Geweldige sneakers en laarzen

Geweldig merk ! Zo wel sneakers en laarzen .en natuurlijk geweldige service

Mooie laarzen!

Heel mooie laarzen en snel geleverd! Top!

Hele fijne schoenen en geweldige service!

Super ervaring, heerlijk merk, ruime keuze, zit altijd goed. En mocht er dan toch iets zijn dan is er altijd goede service!!

altijd blij als ik ze ontvang!

Super snelle levering.. en een hele mooie collectie!

Super laarzen!

Mooie winterlaarzen, zitten fantastisch en staan prachtig. Bestelling en bezorging perfect geregeld!

Super blij met mijn laarzen

Direct goede maat, heerlijk zittende laarzen en snelle levering

De schoenen zijn top

Ik volg dit merk al jaren , zelf moet ik steunzolen dragen , na een ongeval en heb genoeg keuze met uitneembare zolen , ook dat de schoenen leer zijn in de binnenkant vind ik een voordeel , doe zo voort !

Betrouwbaar en mooie kwaliteit

Super snel geleverd en helemaal conform wens

Ben blij met de service! Erg vriendelijk

Hippe schoenen en prima service!

Groot aanbod, bijzondere collectie, snelle levering en mooie verpakking!

Wat een mooie schoenen en ze zitten prima, ga zo door !!

Prima en snelle levering, alles in orde.

Sneakers van ViaVai gekocht. Ze zitten als gegoten en hebben een uitneembaar voetbed. Ook leuk hoe je het thuis krijgt,daar is echt aandacht aan besteed. Daar word elke vrouw toch blij van. Nu de Bobbi laarzen besteld, kan niet wachten tot ze binnen zijn.

goede service en fijne schoenen

zie boven

Fijne service

Snelle levering en mooie keus van schoenen. Tevrede met de schoenen super pasvorm.

Supper goede winkel en klantvriendelijk

Altijd goed en netjes geleverd

Alles goed geregeld.

Alles is gewoon perfect niets op aan te merken.

super schoenen, super snel geleverd

Dit zijn geweldig zalig zittende schoenen. Via de verkoopswinkels mijn maat al niet meer in voorraad in het begin vd herfst. via VIA VAI online besteld en volgende dag mijn super schoenen in huis !

Cadeautje

Mooi verpakt met kaartje echt een cadeautje om uit te pakken.

Fijnste en mooiste schoenen

Elk seizoen kiezen tussen tussen de mooiste modellen die je niet hoeft in te lopen, maar waarop je zo wegloopt.

professionel

Super nice, professionel

Prachtige schoenen, keurig bezorgd!

Levertijd was snel! Mooi verpakt en snel!

Goede afwikkeling toen er iets verkeerd ging! Open en transparant! Altijd zeer tevreden!

Superleuke schoenen

Ik ben al een paar keer goed geslaagd bij Via Vai. Onlangs heb ik een paar geweldige laarzen besteld. Helaas waren ze iets aan de krappe kant, dus tot mijn spijt heb ik ze terug moeten sturen. Een halve maat groter was perfect geweest. Het geld stond al snel weer op mijn rekening. Prima service en volgende keer beter.

Goede service prachtige schoenen

Heel tevreden en prima service.

Verjaardags korting aangeboden gekregen. Had net nieuwe via vai schoenen thuis. Korting krijg ik netjes terug.

Tielenstraat 13

5145 RC Waalwijk

Over VIA VAI

Uitgesproken schoenen vertellen wie je bent. Ze zijn het perfecte mode-accessoire onder een little black dress of casual jeans. VIA VAI schoenen zijn er voor goalgetters met een eigen stijl. Ren jouw ambities achterna en zet daarvoor iedere dag net een stap extra. Jij weet precies waar je heen wilt, onze schoenen zorgen dat je daar komt. Al ruim 30 jaar is VIA VAI een inspirerend, internationaal opererend schoenenmerk. Het avontuur begint op de tekentafel in Nederland, waar de collecties nog altijd hun oorsprong vinden. De ontwikkeling vindt plaats in Nederland, de materialen worden ingekocht in Italië en de collectie wordt in Portugal en Spanje geproduceerd. Met een eigen Brandstore in Amsterdam, 500 partnerstores in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Scandinavië, en een eigen consumentenwebshop is VIA VAI op meerdere fronten actief.