Keuze in bezorgmethodes zonder extra kosten.

Xxx

Degelijk schoenen

Snelle levering, schoenen zijn van prima kwaliteit met perfecte pasvorm wel prijzig.

Snelle levering, fijne laarsjes!!

Super fijne schoenen en snel geleverd

Ik koop schoenen zelden online omdat ik ze eerst wil passen maar bij Via Vai durf ik dat wel aan. En ook nu zitten ze perfect, ik ben echt fan.

Veelste smal

Kreeg de rits niet eens dicht . De schoenen waren prachtig maar ze moeten ze qua schachtwijdte iets breder maken .. Ideaal voor hele slanke dames .

Service onder de maat

Gympen na 1 dag al kapot. Vervolgens ruim 2 weken bezig geweest om omgeruild te krijgen. Moest elke keer zelf vragen wat de stand van zaken was. Als ik dat niet had gedaan was het nu nog niet afgehandeld. Kreeg bij 1e omruiling een sample toegezonden. Dus weer omruilen. Heeft veel energie gekost. Uiteindelijk als “goedmakertje” vieze reep chocolade en tas met 2 losse hengsels?! toegestuurd gekregen. Daar zat ik echt niet op te wachten. Voor mij geen bestelling meer bij ViaVai wat jammer is want heel veel schoenen van dit merk waar ik heel tevreden over ben. Volgende keer weer vertrouwd bij Omoda bestellen maar helaas had Omoda mijn maat niet meer vandaar bij ViaVai besteld. Nooit meer.

Snelle levering. Leuk verpakt. En nog een gratis sleutelhanger. Heel leuk.

Snelle levering. Leuk verpakt. En nog een gratis sleutelhanger

Fantastisch!!

Fantastisch bedrijf met fantastische service ! Voor mij een dikke 10! Snelle levering. Retour / omruilen alles gaat vlot . Aanbevelen JA .

Bestelling gedaan en netjes alles geleverd binnen 2 dagen.

Prima eerste bestelling

Onlangs bestelde ik een paar sneakers voor mijn zus haar verjaardag bij een andere webshop. Echt nog nooit zoveel gedoe gehad. Toen heb ik hier besteld en dat ging vlot. Netjes gecommuniceerd, netjes afgeleverd en de sneakers vindt ze ook nog fijn! Prima ervaring.

Fijne spullen fijne service

Mooie ontwerpen en zorgvuldige afwikkeling van de bestelling persoonlijke aandacht zeer. Prettig

Mooie site en snelle levering

Snelle levering, mooie site Alleen jammer dat jullie geen spaarsysteem hebben voor vaste klanten

Kortingscode vervalt bij ruilen

goede service

Goede en snelle service . Fijne retournerende

Mooie schoenen

Gemakkelijk bestelproces

Snelle en goede levering!

Al diverse leveringen gehad. Helaas ook wel eens fout besteld. Maar ook die bestelling werd snel administratief gecorrigeerd.

Zeer verzorgde, snelle levering!

Ik ben erg blij met mijn nieuwe laarzen. De levering was zeer verzorgd en met een leuke attentie daarbij. En de persoonlijk touch vond ik heel aangenaam en attent!

Hele top!

Super snel geleverd en heel erg mooie schoenen!

Snelle en goede service

Zeer goed!

Snelle levering, netjes verpakt Alleen nu met dragen heb ik het idee dat de binnenzool van de linker schoen niet goed

Geweldig mooie stoere nette sportieve schoenen

Door de dikke zolen knikken mijn tenen niet . Waardoor ik geen pijn aan mijn tenen heb . Er zit namelijk artrose

Tielenstraat 13

5145 RC Waalwijk

Over VIA VAI

Uitgesproken schoenen vertellen wie je bent. Ze zijn het perfecte mode-accessoire onder een little black dress of casual jeans. VIA VAI schoenen zijn er voor goalgetters met een eigen stijl. Ren jouw ambities achterna en zet daarvoor iedere dag net een stap extra. Jij weet precies waar je heen wilt, onze schoenen zorgen dat je daar komt. Al ruim 30 jaar is VIA VAI een inspirerend, internationaal opererend schoenenmerk. Het avontuur begint op de tekentafel in Nederland, waar de collecties nog altijd hun oorsprong vinden. De ontwikkeling vindt plaats in Nederland, de materialen worden ingekocht in Italië en de collectie wordt in Portugal en Spanje geproduceerd. Met een eigen Brandstore in Amsterdam, 500 partnerstores in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Scandinavië, en een eigen consumentenwebshop is VIA VAI op meerdere fronten actief.