Prima service en snelle bezorging

Op donderdag 20.30 uur 2 paar besteld, volgende dag om 14.00 uur bezorgd. Erg blij mee.

Site overzichtelijk

Slechte ervaring

Via vai stuurde verkeerde bestelling op die ik zelf kon retourneren waarvoor ze een fout retourlabel hadden gegeven waardoor ik nogmaals heen en weer kon. De bestelde schoenen kreeg ik pas als de door via vai fout verstuurde terug waren..dus moest extra lang wachten. Daarna werd de juiste bestelling naar een heel ander foutief adres verzonden. Geen reaktie meer gehad niets...alleen bij de eerste fout 10% korting voor een volgende bestelling, die ik dus nooit meer zal doen!

Prima levering, perfecte sneakers

De bestelling werd snel en als een cadeautje bezorgd. Heel attent dat er aandacht besteed wordt aan een bestelling. Goede kwaliteit sneakers, lopen perfect, leer van buiten en binnen, hopelijk lang van genieten.

Mooi merk

Mooie duidelijke website, webshop, mooie collectie!

Prima geregeld en fijne schoenen.

Snel en zonder gedoe

Hele goede ervaringen!

Mooie schoenen en super service!

Weer geweldige schoenen gevonden

Al heel snel weer een paar heerlijke schoenen gevonden op de website. Bestellen en bezorgen was weer prima geregeld

Via Vai = stijl

Geweldige collectie, heel blij met mijn laarsjes en sneakers. Snelle levering. En ook nog een Nederlands merk, top!

Jullie maken fantastische sneakers!

Nvt

Prachtig product

Zeer snelle levering

helemaal goed

laarzen mooi! maat goed verzorging en snelheid zeer goed

Erg tevreden

Zeer tevreden met de service. Levering was snel en erg blij met het product.

Zeer goede ervaring

Snelle verzending. Helaas voor mij de kleur van de schoen niet goed, dus geretourneerd. Ook zonder problemen

Retourzenden is echt heel omslachtig!

Een retoursticker toevoegen is wel zo handig.

Supersnelle service

Altijd tevreden over de schoenen en de bezorging ervan.

Espadrilles besteld, snelle levering, andere dag in huis. Zitten lekker. Ben er erg blij mee.

TOP!

Super fijne schoenen, Pasvorm TOP! Ondanks de vertraging met de levering het wachten Waard en snelle reacties van de Customerservice! Karen mag blijven!

Uitstekend!

Heldere website, makkelijk bestellen, vlotte levering

Fijne website, mooi ingepakt. Leuk cadeautje erbij. En ik had gelijk een spuitbus (nanospay) erbij besteld om mijn sneakers in te spuiten. Heel fijn dat ze die optie geven anders vergeet ik het en nu kon ik ze voor het dragen gelijk behandelen zodat ze langer mooi blijven. Super service vind ik dat!

Tielenstraat 13

5145 RC Waalwijk

Over VIA VAI

Uitgesproken schoenen vertellen wie je bent. Ze zijn het perfecte mode-accessoire onder een little black dress of casual jeans. VIA VAI schoenen zijn er voor goalgetters met een eigen stijl. Ren jouw ambities achterna en zet daarvoor iedere dag net een stap extra. Jij weet precies waar je heen wilt, onze schoenen zorgen dat je daar komt. Al ruim 30 jaar is VIA VAI een inspirerend, internationaal opererend schoenenmerk. Het avontuur begint op de tekentafel in Nederland, waar de collecties nog altijd hun oorsprong vinden. De ontwikkeling vindt plaats in Nederland, de materialen worden ingekocht in Italië en de collectie wordt in Portugal en Spanje geproduceerd. Met een eigen Brandstore in Amsterdam, 500 partnerstores in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Scandinavië, en een eigen consumentenwebshop is VIA VAI op meerdere fronten actief.