Vlotte retour afhandeling

Super snel en correct

Super correct

Klantenservice denkt mee!

Een bepaald soort sneaker was uitverkocht en je kan dan een melding krijgen als ze weer op voorraad zijn. Via de klantenservice chat begreep ik dat deze sneakers niet meer op voorraad komen (dan zou ik ze van de website halen). De klantenservice deed meteen de suggestie voor een andere sneaker die er erg op lijkt. Meedenken, dat is goed! Verder is de bestelling heel snel in huis en dat is een grote plus. Jammer dat het via DHL wordt bezorgd, ik ben PostNL fan namelijk :-) En niet vergeten, de sneakers zijn prachtig!

Ben heel blij met mijn sneakers, wat aan de smalle kant maar na een paar dagen op de leest bij de schoenmaker zitten ze super. Bij navraag of ik een paar veters kon bestellen, werden deze mij heel aardig kosteloos opgestuurd. Dus geen klagen.

Uitstekend!

Elke bestelling is een feestje; mét een fijne vijl als cadeautje.

Altijd goed!

Top, goede kwaliteit en mooie schoen

De schoenen werden snel geleverd en waren goed verpakt. De schoenen zijn echt prachtig en van hele goede kwaliteit. En niet onbelangrijk, ze lopen fantastisch. Echt super blij mee

Super snelle levering, achteraf betalen

Achteraf betalen is erg fijn vooral als je tussen 2 schoenmaten in zit, zo kan ik rustig kijken en voelen wat goed past.

Keurige levering van de door mij bestelde schoenen.

Kleine vertraging ergens onderweg, maar het zag er allemaal prima uit. Heel netjes verpakt, zelfs met een cadeautje erbij. Schoenen passen perfect en voldoen helemaal aan mijn verwachtingen. Zoals altijd bij Via Vai!

Netjes geregeld

Goed alles geregeld, ook retour.

Top.

Supergemakkelijke schoenen in 1 dag in huis!

Super service

Toppie !

Trouwe fan van ViaVai

Levering schoenen snel met een leuke attentie Reactietijd van de Watts app nav een klacht zou sneller kunnen, maar afspraken worden wel nagekomen. Zelf gekozen om de beschadiging op de schoen weg te poetsen omdat dit het laatste paar was, dit is helaas niet gelukt maar kon ze toen niet meer retourneren. Wel volgens afspraak nieuwe veters thuis gestuurd gekregen omdat deze ook beschadigd waren. Verder super gave schoenen met heerlijke pasvorm en juiste maatVoering

Mooi op tijd en prachtig ingepakt

Snel geleverd en mooi verpakt

Top Service!

Ondanks dat ik altijd slaag, heb ik nu voor het eerst een paar laarzen geretourneerd. Ik vond dat er te veel verschil tussen rechter en linkerlaars was. Gratis retourneren en binnen een week het aankoopbedrag op mijn bankrekening ontvangen! Top Service!

Super service

Heel erg goed

Pure ********ij

Heb mijn pakket ontvangen en 2 dagen later geretourneerd volgens de stappen die ze op de site hebben aangegeven. Paar weken later hoor ik niks over mijn terugbetalingen. Ben er meerdere malen achter aangegaan. Langs het pakket punt geweest maar het is volgens Via Vai echt niet ontvangen. Heb geen Track & Trace van DHL ontvangen. Dus kan ik zelf mooi €120 betalen door een fout via hun eigen shippingpartner. Ik blijf contact met ze opnemen maar inmiddels krijg ik ook geen reactie meer. Erg makkelijk geld verdienen voor hun. Erg leuke schoenen maar hun retourmethode is voor geen cent te vertrouwen!!!!

2 verschillende maten in 1 doos

Onlangs laarzen bij jullie besteld. Toen ik mijn bestelling binnen kreeg zaten er 2 verschillende maten in 1 doos, maat 39 en maat 37. Dit terwijl ik maat 38 had besteld. Ik heb ze weer terug moeten sturen.

Snelle levering mooi verpakt

Mijn ervaring is super

Wat een kadootje zoals de laarsjes zijn ingepakt!

Helaas niet de gewenste kleur.

Snel en persoonlijk!!

Snelle levering maar ook een fijne en snelle terug koppeling Omdat de helaas door mij bestelde schoenen te klein waren.

Kwaliteit en service goed

Product was iets anders van kleur dan op de foto en iets grover. Daarom helaas teruggestuurd. Wel erg blij met andere schoenen die ik van dit merk heb!

Heldere site, goede afhandeling en snelle verzending

Heldere site, goede afhandeling en snelle verzending Goede kwaliteit schoenen

Tielenstraat 13

5145 RC Waalwijk

Over VIA VAI

Uitgesproken schoenen vertellen wie je bent. Ze zijn het perfecte mode-accessoire onder een little black dress of casual jeans. VIA VAI schoenen zijn er voor goalgetters met een eigen stijl. Ren jouw ambities achterna en zet daarvoor iedere dag net een stap extra. Jij weet precies waar je heen wilt, onze schoenen zorgen dat je daar komt. Al ruim 30 jaar is VIA VAI een inspirerend, internationaal opererend schoenenmerk. Het avontuur begint op de tekentafel in Nederland, waar de collecties nog altijd hun oorsprong vinden. De ontwikkeling vindt plaats in Nederland, de materialen worden ingekocht in Italië en de collectie wordt in Portugal en Spanje geproduceerd. Met een eigen Brandstore in Amsterdam, 500 partnerstores in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Scandinavië, en een eigen consumentenwebshop is VIA VAI op meerdere fronten actief.