Geweldig!!

Mooie collectie, goede pasvorm, prima service!

Positief

hele duidelijke site

Wat ik zo fijn vindt is als de modellen de schoenen showen, krijg je een goed beeld hoe de schoen zit en staat.

Voor 17 uur besteld, niet de volgende dag geleverd....

Vrijdag voor 17 uur besteld niet geleverd de volgende dag. Dinsdag contact opgenomen met klantenservice. Ze konden niet direct zeggen wat er mee was, ze zouden zsm contact met me opnemen. Dat is helaas ook niet gebeurd. Wel werden de schoenen donderdag geleverd. Daar ben ik uiteraard erg blij mee. Maar volgende dag leveren kunnen jullie dus niet garanderen.....

Fijne schoenen, snelle levering

Veel keuze nadat ik mijn keuze had gemaakt makkelijk bestellen en snelle levering.

Goede service top

Super stoere sneakers en snelle sevice

Perfekt

Fantastisk hurtig levering. Super lækker produkter. Købte to par sko. Dejlig I skriver at jeg skulle gå en størrelse om i det ene par. De passer perfekt.

Super snelle levering van zeer mooie sneakers

In één woord geweldig! Wat een mooie sneaker. Kleurstelling is echt mooi. Zeer comfortabel en goed op maat.

Prachtige sneakers die heerlijk lopen!

Supersnel geleverd, supermooie sneakers. Dus zeer tevreden!

Mooie schoenen, passen perfect!

Laarsjes waren prachtig maar helaas te smal. Teruggestuurd en alles werd netjes afgehandeld. Top!

Prettige website

Snelle levering, goed contact en mooie schoenen!!

Prima website, makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Prima website, makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Excellent service - spot on communication regarding sizes etc.

top

fantastische klantenservice

Keurig verzorgd allemaal!

Alles snel en keurig verzorgd!

Prachtige laarsjes

De schoenen werden keurig geleverd maar ik vond dat het vrij lang duurde voordat ik ze kreeg. je bent tegenwoordig gewend dat je iets binnen 3 dagen in huis hebt. maar keurig geleverd en ik wist dat ik moest wachten

Snelle levering top

De sneakers zitten perfect superrr

Makkelijke verpakkingsdoos en topservice

Fijne site en makkelijk te openen verpakking !

Schoenen binnen 2 dagen in huis. Helaas waren ze niet wat ik ervan verwachtte, dus retour. Ook dat was heel goed geregeld en binnen een week had ik mijn geld terug. Prima service!

Goede service, serieus genomen.

Goede communicatie en een passende oplossing waar ik tevreden nee ben.

Ik vind de site heel duidelijk en als je een vraag heb.Dan krijg je een snelle reactie terug op jou vraag met een duidelijk antwoord..Dus ik ben heel tevreden.

Mooie schoenen, goede levering

Mooie schoenen, snelle levering. Leuk met een presentje!

Snel in huis

Fijn dat je grote maten hebben

Prettig

Mooie chique site.

Super goede en snelle service

Goede en snelle service leuke en super fijne schoenen ik wil geen andere meer.

Tielenstraat 13

5145 RC Waalwijk

Over VIA VAI

Uitgesproken schoenen vertellen wie je bent. Ze zijn het perfecte mode-accessoire onder een little black dress of casual jeans. VIA VAI schoenen zijn er voor goalgetters met een eigen stijl. Ren jouw ambities achterna en zet daarvoor iedere dag net een stap extra. Jij weet precies waar je heen wilt, onze schoenen zorgen dat je daar komt. Al ruim 30 jaar is VIA VAI een inspirerend, internationaal opererend schoenenmerk. Het avontuur begint op de tekentafel in Nederland, waar de collecties nog altijd hun oorsprong vinden. De ontwikkeling vindt plaats in Nederland, de materialen worden ingekocht in Italië en de collectie wordt in Portugal en Spanje geproduceerd. Met een eigen Brandstore in Amsterdam, 500 partnerstores in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Scandinavië, en een eigen consumentenwebshop is VIA VAI op meerdere fronten actief.