Super professional and very nice service

The best

Perfekt!

Nice experience, and great customerservice.

Bestelde product snel in huis verpakt in een leuke doos

De volgende dag al in huis

Super mooie sneakers. Zitten heel goed

Super service en snelle levering.

Voor de eerste keer besteld bij Via Vai, maar niet voor de laatste keer. Goede communicatie via mail en snelle levering. Super!

Retour via mobiel lukte niet bij het afhaalpunt . Volgende dag gebeld en opgelost . Top

Snelle levering, mooie schoenen, makkelijk te retourneren en mogelijkheid tot achteraf betalen. Super.

voldoet volledig aan mijn verwachtingen!

perfecte schoenen zowel pasvorm als esthetisch een aanrader

Prima website en snelle levering

Op de website kon ik makkelijk vinden wat ik zocht. Bestellen was eenvoudig en de levering snel. Ik ben blij met mijn Chelsea boots!

Super geholpen

Snelle omruilservice, bij retour snel je geld retour

Mooie sneakers, tijdige levering.

Mooie sneakers, tijdige levering.

gewoon een top merk met goede service

TOP

Makkelijk met bestellen en retour sturen. Vond de schoenen erg mooi, model paste mij niet jammer!

Prima ervaring.

Duidelijke site. Snel besteld en geleverd. Vond de verpakking van de schoenen zeer netjes en verzorgd. Gr Saskia

Niets dan lof

Prachtig merk modern en comfortabel

Hele goede service

Alles lekker vlot geregeld! Prima

Top service!

Snelle levering van mijn mooie sneakers. Erg blij mee. En ze lopen geweldig!

modieus en comfortabel

Prima modieuze en comfortabele schoen kunnen kopen met het gemak dat de zolen eruit kunnen en je eigen steunzolen erin passen.

Gewoon zoals het hoort

Geen aanvulling

Alles prima geregeld

Had meerdere schoenen/bestellingen , prima service met terugsturen en retourlabel

Snelle levering en schoenen van topkwaliteit!

mooi stoer merk

mooi merk, tevreden alleen terugbetaling duurt vrij lang.

Net gehandeld ook na retourzending

Zeer klantvriendelijkheid

Direct bereikbaar via app, vriendelijke communicatie en zeer behulpzaam.

Dit merk loopt fantastisch! 7 paar schoenen ervan

Goed voetbed. Met mooie verhoging en Goed loopcomfort

Tielenstraat 13

5145 RC Waalwijk

Over VIA VAI

Uitgesproken schoenen vertellen wie je bent. Ze zijn het perfecte mode-accessoire onder een little black dress of casual jeans. VIA VAI schoenen zijn er voor goalgetters met een eigen stijl. Ren jouw ambities achterna en zet daarvoor iedere dag net een stap extra. Jij weet precies waar je heen wilt, onze schoenen zorgen dat je daar komt. Al ruim 30 jaar is VIA VAI een inspirerend, internationaal opererend schoenenmerk. Het avontuur begint op de tekentafel in Nederland, waar de collecties nog altijd hun oorsprong vinden. De ontwikkeling vindt plaats in Nederland, de materialen worden ingekocht in Italië en de collectie wordt in Portugal en Spanje geproduceerd. Met een eigen Brandstore in Amsterdam, 500 partnerstores in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Scandinavië, en een eigen consumentenwebshop is VIA VAI op meerdere fronten actief.