De service is top, snelle levering en een leuk cadeautje erbij.

Mijn pakketje is heel snel geleverd, de schoenen zijn super leuk!

Got the right shoes at last

I first got a wrong box with shoes from you, but we changed and received the right pair a week later.

Snelle levering en snel antwoord op vragen.

Advies over maat over de telf. Heel prettig te woord gestaan

Zeer tevreden over zowel bestelling als bezorging. En de sneakers lopen heerlijk!

Zeer prettige website om een bestelling te plaatsen die daarop keurig is afgeleverd!

Ik vind dat de schoenen van Via Vai heerlijk zitten en heerlijk lopen. Ik heb nooit last van pijnlijke irritaties. Geweldig gewoonweg. Voor mijn portemonnee zijn de schoenen wel prijzig dus probeer ik ze toch te scoren met een kortingsactie

Fijne site. Goed en vlug geleverd. Dus hier een tevreden klant.

Prima schoenen en goede snelle service

Super goed.

Die is heel goed. Goede service. Zou het zeker aanbevelen.

Uitstekende service

Klantenservice zeer makkelijk bereikbaar, behulpzame, vriendelijke medewerkers

Snel en goede service

Betrouwbaar bedrijf dat volgens afspraak bezorgt.

Mijn ervaring is wél dat de sneakers lekkerder zitten bij 1 maat groter. Maar dan zitten ze ook echt heerlijk! En ze zijn nog mooi en mooi afgewerkt ook.

Snelle service, mooie schoenen

Erg snelle verzending

Vandaag besteld morgen in huis .

Zeer tevreden,snelle levering!

Goed advies over de maat

Snelle levering van prachtige schoenen. Precies zoals op de foto's. Advies was om je maat aan te houden die je hebt. Ze zitten perfect en lopen heerlijk.

Helaas moet ik lang wachten op mijn geld wat ik retour moet ontvangen

Top service!

Te leuke sneakers gekocht en vallen goed op maat! En super service, sneakers waren afgeprijsd toen ik ze net besteld had, en kreeg gewoon verschil terug! Thanks Viavai!

Ruim assortiment snelle levering

Ben bijna verslaafd aan speakers, bij Via Vai veel keus in kwalitatief goede schoenen! Ben benieuwd naar het aanbod voor het nieuwe seizoen, kan bijna niet meer wachten

Super service!,

Super leuke schoenen besteld, pasten mooi en zaten heerlijk, alleen kon ik er niet op lopen. De elastiek op de hier zakte telkens weg. Hierover contact gezocht met de klantenservice en de schoenen konden terug, geld retour gekregen. Super service.

Heel goed bevallen

uitstekend

Snel geleverd en erg klantvriendelijk

Top schoenen!

Snelle levering en makkelijk retouneren

goed geholpen

nadat ik geen retour labels kon aanmaken werd ik super geholpen en vond ze terug in mijn mail.

Tielenstraat 13

5145 RC Waalwijk

Over VIA VAI

Uitgesproken schoenen vertellen wie je bent. Ze zijn het perfecte mode-accessoire onder een little black dress of casual jeans. VIA VAI schoenen zijn er voor goalgetters met een eigen stijl. Ren jouw ambities achterna en zet daarvoor iedere dag net een stap extra. Jij weet precies waar je heen wilt, onze schoenen zorgen dat je daar komt. Al ruim 30 jaar is VIA VAI een inspirerend, internationaal opererend schoenenmerk. Het avontuur begint op de tekentafel in Nederland, waar de collecties nog altijd hun oorsprong vinden. De ontwikkeling vindt plaats in Nederland, de materialen worden ingekocht in Italië en de collectie wordt in Portugal en Spanje geproduceerd. Met een eigen Brandstore in Amsterdam, 500 partnerstores in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Scandinavië, en een eigen consumentenwebshop is VIA VAI op meerdere fronten actief.