Superfijn

Goede kwaliteit producten en fijne klantenservice

Vriendelijke klantenservice. Afhandeling perfect ook met retourneren.

Super geholpen

Er was iets mis gegaan met retourzending. Snel en aardig geholpen.

Top schoenen en top verpakt.

Schoenen waren netjes verpakt. Inclusief een leuk cadeautje erbij super lief. Super stevige en mooie schoenen. In een woord top.

Laarsjes besteld en de volgende dag al in huis. 6 jaar geleden mijn eerste via vai laarsjes gekocht en ik draag ze nog steeds. Met mijn nieuwe aanwinst ben ik ook super blij, ze zitten heerlijk.

Zeer klantvriendelijk bedrijf !

Fijne website, snelle levering en een zeer klantvriendelijk omruilservice. De schoenen en laarzen van via via zijn mooi en hebben een goede pasvorm .

Nette schoenen en snel geleverd!

Vorige week nieuwe schoenen besteld! De schoenen waren snel binnen en netjes ingepakt. Erg blij mee!

Schoenen zitten lekker alleen bij 1 schoen zit de tong van de schoen scheef genaaid erin. Dat vind ik best storend want daardoor zat die telkens weg naar de zijkant en dat zot niet fijn

Zeer go d in bedienen en service

goede service

goed bestelsysteem, snelle levering

Mooie collectie

mooie collectie en snelle verzorgde levering

PRI,a

Snel en tevreden

Heel behulpzaam en heel goed bereikbaar

De doos waarin de schoenendoos was verstuurd, was weggegooid samen met de retourlabel. Ik kreeg netjes de retourlabel toegestuurd via de mail

Comfort en trendy

Prachtige schoenen die ontzettend lekker zitten, comfortabel zijn. Mijn favoriete merk!!

Snelle levering en perfect in orde!

Snelle levering, goed verpakt, heel attent met nog een leuk aardigheidje erbij waarvoor dank! Kortom; zeer klantgericht En de sneakers.....ze zitten super en zijn mooi.

Mooie schoenen, uiteraard. Snelle levering en goede service.dank jullie wel. Tot een volgende bestelling.

goede service

prettig contact makkelijk bereikbaar begripvol

Prima en snelle service.

Mijn bestelling werd keurig verpakt en snel geleverd. Zou wel fijn zijn als je een bevestiging krijgt van je bestelling met daarin verwoord wanneer je je bestelling ongeveer kunt verwachten. Verder helemaal tevreden.

Geweldig!, vlot, leuk, persoonlijke noot

Via chat zeer vlot geholpen. Zelfs handgeschreven kaart erbij. Mooi en goed verpakt Snelle levering

Goede levering

Goede kwaliteit

Van begin tot eind goed

Overzichtelijk, duidelijk

Overzichtelijke webshop Volop keuze Leuk persoonlijk kaartje bij de bestelling

Perfecte service, leuke nieuwe collectie

Mooie schoenen goed verzorgd opgestuurd en ze zitten heerlijk! Dank

Tielenstraat 13

5145 RC Waalwijk

Over VIA VAI

Uitgesproken schoenen vertellen wie je bent. Ze zijn het perfecte mode-accessoire onder een little black dress of casual jeans. VIA VAI schoenen zijn er voor goalgetters met een eigen stijl. Ren jouw ambities achterna en zet daarvoor iedere dag net een stap extra. Jij weet precies waar je heen wilt, onze schoenen zorgen dat je daar komt. Al ruim 30 jaar is VIA VAI een inspirerend, internationaal opererend schoenenmerk. Het avontuur begint op de tekentafel in Nederland, waar de collecties nog altijd hun oorsprong vinden. De ontwikkeling vindt plaats in Nederland, de materialen worden ingekocht in Italië en de collectie wordt in Portugal en Spanje geproduceerd. Met een eigen Brandstore in Amsterdam, 500 partnerstores in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Scandinavië, en een eigen consumentenwebshop is VIA VAI op meerdere fronten actief.