Goede en snelle service

Mooie schoenen, dik tevreden over de service

Heel tevreden over het aanbod van schoenen. Draag ze graag. Top kwaliteit en veel keus in schoenen, sneakers etc..

Snelle bezorging en mooie schoenen

Vandaag besteld en morgen al binnen.

Keurige service

Perfecte afhandeling van wat schade aan nieuwe schoen en nog vriendelijk tewoord gestaan.

Super blij met m’n nieuwe schoenen

Netjes geleverd

Snelle en nette levering

Snelle en nette levering

Mooie sneakers

Snel geleverd en mooie kwaliteit

Super Service

Super geholpen bij het omruilen van mijn laarsjes

Zeer ruime keus in soorten en maten…

Super service!

Op het tijdstip van levering was ik thuis, de bel ging, ik deed de deur open maar er kwam niemand? Wel een berichtje in de app dat mijn schoenen zouden zijn afgeleverd: in de brievenbus! Naar beneden, nergens schoenen, geen briefje, niet bij de buren of omgeving: balen! 1 belletje naar Viavai, onderzoek gestart, helaas waren de schoenen weg :-( Ik heb zojuist een nieuw paartje binnen gekregen, super service!

Heerlijke schoenen

Heerlijke schoenen, een welkoms korting was wel leuk geweest :)

Super geregeld!

Altijd blij met mijn schoenen perfecte pasvorm!

Prima snelle levering

En natuurlijk weer een paar hele mooie sneakers!

Perfecte levering en schoenen

Perfecte levering en schoenen

Snel verzonden en retour geboekt.

Administratie op orde. Bij sommige webshops duurt order en retour verwerking zo 2 a 3 weken. Via vai handelt dit binnen enkele dagen af.

Mooi webschop

Goede en snelle levering

Mooi en snel

Mooie schoenen die superlekker zitten. Mooi en comfort gaat echt wel samen

Fijne snelle levering

Al meerdere schoenen van ViaVai en hebben een fijne pasvorm.

Retour is nog steeds niet verwerkt!

Retour is nog steeds niet verwerkt. Duurt erg lang.

Eficiente e rápido

Tudo correu muito bem!!!!

• Você nos recomendaria? sim

Snelle levering,

Makkelijk en snel bezorgd

Duidelijke website en snelle levering

Super!!

Ik dacht dat er geen fijnere en betere schoenen waren voor mij als Redrag maar wel dus deze zitten nog beter en fijner Ik ga voor het voorjaar zeker hier weer schoenen/ sneakers bestellen ik ben zeer tevreden

Beste sneakers

Visavond stelt nooit teleur. De schoenen vallen altijd op maar en ze lopen zo fijn. Wil nooit andere sneakers.

Snel bezorgd, top kwaliteit

Top, snelle bezorging en goede kwaliteit. Heel blij met de schoenen

Tielenstraat 13

5145 RC Waalwijk

Over VIA VAI

Uitgesproken schoenen vertellen wie je bent. Ze zijn het perfecte mode-accessoire onder een little black dress of casual jeans. VIA VAI schoenen zijn er voor goalgetters met een eigen stijl. Ren jouw ambities achterna en zet daarvoor iedere dag net een stap extra. Jij weet precies waar je heen wilt, onze schoenen zorgen dat je daar komt. Al ruim 30 jaar is VIA VAI een inspirerend, internationaal opererend schoenenmerk. Het avontuur begint op de tekentafel in Nederland, waar de collecties nog altijd hun oorsprong vinden. De ontwikkeling vindt plaats in Nederland, de materialen worden ingekocht in Italië en de collectie wordt in Portugal en Spanje geproduceerd. Met een eigen Brandstore in Amsterdam, 500 partnerstores in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Scandinavië, en een eigen consumentenwebshop is VIA VAI op meerdere fronten actief.