Heel vlot en goed geregeld!!

Zeer snel en goed

Zeer snel en goed merk

Snelle service, perfecte sneaker!

Snelle service, perfecte sneaker!

Mooi product en zeer snelle levering

Mooie sneaker, heel fijne pasvorm, loopt erg prettig. Levering erg snel en goede verpakking.

Zeer snel geleverd en goede kwaliteit schoenen

Ik word goed geholpen op de website en mn schoenen waren de volgende dag al in huis.

Snelle retour afwikkeling

instappen en GO

VIA VAI, ik zoek mijn schoenmaat.... ik pas ...... schoenen of laarzen, de VIA VAI zit direct goed. Mooi materiaal, goede pasvorm! Ik ben erg blij met zo'n merk

Snelle service goede kwaliteit

Mooie overzichtelijke site!

Mooie overzichtelijke site. Snelle levering in een mooie box!

Heel fijn.

Heel goed en persoonlijk geholpen. Het probleem was snel geen probleemgericht meer maar een oplossing. Top!!

Snelle en nette levering. Ook snelle reactie na retour.

Prima.

Goed.

Goede info en snelle levering

Ruim assortiment. Makkelijk bestellen en snelle levering

Snelle levering en klantenservice goed bereikbaar en behulpzaam.

Snelle levering. Fijne en vriendelijke klantenservice.

Alles is gewoon prima! Ga zo door....

Klantvriendelijk en goede verwerking

Goede afhandeling

Snelle levering. Artikel was niet helemaal naar mijn zin, maar retourneren was eenvoudig en snelle terugbetaling

Prima!!

Goed verpakt. Prima levering. Favorite merk momenteel. Koop normaal bij omoda maar weet nu pasvorm en maat.

Bijzonder en goede kwaliteit

Al jaren fan van Via Via! Veel keus, bijzondere vormgeving, goede kwaliteit en pasvorm!

Nemt og effektivt.

Kan bestemt anbefales.

Top schoenen

Geweldige sneakers ,top service

Top schoenen en fijne service

Verwerking van bestelling snel en correct. Service ook prima. Fijne site met fijne schoenen.

Geweldige schoenen

Zitten perfect en zien er super leuk uit

Heel goed!

Tielenstraat 13

5145 RC Waalwijk

Over VIA VAI

Uitgesproken schoenen vertellen wie je bent. Ze zijn het perfecte mode-accessoire onder een little black dress of casual jeans. VIA VAI schoenen zijn er voor goalgetters met een eigen stijl. Ren jouw ambities achterna en zet daarvoor iedere dag net een stap extra. Jij weet precies waar je heen wilt, onze schoenen zorgen dat je daar komt. Al ruim 30 jaar is VIA VAI een inspirerend, internationaal opererend schoenenmerk. Het avontuur begint op de tekentafel in Nederland, waar de collecties nog altijd hun oorsprong vinden. De ontwikkeling vindt plaats in Nederland, de materialen worden ingekocht in ItaliΓ« en de collectie wordt in Portugal en Spanje geproduceerd. Met een eigen Brandstore in Amsterdam, 500 partnerstores in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en ScandinaviΓ«, en een eigen consumentenwebshop is VIA VAI op meerdere fronten actief.