Geleverd in de afgesproken termijn. En heel mooi en verzorgd verpakt. Het kado om te krijgen! Super

Zie boven

Snelle levering goede kwaliteit

Fijn dat jullie mijn mening ook lezen.(uit vroegere bestellingen)

Ben altijd zeer tevreden, maar toch een vraagje, of de elastische veters met die mooie sluiting ook weer bij de nieuwe modellen terug komt. Veters strikken valt nu heel erg tegen…

Kijk graag op de site

Top schoenen

Bestellen was niet eenvoudig

Bestellen was niet eenvoudig

goede en snelle service

Het proces van bestellen , ontvangen en retourneren verliep soepel en snel erg fijn !

Prima heel goed

Heel fijn om een pakket te ontvangen wat er zo mooi uitziet!! Zeer klantvriendelijk! En hele mooie schoenen natuurlijk! Daar word je blij van!!

Super snel geleverd en super service als je je kortingscode vergeet in te vullen

Snelle reactie op de chat. Goede tip en snelle afhandeling.

Had een fout gemaakt , super geholpen

Super service

Snelle levering Laarzen heel netjes ingepakt Mooie pasvorm en laarzen Geen kapotte dozen waar de laarzen inzitten Kortom voor herhaling vatbaar

De service is heel goed!

Retourzending is door via vai heel prettig verlopen.

Zeer nette service

Gympies voor de eerste keer besteld, Ik had al ervaring, met de schoenen van via vai,, Zo als op de foto, zo zijn ze ook. Een mooi goed merk van schoenen. Een aanrader met een goed voetbed, wat er ook uit kan.

Toffe schoenen en snel geleverd

Hele leuke schoenen gezien, makkelijk besteld en snel in huis

Top!!!!

Op alle fronten top!

Goede service! Sandalen lopen en zitten prima!

Bestel niet zo snel schoenen bij een webshop, maar deze keer goed verlopen. Schoenen zitten heerlijk.

Alles was goed!

Gewoon goed!!!

Netjes de volgende dag in huis leuk handgeschreven kaartje en dit keer een leuke sleutelhanger kado

Perfecte snelle levering van de mooiste sneakers!!

Ook nog contact gehad met een van de medewerkers, super klantvriendelijk ! Voor mijn voeten het best zittende merk. Via Vai is een kwalitatief goed merk die goed passen en ook nog eens mooi zijn !

Ja

Goede service door vriendelijke medewerkers

Leuke modieuze schoen en laarzen. Retourneren super simpel

Altijd goed!

Super schoenen merk!

Slechte laarzen geleverd

1 laars is wijder dan de ander! Heb ze terug mogen sturen ondanks ik de doos al weggegooid had. Klantenservice is goed maar heb nog geen terugkoppeling of de laarzen al binnen zijn Aanbevelen doe ik pas als ik mijn geld terug heb

Tielenstraat 13

5145 RC Waalwijk

Over VIA VAI

Uitgesproken schoenen vertellen wie je bent. Ze zijn het perfecte mode-accessoire onder een little black dress of casual jeans. VIA VAI schoenen zijn er voor goalgetters met een eigen stijl. Ren jouw ambities achterna en zet daarvoor iedere dag net een stap extra. Jij weet precies waar je heen wilt, onze schoenen zorgen dat je daar komt. Al ruim 30 jaar is VIA VAI een inspirerend, internationaal opererend schoenenmerk. Het avontuur begint op de tekentafel in Nederland, waar de collecties nog altijd hun oorsprong vinden. De ontwikkeling vindt plaats in Nederland, de materialen worden ingekocht in Italië en de collectie wordt in Portugal en Spanje geproduceerd. Met een eigen Brandstore in Amsterdam, 500 partnerstores in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Scandinavië, en een eigen consumentenwebshop is VIA VAI op meerdere fronten actief.