Super vriendelijk geholpen door verschillende medewerkers

hele fijne schoenen

fijne laarzen met niet te smalle schacht

Super snelle service en prachtige laarzen

Prachtige laarzen gekocht met een mooie korting. Snelle service.

Goed geregeld bij Via Vai

Van kijken, naar bestellen, naar snelle levering, en ontvangst En daar nog bij: altijd goede kwaliteit

Top!!

Snel, vriendelijk en behulpzaam via chat en een snelle levering!

Heerlijke schoenen

Goeie service

Had een paar schoenen besteld, bleek links mt 39 te zijn en rechts mt 40. Contact opgenomen en dezelfde dag werd er een nieuw paar schoenen verstuurd met de juiste maat!

Snelle levering en goed verpakt, retour echter veel gedoe

De laarzen werden keurig geleverd door DHL. Jammer genoeg pasten ze niet en moest ik retour sturen. Geleverd door DHL maar je moet ze bij DPD retourneren. En ook nog het label uitprinten. In dit digitale tijdperk toch niet nodig. Daarbij heel de stad af gefietst om een DPD punt te vinden. Kortom zeer omslachtig. Ik bestel dus niet opnieuw, had er ook nog voor betaald.

Prachtige schoenen

Makkelijk bestellen

Zeer snel geleverd en ze lopen heerlijk! Eigen maat aangehouden zoals altijd met Via Vai

Geweldige schoenen

Goede kwaliteit schoenen, en vooral: ze zitten heerlijk!

Alles nagekomen zoals ik van jullie gewend ben!!

Super fijne sokken!!

Niet alleen de schoenen van Via Vai zijn mooi maar ook de sokken zijn mooi en zitten heerlijk!

Geweldige collectie en geweldige service

mooie uitgebreide collectie en snelle fijne bezorging

Heel snel! Top!

Prachtige mooie sneakers.

TOP

Super schoenen, super service

Geweldig binnen een dag had ik mijn bestelling binnen dat wil je toch als je wat besteld. Heel erg bedankt voor de goede service

Klantenservice gesproken en goede oplosding en vriendelijke medewerkers. Dus een echte service voor de klanten!

Prima ervaring

Besteld en zeer snelle levering. Mooie kwaliteit van de schoenen

snelle service

Het pakketje was snel in huis, netjes verpakt zinder beschadigingen.

Bestelling super vlot afgeleverd en schitterde schoenen!

Geweldig merk!

Kwaliteit en geweldige service

Correct

Tielenstraat 13

5145 RC Waalwijk

Over VIA VAI

Uitgesproken schoenen vertellen wie je bent. Ze zijn het perfecte mode-accessoire onder een little black dress of casual jeans. VIA VAI schoenen zijn er voor goalgetters met een eigen stijl. Ren jouw ambities achterna en zet daarvoor iedere dag net een stap extra. Jij weet precies waar je heen wilt, onze schoenen zorgen dat je daar komt. Al ruim 30 jaar is VIA VAI een inspirerend, internationaal opererend schoenenmerk. Het avontuur begint op de tekentafel in Nederland, waar de collecties nog altijd hun oorsprong vinden. De ontwikkeling vindt plaats in Nederland, de materialen worden ingekocht in Italië en de collectie wordt in Portugal en Spanje geproduceerd. Met een eigen Brandstore in Amsterdam, 500 partnerstores in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Scandinavië, en een eigen consumentenwebshop is VIA VAI op meerdere fronten actief.