Goede ervaring

goede bestelsite en snelle levering. Wordt goed op de hoogte gehouden. Alleen jammer dat er geen halve maten beschikbaar zijn bij de sneakers. Daarom helaas de artikelen retour.

Excellent service

Excellent service and products

Goede en snelle service

Zat erg goed verpakt. Helaas zaten de laarzen bij mij niet goed, maar kon ze eenvoudig en gratis retour sturen.

Goede en leuke schoenen

Wil geen ander merk

alles snel en prima verzorgd!

zoals hierboven vermeld is mijn order snel en prima verzorgd. Ook de retourzending en terugbetaling.

Prachtige schoenen en top service

Gratis verzenden en retourneren, mijn schoenen waren niet goed, teruggestuurd en meteen na 5 dagen weer geld op mijn rekenening

Geweldig toch snelle levering en superr sneakers

Erg blij met mn nieuwe sneakers die ondanks preorder toch snel geleverd zijn TOP

Prima webshop

Bestelling was er sneller dan gedacht Er stond 6-10 werkdagen maar was er al na 3! Helaas was de schoen niet wat ik verwachte en ging deze retour. Al de volgende dag een melding van afterpay maar van viavai zelf nooit een mail gehad dat de retour goed ontvangen en verwerkt is.

Snel

Snelle en correcte levering.

stoere laars die zijn geld meer dan waard is

Stoere laars voor onder een jurk, rok of broek. De rits maakt het gemakkelijk om de broekspijp erin te steken. Ik draag normaal gesproken maat 38. Van Via Vai heb ik echt 39. Verder lopen ze perfect.

Snelle levering en mooi product

Heel blij met mijn nieuwe boots!

Super mooie bikerboots en top service

Super goede mooie bikerboots en ook nog eens top service

Snel, goed en keurig verpakt. Zegt genoeg.

Gave sneakers

Snelle levering en prachtige schoen

Prettig telefonisch contact en prima service!

Super goed en snel

Snelle levering, keurig verpakt ( met kleine verassing:-)

Overzichtelijk webshop

Prima, goede levering en achteraf betalen

Snelle levering en fijne service

Snel geleverd en een vraag was snel beantwoord. En de schoenen zijn altijd van goede kwaliteit!

Prachtige schoenen! Geweldige service

Snelle levering!!

overzichtelijke webshop en prima snelle levering

kom zeker nog eens terug

Top service en prachtige laarzen

Via Vai laarzen kort model zitten fantastisch, ik heb een wat lastige voet en deze zitten als sloffen.

Fijne schoenen, goede service

Fijne schoenen, goede service

Overzichtelijk en duidelijk

Prettige website, duidelijk en overzichtelijk. De schoen is fantastisch

Tielenstraat 13

5145 RC Waalwijk

Over VIA VAI

Uitgesproken schoenen vertellen wie je bent. Ze zijn het perfecte mode-accessoire onder een little black dress of casual jeans. VIA VAI schoenen zijn er voor goalgetters met een eigen stijl. Ren jouw ambities achterna en zet daarvoor iedere dag net een stap extra. Jij weet precies waar je heen wilt, onze schoenen zorgen dat je daar komt. Al ruim 30 jaar is VIA VAI een inspirerend, internationaal opererend schoenenmerk. Het avontuur begint op de tekentafel in Nederland, waar de collecties nog altijd hun oorsprong vinden. De ontwikkeling vindt plaats in Nederland, de materialen worden ingekocht in Italië en de collectie wordt in Portugal en Spanje geproduceerd. Met een eigen Brandstore in Amsterdam, 500 partnerstores in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Scandinavië, en een eigen consumentenwebshop is VIA VAI op meerdere fronten actief.