Schoenen besteld ...niet leverbaar ..nwtjes n app gekregen met n bon erbij

Top levering!!!

Heerlijke schoenen

Ik heb nu sneakers, slippers en laarsjes van Via Vai. Ik kan alleen maar zeggen, ik ben fan

Alles correct

Gewoon 100 punten :-)

Goede service en afwikkeling. Mooie producten

Zeer Slechte klachtafhandeling

Ik heb 2 paar schoenen met dezelfde klacht, Klacht werd als onbekend afgehandeld. Exact dezelfde klacht van collega wordt wel in behandeling genomen.

Top service en een leuke kaart bij de levering!

Snelle service en super schoenen!

Makkelijke website, artikelen goed omschreven en kwaliteit is super.

mooie producten van goede kwaliteit

Prachtige schoenen/sneakers en laarsjes. Verzending en evt. retouren goed afgehandeld. Schoenen vallen helaas wel soms erg smal, terwijl de lengte van de schoen goed is. Dit geldt m.n. voor laarsjes, die heb ik al twee keer teruggestuurd helaas. Een ander paar laarsjes paste echter wel, die was wat breder. Sneakers en de platte veterlaars passen wel in de breedte. Tip: vermeldt op de website erbij dat een schoen smal valt, dat voorkomt teleurstellingen.

Snel

Prettig zakendoen: snelle levering en goede serce

De schoenen waren te klein door mijn nieuwe steunzolen. Fijn dat ik ze terug kon sturen.

Prima! Maar heb nog steeds geen welkoms korting code gehad,

Prima, keuze ok, bezorging ook prima, maar heb tot op hede geen welkoms kortingscode gehad van 10 euro, terwijl dit wel is beloofd, bij aanmelding nieuwsbrief

Goed bevallen

Fijne laarzen mooi duidelijke omschrijving, Ik heb vorige keer ook geantwoord, hoop dat deze ook aan komt

Heel goed!

Vriendelijke, behulpzame klantenservice! Snelle levering! Mooie schoenen! Kortom: heel tevreden klant!

Snelle bezorging

Top !

snelle levering. correcte afhandeling bij retourneren

Top service & geweldige sneakers!

Geweldige service, erg leuk en persoonlijk pakketje. En helemaal blij met mijn nieuwe aankoop!

Snelle levering, stevige schoen

Snelle levering en retour was ook snel verwerkt

Snelle levering, pakket zag er ook verzorgd uit. Helaas waren de schoenen te smal maar ook mijn retourzending werd snel verwerkt.

Fijne webshop veel keus

Snelle levering en leuke attentie erbij.

Hip schoenenmerk! Snelle service

Had mijn schoenen heel snel binnen

Sneakers waren netjes verpakt en met achteraf betalen bestel je toch makkelijker een paar schoenen!

Geweldige service

Schoenen retour gezonden. Geen probleem: de service was top. Geld werd binnen enkele dagen teruggestort.

Fantastische service!

Door een ongeval kon ik mijn 2 maanden geleden nieuwe sneakers niet dragen. Ik heb de klantenservice hierover benaderd. Zonder problemen mocht ik alsnog mijn sneakers terugsturen en werd het geld geretourneerd.

Tielenstraat 13

5145 RC Waalwijk

Over VIA VAI

Uitgesproken schoenen vertellen wie je bent. Ze zijn het perfecte mode-accessoire onder een little black dress of casual jeans. VIA VAI schoenen zijn er voor goalgetters met een eigen stijl. Ren jouw ambities achterna en zet daarvoor iedere dag net een stap extra. Jij weet precies waar je heen wilt, onze schoenen zorgen dat je daar komt. Al ruim 30 jaar is VIA VAI een inspirerend, internationaal opererend schoenenmerk. Het avontuur begint op de tekentafel in Nederland, waar de collecties nog altijd hun oorsprong vinden. De ontwikkeling vindt plaats in Nederland, de materialen worden ingekocht in Italië en de collectie wordt in Portugal en Spanje geproduceerd. Met een eigen Brandstore in Amsterdam, 500 partnerstores in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Scandinavië, en een eigen consumentenwebshop is VIA VAI op meerdere fronten actief.