Mooie collectie, snelle bezorging

Ik heb een keuze gemaakt uit de mooie collectie van Via Vai en deze heel snel thuis bezorgd gekregen

Awesome shoes, bad return policy!

Bought a pair of shoes which unfortuneatly was to small. Returning the shoes was not easy. A printer was needed, as no returnlabel in the package. Finally to long time to receive return payment, over two weeks expected. Wont do it again.

• Would you recommend us? No

What you see is what you get!

Prima schoenen

Mooi product, goed geleverd

Fijne overzichtelijke website en snelle levering

Snelle levering, met een leuk kaartje erbij met “you’ll rock your Via Vai’s”. Sneakers zijn top! Blij met mijn aankoop.

fantastisch

leuke modieuze schoenen en laarzen met een goed loopcomfort

Super schoenen.

Ik werk in de zorg en heb goede stevig schoeisel nodig. Dan is dit de goede keus. Zo ook de breedte van de voet opgemeten en kan men bestellen aan de hand van een code letter. Perfect. De schoenen zijn best prijzig, maar zitten voor mij goed. Ook bezorgdienst zelf in te stellen. Zeker aan te bevelen.

snelle levering en mooie schoenen

Super mooi merk via vai! Snelle levering! Top!

Mooie schoenen, prima kwaliteit

Mooie schoenen

Snel geleverd, tas cadeau altijd fijn!

Top VIA VAI!

Snelle verzending en keurig verpakt, ik ben erg blij met mijn nieuwe sneakers! Ze vallen ook goed op maat.

Retour

Goede service!

Snel bezorgd en makkelijk terug sturen

Snel bezorgd en makkelijk terug te sturen

Top !

Heldere site, snelle levering en mooi en netjes verpakt

Top kwaliteit en service

Top kwaliteit en service

Kwaliteit en diversiteit in aanbod

Fijne website Prachtige collectie Zeer goede kwaliteit

Leuke website..

Leuke website met heel veel keus. Van sneakers tot enkellaarsjes. Van sandalen tot laarzen. Goede prijs kwaliteit verhouding. Natuurlijk de service, Gratis verzending, en je kunt met ideal, of klarna betalen. Ik ben zeer tevreden. Ik loop alleen maar op Viavai.

Mooie schoenen

Kwaliteitsproduct, juiste maatvoering en goede service.

Erg klantvriendelijk en super mooie laarsjes!

Prachtige schoenen maar lopen niet fijn helaas

Ik heb 3 paar ViaVai schoenen, zou zeker nog meer willen :). Alleen lopen ze helaas niet zo fijn, vooral als je wat lange afstanden moet lopen.

Schoen te smal ivm steunzolen. Retour is uitstekend verlopen

Prachtige schoenen, snelle levering

Een geweldige kwaliteit en service, en bovenal klantvriendelijk.

Ik draag al jaren Via Vai door de hoge kwaliteit schoeisel die ze hebben. Nu ging er toch iets mis met een paar speakers, en geweldig opgelost!

Tielenstraat 13

5145 RC Waalwijk

Over VIA VAI

Uitgesproken schoenen vertellen wie je bent. Ze zijn het perfecte mode-accessoire onder een little black dress of casual jeans. VIA VAI schoenen zijn er voor goalgetters met een eigen stijl. Ren jouw ambities achterna en zet daarvoor iedere dag net een stap extra. Jij weet precies waar je heen wilt, onze schoenen zorgen dat je daar komt. Al ruim 30 jaar is VIA VAI een inspirerend, internationaal opererend schoenenmerk. Het avontuur begint op de tekentafel in Nederland, waar de collecties nog altijd hun oorsprong vinden. De ontwikkeling vindt plaats in Nederland, de materialen worden ingekocht in Italië en de collectie wordt in Portugal en Spanje geproduceerd. Met een eigen Brandstore in Amsterdam, 500 partnerstores in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Scandinavië, en een eigen consumentenwebshop is VIA VAI op meerdere fronten actief.