Snel geleverd en hele mooie schoenen, goed voetbed loop er de hele dag op.

Niks op aan te merken. Goed ingepakt en duidelijke omschrijving over e.v.t. retour zending.

Geen aanmerkingen omdat het allemaal dik in orde is :-). Overzichtelijke website, zo besteld en snel bezorgd. Ik ben tevreden!

Zalige schoenen. Je loopt op wolkjes.

Degelijke schoenen uit stevig leer voor een heel schappelijke prijs.

Alles verliep zoals beloofd Mooie fijne schoenen weer

Snelle levering, netjes verpakt.

Snel bezorgd .

Wel terg te brengen naar DHL , niet naar PostNL ,maar toevallig geen probleem omdat DHL in de buurt is .

mooie site aantrekkelijk

bestellen en retourneren gaan makkelijk. Ik vond het product iets minder mooi dan op de foto leek. maar dit komt ook omdat de schoen mij minder goed paste. ik ben tevreden over het merk Via Vai

Prima geregeld

Goed geregeld

Snelle professionele service

Snelle professionele service.

Super snelle levering

Erg goede ervaring

Snel en heel netjes geleverd

Overzichtelijke site, snelle levering, netjes verpakt.

everything worked out well, uncomplicated help

I would like to buy VIA VAI shoes in Germany!!!

Super snel en vriendelijk

Laarsjes waren helaas te klein , maar jullie service was prima !

Top! Snellere levering, super leuke sneakers

Helemaal weg van via Vai. Al jaren. Mooie sneakers online gekocht. Snelle levering. Goede kwaliteit.

Goede snelle service

Prima sneakers!

Snelle service, degelijk verpakt. De site is overzichtelijk.

Snelle service en prachtige kwaliteit

Snel geleverd en super mooie sneakers! Loop comfort is ook top!

Hele goede service

Snelle afhandeling .en afterpay is ook fijn

Super mooie schoenen en uitstekende service

De levering is altijd op tijd en de schoenen zijn goed verpakt. Van een paar schoenen was de zool iets losgelaten. Ik mocht op kosten van ViaVai mijn schoenen laten maken. En dat terwijl ze al ruim een half jaar oud waren

Snel en goed geholpen

Erg goede service. Snel en geweldige oplossing geboden. Ik ben erg blij

Fantastisch!!

Snelle service, zeer goede communicatie en uiteraard mooie producten. Super!

Prima en vriendelijke webshop

Prima service, leuke items, veel keus en het belangrijkste: de producten (die ik tot nu toe heb gekocht) van Via Vai lopen heerlijk.

In 1 woord goed

Alles perfect

Zeer goede service

Tielenstraat 13

5145 RC Waalwijk

Over VIA VAI

Uitgesproken schoenen vertellen wie je bent. Ze zijn het perfecte mode-accessoire onder een little black dress of casual jeans. VIA VAI schoenen zijn er voor goalgetters met een eigen stijl. Ren jouw ambities achterna en zet daarvoor iedere dag net een stap extra. Jij weet precies waar je heen wilt, onze schoenen zorgen dat je daar komt. Al ruim 30 jaar is VIA VAI een inspirerend, internationaal opererend schoenenmerk. Het avontuur begint op de tekentafel in Nederland, waar de collecties nog altijd hun oorsprong vinden. De ontwikkeling vindt plaats in Nederland, de materialen worden ingekocht in Italië en de collectie wordt in Portugal en Spanje geproduceerd. Met een eigen Brandstore in Amsterdam, 500 partnerstores in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Scandinavië, en een eigen consumentenwebshop is VIA VAI op meerdere fronten actief.