Super service!

Super snelle service. Fijn geregeld!

Snelle levering en alles naar wens!

Snelle levering en alles naar wens!

Vlotte levering. Mooie schoenen die heerlijk zitten.

Mooie schoenen die heerlijk zitten!

Helemaal tevreden

Ik had verschillende maten en modellen sandalen besteld. Dat is fijn om thuis te passen en gemakkelijk te kunnen retourneren. Ben heel blij met mijn nieuwe aanwinst. Prachtige Sissel Raise in beige toegevoegd aan mijn VIAVAI collectie! Nu nog een beetje lentezon.

Heel erg tevreden!

Ik heb waar voor mijn geld, heerlijke leuke sneakers.

Super snelle levering en de schoenen zitten heerlijk! Maat voering was ook prima. Gewoon mijn normale maat besteld. Ga zo door!

prachtige schoenen, goeie kwaliteit, levering perfect!

prachtige schoenen (ik kon niet kiezen ;) , goeie kwaliteit, levering perfect (snel en in duurzame verpakking)!

Geweldig !!!

Super snel, en netjes verpakt!

Snelle service, thuis kun je toch even beter je aankoop bekijken en beslissen of dit is wat je wilt

Idem verhaal,top service

geweldige service

Fijne website om te zoeken, snelle levering en bij retour snelle terugbetaling. Ik vind het ook fijn om via de mail ingelicht te worden over de vooruitgang van retouren. Al met al zeer goed tevreden, Leny

Super alles is heel duidelijk

Tot nu toe goed geen problemen dat verwacht ik in de toekomst ook niet

Prachtige laarzen en zeer snel geleverd!

Al een paar keer mooie laarzen gekocht bij deze webshop. Zeer goede kwaliteit. Krijg regelmatig complimenten. Ben blij met deze aankopen.

Snelle en goede levering

Snelle verzending

Bestelling is snel binnen. Schoenen super!

Goede service en kwaliteit

Schoenen zijnvan goede kwaliteit, zitten perfect goede ondersteuning. Stoer uiterlijk met super comfort.

Top service en prachtige schoenen!!

Zeer mooie schoenen..al een paar keer bij jullie besteld top

Superfijne boot!

Complimenten! Heb ongeveer acht weken geleden 2x de chelseaboot Juno Levy gekocht en wat zitten ze fijn! Mooie boot om ‘netjes’ mee te zijn, maar ook om ermee in het bos te lopen. Oneffen paden, dus. De zool is onder de hak iets verhoogd, wat ik heel prettig vind. En mochten ze vies worden....even een suèdeborstel erover, vochtige doek over de zool, dan zijn ze weer als nieuw!

Snelle service en prachtige schoenen

Heel goed!

fijne website. Mooie schoenen. bestelling goed aangekomen.

Ik ben dol op Via Vai, mooie kwalitatieve schoenen en ze zitten mij altijd als gegoten. En als je belt wordt je heel aardig en goed geholpen.

Super sneakers en snel geleverd

Hele fijne sneakers van ViaVai. Ook fijne service toen mijn veters stuk waren. Snelle levering. Heb inmiddels heel wat sneakers van ViaVia in mijn kast staan en er zullen er zeker nog meer volgen.

Goede, snelle service

Goede en snelle service. Door lockdown via internet besteld. Normaliter altijd schoenen via een winkel. Maar met via vai durfde ik he twee aan. Mooi kwaliteit! Ben superblij met mijn aankoop!

Snelle levering en keurig verpakt!

De klantenservice heeft me uitstekend geholpen, vriendelijk en haar woorden nagekomen

Tielenstraat 13

5145 RC Waalwijk

Over VIA VAI

Uitgesproken schoenen vertellen wie je bent. Ze zijn het perfecte mode-accessoire onder een little black dress of casual jeans. VIA VAI schoenen zijn er voor goalgetters met een eigen stijl. Ren jouw ambities achterna en zet daarvoor iedere dag net een stap extra. Jij weet precies waar je heen wilt, onze schoenen zorgen dat je daar komt. Al ruim 30 jaar is VIA VAI een inspirerend, internationaal opererend schoenenmerk. Het avontuur begint op de tekentafel in Nederland, waar de collecties nog altijd hun oorsprong vinden. De ontwikkeling vindt plaats in Nederland, de materialen worden ingekocht in Italië en de collectie wordt in Portugal en Spanje geproduceerd. Met een eigen Brandstore in Amsterdam, 500 partnerstores in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Scandinavië, en een eigen consumentenwebshop is VIA VAI op meerdere fronten actief.