De doos met inhoud voelt als een echt kadootje.

Goede service , de dood met tekst is erg leuk

Overzichtelijk mooi en snelle site en levering

Site is overzichtelijk en mooi Levering van de producten snel

Wat ik wilde hebben is gelukt

Niks op aan te merken !

Fijne mooie schoen en snelle levering

Snelle levering van superfijne schoenen!

Snelle service & goede verpakking

Snelle levering in nette verpakking. Blij mee!

Verzorgd pakket

Het duurde wat lang voordat ik mijn bestelling kreeg aangeboden, het was wel een mooi verzorgd pakket. Helaas waren de schoenen te groot, inmiddels heb ik ze nu ruim een week geleden terug gestuurd maar nog geen enkele reactie ontvangen en ook is mijn betaling nog niet terug gestort.

goede foto's

Fijn dat ik de schoenen mocht passen

Heb een ander paar besteld het eerste paar viel tegen maar op tijd geld terug en ik kreeg vandaag een nieuw ander besteld paar .

Super klantvriendelijk

Heel klantvriendelijk n.a.v. app contact, snelle reactie en behulpzaam! Pakketten zijn een cadeautje om te ontvangen, dus ga vaker via webshop bestellen!

Duidelijk, goede service en snel bezorgd!

Prettig, voor herhaling vatbaar.

de selectie schoenen is mooi en altijd een tikkeltje aparter dan het overige aanbod. De service is goed, ook retouren worden snel verwerkt. Enige minpuntje: sommige laarsjes zijn nogal smal.

Vandaag besteld, volgende dag in huis. Nog even chat-contact gehad. Hele positieve ervaring!!

Geweldige verpakking met een leuk kaartje!

Het was een mooie doos met een leuk boekje erin. Ook zat er een tasje bij en waren de laarzen goed verpakt. Op het kaartje stond een persoonlijk berichtje voor mij. Ben er heel blij mee!

Slechte service! En slechte kwaliteit leder/suède

Lange laarzen gekocht en na een tijdje zakte de ene laars in. Naar beneden dus. Ben terug gegaan naar de zaak waar ik ze gekocht heb en deze hebben ze opgestuurd naar Via Vai. Ik kreeg ze terug en zeiden dat er niets aan gedaan werd. Is niet mijn schuld dat er een inzakt, toch?! Geen service! En slechte kwaliteit dus!

Perfect!

Geweldige laarzen, snelle levering. Kortom - heel blij mee!

Super god oplevelse

Nem, overskuelig og lækker hjemmeside. Elsker jeres sneakers og støvler. Hurtig levering og dejlig med en personlig og håndskreven hilsen.

Supper goede winkel klantvriendelijk

Ik heb hele goed ervaring met de winkel Ook met het om ruilen van schoenen is daar geen probleem.Voor mij is het een top winkel met mooie en kwaliteit schoenen

Heel fijn!

Overzichtelijke site, duidelijk en producten snel te bestellen.

Hele fijne mooie schoenen. Superfijne pasvorm en mooi van uiterlijk.

Helemaal prima, alleen is de kleur van de laarzen anders dan ik had verwacht. Op de plaatjes leek het meer cognac maar het is meer geelbruinig. Dat vond ik een beetje jammer. Verder mooie laarzen. Levering helemaal prima!

Blij met 1 blik

Als je de site bezoekt en die fantastische kleuren ziet wordt je blij en hebberig tegelijk en dan wegen dat ze ook nog heeeel lekker lopen..

Snel geleverd en mooi product

Zie hierboven

Tielenstraat 13

5145 RC Waalwijk

Over VIA VAI

Uitgesproken schoenen vertellen wie je bent. Ze zijn het perfecte mode-accessoire onder een little black dress of casual jeans. VIA VAI schoenen zijn er voor goalgetters met een eigen stijl. Ren jouw ambities achterna en zet daarvoor iedere dag net een stap extra. Jij weet precies waar je heen wilt, onze schoenen zorgen dat je daar komt. Al ruim 30 jaar is VIA VAI een inspirerend, internationaal opererend schoenenmerk. Het avontuur begint op de tekentafel in Nederland, waar de collecties nog altijd hun oorsprong vinden. De ontwikkeling vindt plaats in Nederland, de materialen worden ingekocht in Italië en de collectie wordt in Portugal en Spanje geproduceerd. Met een eigen Brandstore in Amsterdam, 500 partnerstores in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Scandinavië, en een eigen consumentenwebshop is VIA VAI op meerdere fronten actief.