Als je voor fashion, kwaliteit, mode en Italiaanse trends wil gaan, kies dan voor VIA VAI!!

Prima, super!

Het is zo fijn om een pakket te ontvangen waar zo veel zorg aan besteed is!! Zo leuk om op deze manier met een glimlach schoenen uit te pakken! Mooie en degelijke verpakking! Ik ben helemaal blij en tevreden.

mijn bestelling binnen 2 dagen ontvangen. Helemaal blij mee.

Mooie producten en snel geleverd

Altijd snel en goed geleverd. Mooie schoenen en laarzen voor redelijke prijs. Minpuntje: er zijn inmiddels veel te veel verkoopadressen zodat iedereen met dezelfde schoenen/laarzen loopt. Voor mij een reden om naar andete merken te gaan.

Best Shoes and Boots

Super and quick service. I just love VIA VAI in all ways.

Precies de schoenen die ik wilde.

Ik heb twee jaar geleden dezelfde schoenen gekocht met een andere print, die zitten zo lekker dat ik ze weer wilde hebben.

Goede kwaliteit laarzen, heel blij mee en goede levering

Top shop

Snel binnen, keurig verpakt en toffe sneakers !

Super, geweldig

Snelle levering, netjes en altijd een presentje erbij. Altijd leuk

Snelle levering en mooi product

Eenvoudig te bestellen. Schoenen lopen super. Ook nog een leuk presentje bij de schoenen ontvangen!

Supersnel en top kwaliteit

2 x espadrilles met sleehak bestelt , top en de volgende dag reeds geleverd . Jullie krijgen een 10/10

Excellent

Nice and comfortable. Fast delivery. I thought I bought plain leather. However, I received the ines in suede.

Kwaliteit en service ok

snelle levering prachtige schoenen

Snelle levering, prachtige schoenen

Perfect service

I Ordered a pair of shoes and got them A few days later along with a personal note and a return label. I love my new shoes and will look at Via Vai next time I need something beautiful to wear on my feet . Signe

Quality shoes - professional Company

Topservice Even as a customer from Denmark you can be sure of good and fast dispatch. They complies with their delivery terms. Can be highly recommended.

een 10 zegt genoeg

ik had al 1 paar sneakers van via vai. nu de zelfde in andere print. na 1 dag geleverd, mooi verpakt, super.

Alles was prima!!!

Goede website, uitstekende levering. Fijn om bij Viavai iets moois te kopen!!!

Overzichtelijk en goede service

De schoenen waren duidelijk geordend en daardoor had ik snel gevonden wat ik zocht. De schoenen werden snel thuis geleverd

Top met goede klantenservice

Top bedrijf met leuke schoenen! Ik had twee paar schoenen besteld en draag ze nog steeds met plezier. Helaas waren mijn sandalen stuk gegaan waarna ik via de app contact opnam met Via Vai, ik kon de sandalen retour sturen en kreeg gelijk een nieuw paar. Heel netjes! Groetjes Mandy

Reeds 2x bestelling geplaatst en beide keren TOP!

Reeds 2x bestelling geplaatst en beide keren TOP!

Top snel en duidelijk

Snelle levering, product leek reeds gebruikt

Ik was een beetje teleurgesteld. Mijn suède laarsjes waren niet schoon. Dikke strepen op mijn rechter laars. Geprobeerd om het schoon te krijgen meteen doelbewust een borstel, maar nog steeds niet erg mooi. Had geen zin toestanden, product gehouden, maar niet zo blij als bij mijn eerste bestelling. Jammer voor zo’n prijzige schoen!

Prima geleverd volgens afspraak.

Prima geleverd volgens afspraak. Netjes verpakt.

Snelle service en zeer goede producten

De schoenen hebben een zeer goede pasvorm en zitten heerlijk. Ze worden ook nog een snel geleverde. Wat wil je nog meer. Gewoon bestellen.

Tielenstraat 13

5145 RC Waalwijk

Over VIA VAI

Uitgesproken schoenen vertellen wie je bent. Ze zijn het perfecte mode-accessoire onder een little black dress of casual jeans. VIA VAI schoenen zijn er voor goalgetters met een eigen stijl. Ren jouw ambities achterna en zet daarvoor iedere dag net een stap extra. Jij weet precies waar je heen wilt, onze schoenen zorgen dat je daar komt. Al ruim 30 jaar is VIA VAI een inspirerend, internationaal opererend schoenenmerk. Het avontuur begint op de tekentafel in Nederland, waar de collecties nog altijd hun oorsprong vinden. De ontwikkeling vindt plaats in Nederland, de materialen worden ingekocht in Italië en de collectie wordt in Portugal en Spanje geproduceerd. Met een eigen Brandstore in Amsterdam, 500 partnerstores in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Scandinavië, en een eigen consumentenwebshop is VIA VAI op meerdere fronten actief.