Very good

Easy ordering and Processing, fast delivery and personal Memo. Thank you very much!

Heel netjes

Bestelling is snel en keurig verzonden. Ook heel leuk de persoonlijke kaart

Keurig verzorgd met leuk persoonlijk kaartje erbij!

Voor herhaling vatbaar.

Persoonlijk

Erg mooie en fijne schoenen.. Ik had laarsjes besteld en ik maakte de doos open, lag er een persoonlijk kaartje met Go Rock them Suzanne. Super leuk gedaan! ❤️

Snelle nette levering.

Gekregen wat ik had verwacht.

Great quality

Really nice, fast delivery, with lovely written hand note. Unfortunately, shoe was a bit too big, had returned. Guick email of confirmation of return.

Snelle levering , Prachtige kwaliteit schoenen .

Zeer tevreden met de levering en kwaliteit van de schoenen.

Supersnel, correct en leuk kaartje er bij!

Supersnel, correct en leuk kaartje er bij!

Gewoon super mooie en fijne schoenen en enkel laarzen

Ik elk jaar de enkel boot / laars En sportieve gympen . Ik ben erg blij mee ook ivm rugklachten Mooie stevige schoenen goede demping Ze zijn niet goedkoop, maar ze zijn het waard..

Keurig en snel

Behalve uiteraard prachtige schoienen met goede pasvorm, ook nette, snelle en keurige service!

Heel erg goed

Had de sneakers snel in huis. En ook de retourafhandeling was makkelijk en vlot.

Snel verstuurd

Pasvorm is heel goed

GEWELDIG

Goede service. Persoonlijk kaartje erbij top.

Kaartje in mijn bestelling had echt een wow effect.

Retourzending vlot verlopen en snel geld teruggestort gekregen

Retourzending vlot verlopen en geld vrij snel teruggestort

Goede ervaring. Goede service

Mooie schoen. Heerlijke pasvorm.

Snelle perfecte levering.

Uitstekende service

Na contact te leggen met de klantenservice ivm andere zooltjes voor in de schoenen werd hier snel op gereageerd en heb ik nieuwe zooltjes gekregen waardoor de schoenen nu perfect zitten. Een uitstekende service dus een zeer tevreden klant

Ik draag altijd Via Vai, goede pasvorm, lopen heerlijk dus je weet wat je koopt!

Fastastische schoenen

Prachtige schoenen van een goede kwaliteit.

Super service

super service and fast to reply on e-mails

Helemaal prima!

Prima service.

Tielenstraat 13

5145 RC Waalwijk

Over VIA VAI

Uitgesproken schoenen vertellen wie je bent. Ze zijn het perfecte mode-accessoire onder een little black dress of casual jeans. VIA VAI schoenen zijn er voor goalgetters met een eigen stijl. Ren jouw ambities achterna en zet daarvoor iedere dag net een stap extra. Jij weet precies waar je heen wilt, onze schoenen zorgen dat je daar komt. Al ruim 30 jaar is VIA VAI een inspirerend, internationaal opererend schoenenmerk. Het avontuur begint op de tekentafel in Nederland, waar de collecties nog altijd hun oorsprong vinden. De ontwikkeling vindt plaats in Nederland, de materialen worden ingekocht in Italië en de collectie wordt in Portugal en Spanje geproduceerd. Met een eigen Brandstore in Amsterdam, 500 partnerstores in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Scandinavië, en een eigen consumentenwebshop is VIA VAI op meerdere fronten actief.