Service!!

Very good service and nice wrapping/box

Goede service,per mail snel vraag op antwoord.

Fijn persoonlijk contact.

Fijn dat ik persoonlijk werd gebeld nadat men zag dat ik een product 3x had besteld. Hierdoor kon het snel worden hersteld.

sneakers blauw

Gevonden wat ik zocht! Click en go de levering was super snel.

Goede kwaliteit en service.

altijd weer perfect geregeld en supermooie laarsjes!

mooie en overzichtelijke website, snel geleverd en het uitpakken is altijd een feestje

superschoenen

Na 2,5 jaar veel lopen op mijn Via Vai schoenen waren ze helaas helemaal op. Gelukkig stond hetzelfde model nog in de webshop. Nu loop ik weer met veel plezier op mijn vertrouwde nieuwe schoenen.

Keurige snelle bezorging

Levering perfect, helaas voor mij niet de goede pasvorm maar retourneren ook heel makkelijk

Altijd goed!

Wat voor schoen of laars je ook koopt. Ze zijn altijd mooi, hebben een goede pasvorm en topkwaliteit.

Mijn ervaring is goed.

Het is een goed passende schoen.

Prima service en producten - informatievoorziening mocht beter.

Prima schoenen en goede kwaliteit. Jammer genoeg waren de schoenen niet op voorraad en werd de aangegeven leverdatum niet gehaald en met een week overschreden zonder een bericht hierover.

Helaas moesten laarzen terug, maar afhandeling ging goed en bedrag werd snel terug gestort.

net zo mooi als.......

Laarzen zien er net zo mooi uit dan op de foto!!!!

SNELLE LEVERING

Leuke modellen en degelijk - plezant om dragen

Top schoenen en ze lopen echt super!!

Schoenen zitten super, de maat is perfect.

Duidelijke site

En daarnaast een hele toegankelijke en fijne klantenservice!

Mooie schoenen en laarzen en op vragen altijd een reactie.

Zie zin, Mooie laarzen en schoenen en op vragen altijd een reactie. Super

Prima en snelle service

Ik had mijn bestelling snel binnen, helaas was de laars te wijdt voor mij en heb ik ze geretourneerd, ook dit proces ging vlot.

Goede service, niks op aan te merken

Makkelijk en snel

Goede ervaring. Sneakers waar snel in huis. Prettig pakket.

Mooie sneakers

Gewoon helemaal goed

Dik tevreden

Snel geleverd en prima kwaliteit!

Heel fijn

Ik ben heel blij met jullie leuke sneakers altijd weet je jullie vaste klant cobra’s geen schoenen meer in Maastricht en jullie geven goeie service bedankt fijne kerstdagen en hopelijk volgend jaar weer

Top schoenen

Uitgebreide site, ruime keuze, goede maatvoering en echt fijne schoenen, laarzen en sneakers..mooie materialen en prima service

Tielenstraat 13

5145 RC Waalwijk

Over VIA VAI

Uitgesproken schoenen vertellen wie je bent. Ze zijn het perfecte mode-accessoire onder een little black dress of casual jeans. VIA VAI schoenen zijn er voor goalgetters met een eigen stijl. Ren jouw ambities achterna en zet daarvoor iedere dag net een stap extra. Jij weet precies waar je heen wilt, onze schoenen zorgen dat je daar komt. Al ruim 30 jaar is VIA VAI een inspirerend, internationaal opererend schoenenmerk. Het avontuur begint op de tekentafel in Nederland, waar de collecties nog altijd hun oorsprong vinden. De ontwikkeling vindt plaats in Nederland, de materialen worden ingekocht in Italië en de collectie wordt in Portugal en Spanje geproduceerd. Met een eigen Brandstore in Amsterdam, 500 partnerstores in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Scandinavië, en een eigen consumentenwebshop is VIA VAI op meerdere fronten actief.