Ruime keus , goede kwaliteit!

Vriendelijk en duidelijk klasse zo doorgaan

Super mooie schoenen en top service

Ik koop altijd mijn schoenen bij VIA VAI. Super mooie schoenen van een uitstekende kwaliteit. Goede webshop en top service. Nu nog een eigen app dan is het compleet.

Prima website

Prima website, alleen wat aansluitproblemem om met iDeal te kunnen gaan betalen.

Ik had perongelijk een dubbele bestelling geplaatst en werd netje gebeld of dit wel klopte. Fijn afterpay en gratis retour !!

Alles spoedig en naar wens

Snel geleverd!

Snel geleverd!

retourengeld duurt erg lang

1 paar retour gestuurd, en na bijna twee weken nog steeds geen geld retour, duurt wel erg lang vind ik.

Snel en een correcte levering

Prima ervaring.

Great service, great and very speedy delivery, and great shoes packed beautifully

Very quick delivery and great to receive the shoes in a packaging specially designed for the purpose. Sweet idea with the little complimentary nail file - always useful :-) Thank you, Sussie

Leuk contact gehad via de mail voordat ik de sneakers heb aangeschaft.

Mooie sneakers, veel afwerkingsslordigheden

Het design van Via Vai sneakers vind ik mooi. Afwerking van details moet echt beter en zeker voor die prijs. Daarom maar een 7. Lijmresten (vegen, balletjes, enz.) op allerlei plaatsen, krassen, vegen, verkleuringsplekken of verkleuringen op het sierleer, beschadigingen op leer en suede en op het siliconen opzetstuk met merk op de hiel, geribbeld ingezette leerstukken, enz. Veel Via Vai sneakers blijken hier last van te hebben. Service bedrijf wel redelijk.

Erg blij met mijn aankoop. Schoenen waren al ingespoten!

Goede service en mooie kwaliteit schoenen!

Goede levering! En prachtige schoenen/laarzen!!

Goede verpakking, mooi product

Snelle levering, goed verpakt. Mooie schoenen

Prettig & snel

Heldere site, snelle levering, mooie schoen

Zeer snelle levering

Perfect geregeld!

Als verrassing ook nog een cadeautje/geurtje, heel attent!

Heb 3 paar Zaira Fea, mooie kleuren combinaties en zitten als gegoten. Super kwaliteit leer. Ben er blij mee!

Super service

Snel geleverd, helaas zit de sneaker minder Maar ze zijn wel mooi!

Zeer goede ervaring

Alles is erg keurig verstuurd,goede service.

Super snelle service

Duidelijke website, supersnelle verzending ( 2 verschillende maten besteld) en retour afhandeling. Helemaal blij met mijn Viola Lake brons boots Bedankt Via Vai!!

Alles perfect, snelle levering, goed verpakt

Niks op aan te merken

Prima website met prachtige schoenen

Prima service en snel geleverd

Tielenstraat 13

5145 RC Waalwijk

Over VIA VAI

Uitgesproken schoenen vertellen wie je bent. Ze zijn het perfecte mode-accessoire onder een little black dress of casual jeans. VIA VAI schoenen zijn er voor goalgetters met een eigen stijl. Ren jouw ambities achterna en zet daarvoor iedere dag net een stap extra. Jij weet precies waar je heen wilt, onze schoenen zorgen dat je daar komt. Al ruim 30 jaar is VIA VAI een inspirerend, internationaal opererend schoenenmerk. Het avontuur begint op de tekentafel in Nederland, waar de collecties nog altijd hun oorsprong vinden. De ontwikkeling vindt plaats in Nederland, de materialen worden ingekocht in Italië en de collectie wordt in Portugal en Spanje geproduceerd. Met een eigen Brandstore in Amsterdam, 500 partnerstores in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Scandinavië, en een eigen consumentenwebshop is VIA VAI op meerdere fronten actief.