Erg goed en duidelijk

Het product is zoals het weergegeven wordt op de site

Topmerk

Viavai is een topmerk, altijd een ontzettend leuke collectie. Prima webshop met uitstekende service. Ga zo door!

Super goede service en kwaliteit

Ik ben zo blij met men nieuwe sneakers van via vai Prachtige uitstraling en kwaliteit!

Dejlig hurtig levering

Kan anbefales

Pas geld retour na maand.

Het duurt nu al een maand om mijn geld teruggestort te krijgen. Schoenen na ontvangst volgende dag teruggestuurd.

Fijne website en snelle service

Snelle en geweldige service!!

Snelle en geweldige service!!

Prima in orde!

Bestelling vlot ontvangen. Zulke fijne laarzen en schoenen. Stijlvol en mooie kwaliteit. Blij mee!

Goed geregeld

Zoals verwacht

Helemaal goed

Prima kwaliteit

Niet de goedkoopste maar zeker mooie producten... succes Via Vai....

Snelle levering in een mooie verpakking

Mooie laars ! Maat goed Snelle levering! Heel tevreden

Het zijn heerlijke en warme schoenen

Top zowel bestellen als retour

Super oplevelse

Perfekt og hurtig levering.

• Vil du anbefale os? Ja

Veel te late verzending

Mijn ervaring was dat ik 3,5 week heb moeten wachten op mijn bestelling. Er was mij niet bericht dat het zo lang ging duren, dat was pas bekend toen ik zelf ging vragen hoe het er voor stond met de bestelling. Ook kreeg ik niet nog een mailtje dat mijn bestelling retour was gezonden en dat ik mijn geld terug gestort zal krijgen.

Voldoende voor kwaliteit schoenen, onvoldoende voor terug betaling tegoed

Beste lezer, Ik heb nog steeds het bedrag van €149.95 niet terug gestort gekregen van de geretourneerde schoenen. Op 2-11 is het bedrag van mijn rekening gedaan, ik heb ze op 3-11 of 4-11 geretourneerd. Ook geen bevestiging of iets dergelijks hiervan ontvangen. Ik heb ze wel ingeleverd bij een door jullie aangegeven afleverpunt in Zwolle. Kunt u aangeven wanneer dit wordt over gemaakt? Alvast bedankt, Jeannette Bensink 0629475724

Voordat ik bestelde, even navraag gedaan hoe de maat valt en keurig antwoord gekregen. Ik ben echt blij met de chelsea boots!

Blij met mn nieuwe aanwinst!

Prima service, snelle levering en netjes verpakt!

Gewoon goed

Uitstekende en snelle service

Goede service!

Snelle levering!!

Goede snelle service! Mooie sneakers, zitten fijn!!

Uiterst tevreden

Ben erg tevreden . Keurig afgeleverd . Mooi verpakt . Echt een cadeautje om uit gepakten Snelle levering . Mogelijkheid afterparty.

Tot nu prima!

De bestelde artikelen werden goed en optijd geleverd

Tielenstraat 13

5145 RC Waalwijk

Over VIA VAI

Uitgesproken schoenen vertellen wie je bent. Ze zijn het perfecte mode-accessoire onder een little black dress of casual jeans. VIA VAI schoenen zijn er voor goalgetters met een eigen stijl. Ren jouw ambities achterna en zet daarvoor iedere dag net een stap extra. Jij weet precies waar je heen wilt, onze schoenen zorgen dat je daar komt. Al ruim 30 jaar is VIA VAI een inspirerend, internationaal opererend schoenenmerk. Het avontuur begint op de tekentafel in Nederland, waar de collecties nog altijd hun oorsprong vinden. De ontwikkeling vindt plaats in Nederland, de materialen worden ingekocht in Italië en de collectie wordt in Portugal en Spanje geproduceerd. Met een eigen Brandstore in Amsterdam, 500 partnerstores in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Scandinavië, en een eigen consumentenwebshop is VIA VAI op meerdere fronten actief.