Super snelle goede service, mooie schienen

Snelle service, had vlekje op mijn nieuwe schoenen en na contact met Via Vai kreeg ik gelijk een nieuw paar opgestuurd

Besteld. En snel geleverd mooie schoenen

goede en snelle service

snelle verzending

Altijd goed

Fijne schoenen

Top sneakers top levering

Sneaker model fantastisch goed en levering snel

Mooie, goede, comfortabele schoenen

Netjes verpakt Snelle verzending

Snelle levering, netjes verpakt

Wordt goed op de hoogte gehouden wanneer levering is. Mooie schoenen. Gemakkelijk retourneren.

Fijne website

Geweldige service en natuurlijk prachtige schoenen....

Uitstekende service

Perfect, niets op aan te merken

Mij zitten de schoenen van via vai geweldig.ik kijk altijd bij dit merk als ik iets nieuws wil.

Prachtige sneakers, langere levering

Prima website, alleen "besteld voor 17.00 uur, volgende dag leveren", dat kan niet waar gemaakt worden, levering duurde ruim 1 week. Natuurlijk prachtige sneakers, maar dat wist is al ;-)

Andere schoenen dan via vai heb ik niet, het zit nooit Lekker.

Prettig contact, snelle levering

Positieve ervaring, alleen jammer dat je niet kunt ruilen, maar opnieuw moet bestellen

Makkelijke overzichtelijke site. Duidelijke foto’s, schoenen voldeden aan de verwachtingen. 1 maatje groter besteld ivm inlegzolen. Mijn ervaring met mijn eigen maat van viavai is dat ze toch te strak zitten aan de tenen, als er een halve maat zou zijn, was dit voor mij een nog betere optie

Uitstekende en snelle service

Mijn mooie sneakers werden zeer vlot geleverd, inclusief een handgeschreven kaartje en een draagtas. Het maakt blijkbaar ook geen verschil of je een artikel in sale koopt. Je krijgt een VIP behandeling.

Alles goed geregeld. Snelle levering en verdere afhandeling zoals het hoort.

Een topmerk!

Al jaren mijn favoriete merk. Duidelijke site met uiteraard hele mooie schoenen. De levering is snel en daarbij hebben ze een fantastische klantenservice. Je krijgt snel antwoord bij vragen en de kleine attenties bij de schoenen vind ik gewoon leuk!

Snelle levering en blij met de tas!

Snelle levering met persoonlijke toch en blij met de tas!

Top schoenen en top service

Altijd vlot verzonden en goed verpakt. Mocht er iets zijn met je nieuwe schoenen dan wordt je vriendelijk te woord gestaan en wordt prompt een nieuw paar toegestuurd. Zweer echt bij de schoenen van Via Vai!!

Overzichtelijk snel en nette levering

Goede site Makkelijk zoeken Snelle levering Mooie producten

Snelle reactie en goede en persoonlijke hulp

Mijn schoenen wilde ik laten leveren bij een DHL Servicepunt en ze werden in eerste instantie retour gezonden. Hierover had ik gemaild met de klantenservice en ze werden meteen opnieuw naar mijn huis gestuurd. Met de schoenen en service ben ik heel blij. Top kwaliteit alom!

Tielenstraat 13

5145 RC Waalwijk

Over VIA VAI

Uitgesproken schoenen vertellen wie je bent. Ze zijn het perfecte mode-accessoire onder een little black dress of casual jeans. VIA VAI schoenen zijn er voor goalgetters met een eigen stijl. Ren jouw ambities achterna en zet daarvoor iedere dag net een stap extra. Jij weet precies waar je heen wilt, onze schoenen zorgen dat je daar komt. Al ruim 30 jaar is VIA VAI een inspirerend, internationaal opererend schoenenmerk. Het avontuur begint op de tekentafel in Nederland, waar de collecties nog altijd hun oorsprong vinden. De ontwikkeling vindt plaats in Nederland, de materialen worden ingekocht in Italië en de collectie wordt in Portugal en Spanje geproduceerd. Met een eigen Brandstore in Amsterdam, 500 partnerstores in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Scandinavië, en een eigen consumentenwebshop is VIA VAI op meerdere fronten actief.