antwoord. Gewoon top!!
Hi Jose, Wat maak je ons blij met deze review! 🥰 Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop en klantenservice. Hopelijk mogen we je in de toekomst weer eens verwelkomen! Voor nu heel veel plezier met jouw nieuwe Coco Tye sneakers. Go rock them! Liefs, Dominique
Snel en correct
Hi Marion, Wow, thanks voor de 10! ❤️ Wat fijn dat jouw nieuwe Posy Jen sneakers snel bij je zijn thuisbezorgd. Heel veel plezier ervan, jij gaat ze rocken! Graag tot ziens in onze webshop! Liefs, Dominique
Ik heb steunzolen en wat brede voeten. Deze schoenen zijn fijn om te dragen. En de zooltjes kunnen eruit voor mijn steunzolen. . Perfect
Hi Astrid, Wauw, wat gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent over VIA VAI. We zijn enorm blij met klanten zoals jij! 🥰 Topkwaliteit en trendy, vernieuwende designs is precies waar we voor staan. Veel plezier met jouw nieuwe Coco Tess sneakers en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Zeer tevreden over alles
Hi Wendy, Wauw, bedankt voor deze positieve review! ❤️ Ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. We wensen je veel plezier met je nieuwe Noelle enkellaarsjes. Hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Roselie
Prima ervaring, duidelijke site, vlotte levering en heel mooie kwaliteit! Ik spaar voor een volgend paar.
Hi Anne, Van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Daar doen we het allemaal voor 😊. Bedankt voor het delen van jouw positieve review & veel plezier met jouw Pepper Storm sneakers. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Heel blij met mijn nieuwe enkellaarzen en een dikke Chapeau voor de geleverde service! Eerste levering was helaas beschadigd, tweede paar zoekt geraakt bij DHL maar er ging gewoon een derde paar op de post. Met wat lekkers en een mooie tas voor het ongemak. Top service Via Vai, waarvoor dank!!
Hi Ilse, Drie keer is scheepsrecht zeggen ze 😊 Wat fijn om te lezen dat je bestelling toch nog goed bij je is aangekomen. Heel veel plezier met jouw nieuwe Eveline Clark enkellaarsjes. Jij gaat ze rocken! ❤️ Liefs, Roselie