Snel en correct

Bezorgd volgens afspraak. Maar ooral prachtige, fijne schoenen ❤️

Super fijn!

De sneakers van VIA VAI lopen heerlijk, geen last van mijn voeten na een lange wandeling!

Goed.

Goede en snelle levering. Goede pasvorm van de schoen. Erg leuke schoen en moderne schoen.

Prima levering!

Mooi op tijd en met leuk tasje! Top

Snel geleverd en de schoenen zijn met zorg ingepakt.

Snelle levering en met zorg ingepakt. Er zat zelfs een persoonlijk geschreven kaartje in. De schoenen zelf zijn erg mooi, precies zoals op de afbeelding. Kwalitatief goed, soepel materiaal. En de maat is precies goed.

Super schoenen

Duidelijke website, super snelle service, de verpakking was ontzettend leuk. Vette sneakers die lopen als sloffen.

Heel tevreden

Bestelling goed ontvangen

Goede ervaring, snelle service

beetje te smal

de schoenen zijn eigenlijk iets te smal voor me, maar omdat ik ze zo tof vond heb ik ze gehouden. Misschien zou dit ook beschreven worden; smal, normaal of breed. Thanx anyway :)

Super!!!

Mijn kapotte schoen na 2 weken werd super opgelost door meteen een nieuw paar op te sturen, heel tevreden!!!

Prima service.

Mooie schoenen, lopen heerlijk

Super kwaliteit en uitstraling

Top, ik bestelde mijn nieuwe sneakers voor international womansday dus kreeg er ook nog een goody pakket bij. De schoenen zijn prachtig en lopen heerlijk!

Ik ben zeer tevreden

Alles keurig voor elkaar.

Snel,keurig, en volgens afspraak bezorgt. En ben blij met de mooie speakers.

Prima levering!

Heb al vaker schoenen besteld bij Via vai. Altijd nette levering en op tijd.

Leuk ingepakt. Feestje om te openen!

Super!!!!

Goede klanten service, snelle levering, gave schoenen.Ik ben echt een super tevreden klant en fan van jullie sneakers. Vr.gr.

Ik ontving in eerste instantie de verkeerde schoenen maar kon ze snel ruilen en ophalen

TOP

De Giulia Sneakers in lichtblauw gekocht. Super fijne schoenen. Ik heb ze ook in donkerblauw en ga heel snel de lichtgroene aanschaffen. De levering was snel en vakkundig met een leuke attentie erin. Ik ben Heel tevreden

Product hetzelfde als op site. Maat klopt. Snelle en nette levering

Prima service, mooie schoenen!

Zeer mooie schoenen

Wat een mooie en fijne heb ik mogen ontvangen! Echt super!

Super voor mekaar zat zelfs een mooie vijl bij en een parfum krijg daar veel positieve reacties op, wat heb je een lekker geurtje, dus ben heel benieuwd of je deze ook kunt kopen

Tielenstraat 13

5145 RC Waalwijk

Over VIA VAI

Uitgesproken schoenen vertellen wie je bent. Ze zijn het perfecte mode-accessoire onder een little black dress of casual jeans. VIA VAI schoenen zijn er voor goalgetters met een eigen stijl. Ren jouw ambities achterna en zet daarvoor iedere dag net een stap extra. Jij weet precies waar je heen wilt, onze schoenen zorgen dat je daar komt. Al ruim 30 jaar is VIA VAI een inspirerend, internationaal opererend schoenenmerk. Het avontuur begint op de tekentafel in Nederland, waar de collecties nog altijd hun oorsprong vinden. De ontwikkeling vindt plaats in Nederland, de materialen worden ingekocht in Italië en de collectie wordt in Portugal en Spanje geproduceerd. Met een eigen Brandstore in Amsterdam, 500 partnerstores in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Scandinavië, en een eigen consumentenwebshop is VIA VAI op meerdere fronten actief.