Prachtige schoenen uitstekende service

Prachtige schoenen uitstekende service

geweldig bedrijf en top service

Geweldig bedrijf, top kwaliteit schoenen en super service :-)

Snel en duidelijk

Makkelijk te bestellen, snelle levering.

heel mooi verzorgd tot in de puntjes.

Snelle levering. Vragen worden snel beantwoord en zeer vriendelijk.

Snelle levering. Vragen worden snel beantwoord en zeer vriendelijk. Mooie schoenen met goede pasvorm.

Superfin service...lækre sko.

No complains.....nice sevice.

Slecht

Ik heb de schoenen vorige week maandag teruggestuurd ter reparatie en ik heb sindsdien niets meer vernomen. Ik hoop niet dat ik geld heb uitgegeven en vervolgens geen schoenen. Groet Ingrid

Snel en correct

Excellent

Super kvalitet-hurtig levering-hurtig returneret -ombytning

Blij mee

Snelle levering. Blij mee. Echte fijne schoenen. Goed merk

Lopen perfect, snelle levering

Goed sevice

Dure schoenen na 1 x dragen bandje stuk

Ik heb dure schoenen van 99.95 eiro gekocht. Na 1 (!!!!) X dragen breekt het bandje aan de zijkant los van de schoen.schandalig voor zulke dure shoenen.

Erg goed

Klantvriendelijk op elk gebied

Top. Snelle levering

Goed verzorgd, mooi verpakt, snelle levering en hele mooi schoenen.

Geweldig merk!

Altijd een goede en snelle levering., met mijn maat 42 kan ik goed terecht bij Via Vai. Pasvorm top! Volgen de trends goed.

Zeer tevreden over de schoenen en levering

Goede klantenservice

Fijn en snel geholpen door de klantenservice bij een beschadigd paar, meteen nieuwe opgestuurd gekregen

Mooie producten goede service

Fijne online winkel

Leuke sneakers die ook nog eens heerlijk zitten. Ik heb een smalle voet en deze sluiten mooi aan. Snelle bezorgservice.

Uitstekende ervaring

Prachtig aanbod en snelle levering!

Quick delivery

Always Quick delivery and a good selection

Voortreffelijk

Zeer blij met mijn sneakers

Snel en super assortiment

De schoenen waren onwijs snel in huis! Fijn dat je later kunt betalen. Kon bijna geen keuze maken tussen de sneakers in het assortiment. Heb wel een keuze gemaakt, want vind de sneakers nogal prijzig.

Tielenstraat 13

5145 RC Waalwijk

Over VIA VAI

Uitgesproken schoenen vertellen wie je bent. Ze zijn het perfecte mode-accessoire onder een little black dress of casual jeans. VIA VAI schoenen zijn er voor goalgetters met een eigen stijl. Ren jouw ambities achterna en zet daarvoor iedere dag net een stap extra. Jij weet precies waar je heen wilt, onze schoenen zorgen dat je daar komt. Al ruim 30 jaar is VIA VAI een inspirerend, internationaal opererend schoenenmerk. Het avontuur begint op de tekentafel in Nederland, waar de collecties nog altijd hun oorsprong vinden. De ontwikkeling vindt plaats in Nederland, de materialen worden ingekocht in Italië en de collectie wordt in Portugal en Spanje geproduceerd. Met een eigen Brandstore in Amsterdam, 500 partnerstores in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Scandinavië, en een eigen consumentenwebshop is VIA VAI op meerdere fronten actief.