En mooie schoen

Gewoon perfect allemaal

Perfect allemaal

Bij retourneren ging dit niet via de website. Bij telefonisch contact goed geholpen. Correcte afhandeling

Prima, goede communicatie Snelle afhandeling En fijne schoenen Kortom ik ben tevreden

Really good service

I have only experienced a really good service.

Super tevreden!

Service goed, levering perfect,betaling vlot verlopen, schoenen zijn zalig om te dragen! Dankjewel! Groetjes, Els.

Prachtige schoen met een 'maar'...

Zoeken naar de goede schoenen op de website: moeilijk. Uit alle hoekjes en gaatjes informatie weghalen. 3 verschillende kleuren schoenen heten 'beige' te zijn. De maten kloppen ook niet en halve maten zijn er niet. Jammer, jammer, jammer. De retourzending en geldterugstorting verliepen wèl goed.

Snelle levering,keurig verpakt,leuke sleutelhanger erbij!

Mooie sneakers!

Attent, was mijn huisnummer vergeten , gebeld en daarna zsm verzonden

Wat een geweldig merk. Schoenen zitten geweldig. Heb vaak last van mijn voeten, maar dit loopt heerlijk. Heb er nu al 3 paar.

Goede kwaliteit schoenen

Snelle levering en goede kwaliteit schoenen

Vriendelijk en behulpzaam

Prettig

Snel geleverd. Keurig verpakt.

top!

snelle service

de schoenen die ik toegestuurd kreeg waren al gedragen; ook kraakte de rechterschoen. Na een telefoontje kon ik ze terugsturen en had de volgende dag al een nieuw paar in huis.

netjes volgens afspraak

Fantastische service

Goede service, en duidelijk uitleg voor retour.

Super service gericht

Zeer tevreden over snelle bezorging. En nette snelle afhandeling van een retour zending. Ik beveel Via Vai aan.

Snelle levering, fijne mooie schoenen

Supermooie schoenen

Snel geleverd en fantastische schoenen!

Positief

Snelle service, Persoonlijk en heerlijke schoenen, waar ik blij mee ben

Perfecte levering en afwikkeling van retour

Een.paar jaar geleden had ViaVai gifgroene sneakers met tijgerprint. Ik zou graag nog eens zoiets zien in de collectie. Ik ben 100% tevreden Topsneakers

Tielenstraat 13

5145 RC Waalwijk

Over VIA VAI

Uitgesproken schoenen vertellen wie je bent. Ze zijn het perfecte mode-accessoire onder een little black dress of casual jeans. VIA VAI schoenen zijn er voor goalgetters met een eigen stijl. Ren jouw ambities achterna en zet daarvoor iedere dag net een stap extra. Jij weet precies waar je heen wilt, onze schoenen zorgen dat je daar komt. Al ruim 30 jaar is VIA VAI een inspirerend, internationaal opererend schoenenmerk. Het avontuur begint op de tekentafel in Nederland, waar de collecties nog altijd hun oorsprong vinden. De ontwikkeling vindt plaats in Nederland, de materialen worden ingekocht in Italië en de collectie wordt in Portugal en Spanje geproduceerd. Met een eigen Brandstore in Amsterdam, 500 partnerstores in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Scandinavië, en een eigen consumentenwebshop is VIA VAI op meerdere fronten actief.