Perfect!

Coolest products and best service ever!

Goede oplossing! Snel geholpen!

Ik had schoenen besteld..maar te klein ( jammer) retour gedaan. Ik kreeg een herinnering om te betalen via after pay. Ik had ze retour gedaan maar toch een betaling doen? Mail gestuurd naar via vai. Ze hebben het snel en keurig opgelost, kreeg ook direct antwoord! Super.. inmiddels mn nieuwe via vai 's In de winkel gekocht! Heerlijke schoenen ,heb ze in alle soorten !!

tevreden

Teleurgesteld

Ik heb sandalen retour gezonden. Zijn ook aangekomen bij jullie vorige week woensdag maar tot op heden nog geen ontvangstbevestiging ontvangen van jullie. Bij de bestelling heb ik aangegeven dat ik via afterpay wil betalen. Factuur inmiddels ontvanen met deadline erop van betalen voor de 14e juni. Aangezien ik de sandalen reeds retour heb gezonden en deze ook door jullie zijn ontvangen hoop ik op een spoedig bericht van jullie dat de openstaande factuur is opgeheven. Afgelopen Vrijdag ook hierover gebeld met jullie maar tot vandaag niets meer vrrnomen.

De service die jullie bieden is top. Ook de vriendelijkheid en het meedenken.

Top geregeld! Ik had eerst schoenen, die zaten mij niet lekker, toen andere besteld, Geen probleem!

Snelle verzending, een leuke attentie en mooie schoenen

Snelle verzending van de laarsjes die uiteindelijk toch op voorraad waren! En een leuke attentie!

Correcte behandeling bestelling, goede respons op mail

Heerlijke schoenen

Ik moest even wachten op de nalevering, maar dat was het waard. Ik heb gemaild met de vraag of er al zicht was op levering, en werd keurig te woord gestaan. De Madison Dee zijn top!! Lopen heerlijk en meteen maar een 2e kleurtje besteld.

10/10

Rien à dire, service rapide et produit de qualité

Super service!

Snel geholpen, goede service

Traag!!!

Bestelling wordt redelijk snel geleverd maar bij product retourneren is de afhandeling bijzonder traag!!! Voor mij reden om niet meer te bestellen.

Snelle levering en prachtige sneakers!

Supersnelle levering, keurig netjes verpakt, met een persoonlijk kaartje en prachtige, stevige sneakers! Ziet er allemaal heel goed uit! Zeer aan te raden!

Perfect service!

Too fast, friendly, responsible! Thanks a lot

Fantastische schoenen

Super schoenen

Service is Top!

Pakketje was kwijt en na zoeken en mailen nieuw paar schoenen opgestuurd met een lief briefje!

Schoenen met net dat beetje extra uitstraling

Ik vind altijd weer schoenen in de nieuwe collectie waar ik dan verliefd op word en die moet ik dan hebben. Ik heb dan ook geen rust voordat ze in mijn bezit zijn. Het zijn gewoon juweeltjes!

Duidelijk en overzichtelijk

Model, kleur en maat zijn direct zichtbaar

Ga zo door!!

Ben zeer tevreden.

Super goed

Mooie , duidelijke website. Makkelijk bestellen en snelle levering . Ook snel retourservice voor degene die ik heb teruggestuurd

Perfect pasvorm

Ik koop alleen nog maar schoenen van vai vai

Super service

Snel geleverd Heerlijke sneaker

BEST BRAND

I have many of your shoes and think your design is one of the best:-) I have also sissel flo in blackbut I also like to have them in black size 37. I have buy so many of your shoes so can you give me go offer for them then I will be happy Have the BEST day B/R Liselotte

Jammer dat de verrekening langer 7 dgn duurde

Zie bovenstaande

Goede duidelijke website, duidelijk wanneer de levering is!

Tielenstraat 13

5145 RC Waalwijk

Over VIA VAI

Uitgesproken schoenen vertellen wie je bent. Ze zijn het perfecte mode-accessoire onder een little black dress of casual jeans. VIA VAI schoenen zijn er voor goalgetters met een eigen stijl. Ren jouw ambities achterna en zet daarvoor iedere dag net een stap extra. Jij weet precies waar je heen wilt, onze schoenen zorgen dat je daar komt. Al ruim 30 jaar is VIA VAI een inspirerend, internationaal opererend schoenenmerk. Het avontuur begint op de tekentafel in Nederland, waar de collecties nog altijd hun oorsprong vinden. De ontwikkeling vindt plaats in Nederland, de materialen worden ingekocht in Italië en de collectie wordt in Portugal en Spanje geproduceerd. Met een eigen Brandstore in Amsterdam, 500 partnerstores in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Scandinavië, en een eigen consumentenwebshop is VIA VAI op meerdere fronten actief.