Goed geholpen via App contact. En inderdaad, wat een mooie laarsjes:)

Reactie van het bedrijf

Hi shoelover, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo goed bent geholpen door onze klantenservice. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe Noelle Rox enkellaarsjes. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Quinta

Fijne Schoenen.Snelle levering

Makkelijk te bestellen en een snelle levering. Fijne schoenen

Reactie van het bedrijf

Hi Suzanne, Wat maak je ons blij met deze review! 🥰 Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop. Hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen! Liefs, Quinta

Snelle levering, leuk de verrassing in de vorm van een persoonlijk dank kaartje en presentje.

Reactie van het bedrijf

Hi Lydia, Van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Daar doen we het allemaal voor 😊. Bedankt voor het delen van jouw positieve review & veel plezier met jouw Posy Jen sneakers. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Quinta

Fijn

Goede service, fijn contact en mooie laarsjes

Reactie van het bedrijf

Hi Jacquolien, Bedankt voor de lovende woorden! Ontzettend gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent. Go rock your new Noelle Rae & hopelijk tot ziens in onze webshop! 😘 Liefs, Faye

De sandalen waren helaas niet goed maar de afwikkeling van de retour was prima

Reactie van het bedrijf

Hi Leny, Bedankt voor het delen van jouw positieve review! Wat fijn dat je het retourproces helemaal naar wens verliep. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop en scoor je een paartje dat perfect voor je is. Graag tot ziens! ❤️ Liefs, Faye

Snelle, vlotte levering.

Eenvoudig te bestellen, snelle levering, ik ben blij met mijn bestelling ze is net zo als op de foto.

Reactie van het bedrijf

Hi Johan, Bedankt voor de lovende woorden! Ontzettend gaaf om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling. Go rock your new Mondi Luz slippers & hopelijk tot ziens in onze webshop! 😘 Liefs, Faye

Mijn vaste schoenenmerk

Ik koop al jaren bij Via Vai. Dit voorjaar een ander merk uitgeprobeerd en meteen weer teruggestuurd. Via Vai schoenen zitten altijd het beste en hebben wat mij betreft altijd de mooiste modellen. Ieder seizoen kijk ik weer nieuwsgierig naar de nieuwe modellen. Creatieve ontwerpers, want ik heb altijd moeite met kiezen. De sneaker, het hakje of....?

Reactie van het bedrijf

Hi Chantal, Wat een leuke review; een echte VIA VAI fan! We zijn ontzettend blij met jou als klant ❤️. Onze designers doen er alles aan om elk seizoen weer een mooie collectie te ontwerpen, topkwaliteit en trendy, vernieuwende designs is namelijk precies waar we voor staan. Heel veel plezier met jouw nieuwe Iris North sandalen. You'll rock them! 😘 Liefs, Faye

Ik vond de service erg goed

Mijn schoen was jammer genoeg kapot gegaan. Ik stuurde een appje naar de klantenservice en binnen een dag was het allemaal geregeld en kreeg ik nieuwe schoenen. Erg netjes en beleefd.

Reactie van het bedrijf

Hi Marjolein, Wauw, een 10! Uitstekende service is precies waar we voor staan, dus dit compliment waarderen we enorm 🥰. Ga lekker genieten van je nieuwe VIA VAI's. You'll rock them! 😘 Heel erg bedankt en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Faye

Goede ervaring

Prachtige schoenen en goede kwaliteit.

Reactie van het bedrijf

Hi Brianne, Wauw, wat gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent over VIA VAI. 🥰 Topkwaliteit en trendy, vernieuwende designs is precies waar we voor staan. Veel plezier met jouw nieuwe Liz Dae sneakers en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Faye

Reactie van het bedrijf

Hi Britt, Wauw, een 10! Uitstekende service is precies waar we voor staan, dus dit compliment waarderen we enorm 🥰. Ik wens je veel plezier met jouw nieuwe Liz Dae sneakers. Heel erg bedankt en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Faye

Super snel en goed geleverd!

Geen op of aanmerkingen! Erg blij met m’n fijne sneakers

Reactie van het bedrijf

Hi Diane, Wow, thanks voor de 10! ❤️ Wat fijn dat jouw nieuwe Liz Dae sneakers snel bij je zijn thuisbezorgd en je er blij mee bent. Heel veel plezier ervan, jij gaat ze rocken! Liefs, Faye

VIA VAI nooit iets anders meer!

Sinds een paar jaar dragen mijn dochter en ik geen ander merk meer. Hele goede en fijne schoenen. Voetbad is uitneembaar om een steunzool te plaatsen. Er zijn ontzettend veel modellen om uit te kiezen. Snelle levering met een leuk handgeschreven kaartje! VIA VAI it is!

Reactie van het bedrijf

Hi Bianca, Wat een leuke review; een echte VIA VAI fan! We zijn ontzettend blij met jou als klant ❤️. Ga lekker genieten van je nieuwe Blue Myla & Coco Tess sneakers. You'll rock them! Liefs, Quinta

Mooie schoenen met een perfecte pasvorm!

Soepele schoen, zowel casual als zakelijk een aanwinst!

