Geweldig geholpen door helma.

Tijdens mijn mailwisseling had ik contact met vriendelijke oplossingsgerichte medewerker.

Nadat ik constateerde dat ik een dubbele bevestiging kreeg van mijn bestelling heb ik een mail gestuurd naar de klantenservice om aan te geven dat ik 1 paar schoenen wilde en geen 2. De reactie op mijn mail was dat de bestelling 1x bekend was maar het verzoek als ik 2x een betaalverzoek kreeg van afterpay dit door te geven aan de klantenservice. Ik heb inderdaad daarna 2 x een betaalverzoek gehad en na een mailwisseling is 1 betaalverzoek geannuleerd door Afterpay. Keurig opgelost!

Retour netjes afgewerkt

IN één woord; TOP!!!!

Ik ben een tevreden klant!

Goede service, ook bij retour; snel, gratis en klantvriendelijk.

Goede service en snelle levering

Heel blij met de service en product

Goed geholpen en goede service

Ik zocht een sneaker die niet meer voorradig was bij jullie. Ik kreeg toen een andere site door wie hem wel hadden dus SUPER in 1 woord.

Gewoon prima

Snel en goed

Tevreden

Tevreden

Goed snel en vertrouwen

Een mooi en goed merk schoenen. De klantenservice is goed, snel en heeft vertrouwen gewekt bij mij.

Ik ben blij met mijn schoenen en vond het fijn dat ik ze achteraf kon betalen

Prima website.

Fijn dat er vermeld stond dat je gewoon je eigen maat moet bestellen dit klopt ook precies!

Prima, snel geleverd.

Ik ben gek op via vai

Super mooie schoenen en waar je ook super goed op loopt! Meerdere schoenen in de kast, gaan ook lang mee. Top!!

Super fijne schoenen

Al 2 paar van deze schoenen, de zwarte leren versie en die met 2 kleuren beige en zwart! Super fijne comfortabele schoenen! Vallen iets groter (ik heb normaal gesproken maat 40 omdat er nog zooltjes in moeten maar was nu te groot dus heb nu maat 39)

Snelle levering en super blij met mijn fijne nieuwe schoenen

verzorgd en snel ontvangen.

Blij met mijn schoenen!!!

Perfecte service

Eerste paar schoenen paste niet... ff het retour formulier ingevuld en een paar dagen later mijn perfecte schoenen

Super sneakers

Deze keer tegenvallende ervaring

Voor de 2e keer schoenen van Via Vai die kwalitatief tegenvallen. Terwijl ik altijd heel erg overtuigd was van het merk en nog nooit deze ervaring gehad. Hopelijk volgende keer weer wel positieve ervaring.

snel, vriendelijk, goed advies

mail gestuurd, snelle reaktie, goed geregeld

Zitten heerlijk

Snelle levering, leuke doos met kleingheidje erbij. En de schoenen zitten heerlijk! Maat exact.

Overzichtelijke site en snelle levering.

Ik heb een hekel aan de zin "Dit veld is verplicht ". Ik ben hier niets verplicht. Jammer.

Duidelijke website, volgende dag geleverd. Goed verpakt.

Tielenstraat 13

5145 RC Waalwijk

Over VIA VAI

Uitgesproken schoenen vertellen wie je bent. Ze zijn het perfecte mode-accessoire onder een little black dress of casual jeans. VIA VAI schoenen zijn er voor goalgetters met een eigen stijl. Ren jouw ambities achterna en zet daarvoor iedere dag net een stap extra. Jij weet precies waar je heen wilt, onze schoenen zorgen dat je daar komt. Al ruim 30 jaar is VIA VAI een inspirerend, internationaal opererend schoenenmerk. Het avontuur begint op de tekentafel in Nederland, waar de collecties nog altijd hun oorsprong vinden. De ontwikkeling vindt plaats in Nederland, de materialen worden ingekocht in Italië en de collectie wordt in Portugal en Spanje geproduceerd. Met een eigen Brandstore in Amsterdam, 500 partnerstores in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Scandinavië, en een eigen consumentenwebshop is VIA VAI op meerdere fronten actief.