Snel gerelegd

Snel geleverd met leuk kaartje erbij. Retourneren zonder uitprinten label. En na ontvangst retourgoederen direct geld terug op rekening.

Mooi merk en super service

Snelle levering! Attent kaartje met persoonlijke boodschap en zelfs ophaalservice bij retourneren! Top!

Tevreden

Doen wat ze beloven, op de afgesproken datum geleverd.

Erg vriendelijk en behulpzaam

Fijne schoenen en wat al niet meer. Ben groot fan van dit merk.

Perfecte service

Mooie leuke schoenen, indien ze retour moeten gezonden worden perfecte afhandeling hiervan

Goeie ervaring al meerdere keren online besteld

De boots zitten heerlijk en mooie beige kleur helemaal van nu!

Slechte bezorg ervaring

Mijn schoenen nooit gekregen en zijn terug gestuurd naar jullie ivm adres onbekend. Is nooit geverifieerd wat er aan de hand was!

Snelle levering, en wat een geweldige schoenen!

top

Goeie service

Snelle keurige levering.

Snelle bezorging, geweldige sneakers.

De sneakers zijn volgens afspraak bezorgd. Ze zijn prachtig afgewerkt en ze lopen zalig, zelfs op die oneffen stenen waarmee bijvoorbeeld De Dam in Amsterdam is bestraat.

Goed en super vriendelijk

Netjes, leuk verpakt en bij contact met klantenservice heel leuk en vriendelijk geholpen!

Super leuke levering

Super leuk om de doos open te maken. Hierin een met de hand geschreven kaartje en een hele leuke sleutelhanger. Dank je wel Via Vai.

Zoals altijd fantastisch!

Altijd bereid om evt. vragen te beantwoorden, zeer klantvriendelijk! Goed advies en mocht het evt. toch niet helemaal de juiste keus of pasvorm zijn, geen enkel probleem, retour wordt snel verwerkt!

Blij met nieuwe laarzen

Snelle service. Snelle oplossing voor verkeerd verzonden pakket.

Geweldig mooi

Super mooi alles snel en netjes

Goede snelle levering

Mooie schoenen, klantvriendelijk en oplossingsgericht. Niet alle modellen lopen even lekker qua flexibiliteit en gewicht van de zool en wijdte van de leest/ voldoende ruimte bij de tenen, daar zou misschien nog wat meer aandacht voor kunnen zijn.

Super snelle levering

Top website die hun super snelle levering na komt. Ik hou ervan en was al fan, maar ik blijf shoppen bij jullie. Topservice, mooie schoenen en dan ook nog een snelle levering!

All vent well

All vent well

Toffe collectie en prima service!

Top kwaliteit!!!!

Zeer tevreden met mijn aankoop, top service!!!!

Supermooie schoenen

Mooiste merk, maar jammer dat jullie geen halve maten verkopen. 37 is te klein en 38 te groot

Mooie schoenen en snelle levering

Super blij met mijn nieuwe schoenen. Via Vai is mijn favoriete merk. Voor het eerst bij Via Vai zelf besteld en dat is heel goed bevallen.

Tielenstraat 13

5145 RC Waalwijk

Over VIA VAI

Uitgesproken schoenen vertellen wie je bent. Ze zijn het perfecte mode-accessoire onder een little black dress of casual jeans. VIA VAI schoenen zijn er voor goalgetters met een eigen stijl. Ren jouw ambities achterna en zet daarvoor iedere dag net een stap extra. Jij weet precies waar je heen wilt, onze schoenen zorgen dat je daar komt. Al ruim 30 jaar is VIA VAI een inspirerend, internationaal opererend schoenenmerk. Het avontuur begint op de tekentafel in Nederland, waar de collecties nog altijd hun oorsprong vinden. De ontwikkeling vindt plaats in Nederland, de materialen worden ingekocht in Italië en de collectie wordt in Portugal en Spanje geproduceerd. Met een eigen Brandstore in Amsterdam, 500 partnerstores in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Scandinavië, en een eigen consumentenwebshop is VIA VAI op meerdere fronten actief.