Reactie van het bedrijf

Hi Louise, Wauw, wat maak je ons blij met deze mooie review! 😍 Super om te lezen dat je zo graag VIA VAI schoenen draagt. Heel graag tot de volgende keer in onze webshop! Liefs, Quinta

Kwalitatief altijd goed!

Fijne comfortabele schoenen, daar kun je heel wat kilometers mee maken. Het materiaal is met zorg samengesteld dat zie en voel je!

Reactie van het bedrijf

Hi Gerdina, Jij blij, wij blij! ❤️ Heel erg bedankt voor het delen van je positieve review. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen in onze webshop! Liefs, Quinta

Super mooie sneakers

De sneakers van via vai zijn niet alleen mooi maar lopen ook nog super lekker En de keus is ook groot altijd moeilijk kiezen van welke zal ik nu nemen.

Reactie van het bedrijf

Hi Britt, Bedankt voor de lovende woorden! Ontzettend gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent. Go rock your new Liz Dae sneakers & hopelijk tot ziens in onze webshop! 😘 Liefs, Quinta

Hier word ik blij van!

Geweldige schoenen, helemaal volgens verwachting! Werd snel verzonden en geleverd met attent handgeschreven bericht. Retour/ruil (ik had maat te groot besteld) ging ook enorm soepel. Aanrader!

Reactie van het bedrijf

Hi Pernilla, Wow, een 10! ❤️ Wat fijn om te lezen dat alles zo vlot verlopen is. Veel plezier met jouw nieuwe Cassia Six sandalen. Hopelijk zien we je nog eens terug voor een bezoekje aan onze webshop! Liefs, Quinta

Excellent service

I bought a second pair in this shop. Because of the delivery failure the package arrived damaged and I returned it with the same delivery guy. The money were transfered to my account ASAP no questions asked.

Reactie van het bedrijf

Hi Adelya, Thank you so much for sharing your review. How amazing to read that you are so satisfied with our service. Hope to see you soon! ❤️ Love, Quinta

Correcte levering

Snelle levering.

Reactie van het bedrijf

Hi Lia, Wow, thanks voor de positieve review! ❤️ Wat fijn dat jouw nieuwe Nora Base sneakers snel bij je zijn thuisbezorgd. Heel veel plezier ervan, jij gaat ze rocken! Liefs, Faye

Netjes geregeld en prima schoenen

Goede service, en niet belangrijk, maar toch leuk, een kaartje erbij persoonlijk gericht aan jou

Reactie van het bedrijf

Hi Joyce, Wauw, van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Wat leuk om te lezen dat je het handgeschreven kaartje zo waardeert. We pakken jouw schoenen met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje is om uit te pakken ❤️. Heel veel plezier met jouw nieuwe Pepper Jyll sneakers! Liefs, Faye

Snelle levering, van fantastische sneakers dit keer.

Reactie van het bedrijf

Hi Ilona, Wow, thanks voor de positieve review! ❤️ Wat fijn dat jouw nieuwe Liz Dae sneakers snel bij je zijn thuisbezorgd en je ze fantastisch vindt. Heel veel plezier ervan, jij gaat ze rocken! Liefs, Faye

Service was prima, schoenen pasten helaas niet, dus retour. Retour verwerken duurt wel erg lang!

Reactie van het bedrijf

Hi Jose, Bedankt voor jouw review!❤️ Mijn oprechte excuses dat het verwerken van je retourzending langer duurde dan je van ons mag verwachten. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop en scoor je een paartje dat perfect voor je is. Graag tot ziens! Liefs, Faye

Alles klopte

Precies als afgesproken

Reactie van het bedrijf

Hi Gerty, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Heel veel plezier met jouw nieuwe Sam Hudson sneakers. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Faye

Heel goed. Netjes verpakt en verstuurd. Goede communicatie. Ik ben zeer tevreden. Schoenen lopen en zitten lekker.

Reactie van het bedrijf

Hi Yvonne, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en de levering. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe Nora Vibe sneakers. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Faye

Er was een kleine beschadiging en ik kreeg direct een nieuw paar opgestuurd. Topservice.

Reactie van het bedrijf

Hi Pascale, Wauw, een 10! Uitstekende service is precies waar we voor staan, dus dit compliment waarderen we enorm 🥰. Ik wens je veel plezier met jouw nieuwe Celina Jae sneakers. Heel erg bedankt en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Faye

Service is prima

Goede kwaliteit

Reactie van het bedrijf

Hi Elroy, Dankjewel voor jouw complimenten! Daar worden we blij van! ❤️ Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Quinta

Over VIA VAI

VIA VAI is er voor fashionowners met een eigen stijl. Geïnspireerd door wereldwijde trends en invloeden, wonderlijke texturen en heldere kleuren brengen we jou unieke items met Italiaanse allure. Verwen jezelf met luxe materialen en kies voor tijdloze variaties op actuele trends. Draag onze on trend eyecatchers terwijl je van een goed gesprek op zomerse terrasjes naar inspirerende meetings rondom het winterse haardvuur struint. Of je nu gaat voor extravagant en kleurrijk of subtiel en simplistisch: onze items voegen een vleugje temperament toe aan iedere outfit. VIA VAI is verkrijgbaar op circa 500 verkooppunten in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Noorwegen en Denemarken.