Prachtige schoenen

Prachtige schoenen, snel in huis. Ben er heel blij mee!

Super mooie schoenen en een perfecte service!

Ik bestel altijd mijn schoenen bij Via Vai. Super mooie schoenen en een perfecte service!

Geweldig en super snelle levering!

Heb ik in de vorige regent beantwoord

Snelle evering en mooie gympen

Heerlijke gympen, wel duur maar ze lopen dan ook heerlijk!

Mooie kwaliteit schoenen, perfecte pasvorm en goede service!

Mooie kwaliteit, perfect pasvorm, goede service!

Super goed!

Zoals t hoort bestellen, ontvangen betalen. En de schoenen netjes verpakt. Top service

Mooie en fijne schoenen

Mooie trendy schoenen.

Snelle bezorging, en goed te traceren. Verder mooie schoenen die qua maatvoering goed zitten en trendy zijn! Blij mee!

Super sneakers

De sneakers zijn zoals op de afbeelding en zitten als gegoten. Goede kwaliteit.

hele fijne laarzen

snel besteld via de site, wordt gelijk gereageerd op vragen. ben erg blij met de laarzen. zitten vanaf de eerste dag perfect

Mooie schoenen en geleverd volgens afspraak

Ik ben heel tevreden met de laarzen die ik heb gekocht. Ze hebben een goede pasvorm. Ook het leerproces ging gewoon goed.

Geweldige sneakers!

De schoenen van Via Vai zijn altijd super en ook deze sneakers zitten weer als gegoten!

Super blij met mijn aankoop.

Schoenen zitten heel comfortabel. Een stoere sneaker met een fijn voetbed.

Ik ben erg tevreden over de schoenen en de levering. Geen spijt van!!

De schoenen zijn goed ingepakt! Alleen vraag ik me af, als er iets niet in orde met de schoenen is hoe de service dan is, maar dat heb ik nog niet meegemaakt. Jullie hebben superleuke schoenen!!

Goed, keurig, netjes!

Vlot netjes en en goed verpakt thuisgekregen. Een spaarsysteem in jullie shop zou fijn zijn. Ik laat Meetic verleiden om in zo’n soort winkel te kopen. Groeten Dorien

Ik koop graag schoenen van Via Vai. Vaak in de winkel maar laatste keren online omdat er dan meer keuze is.

De enkellaarsjes zijn heel erg mooi, de kwaliteit is uitstekend

De maat is goed en de pasvorm is ook goed.

super

Ik ben heel blij .ik heb een ongeluk gehad mijn enkel is verbrijzeld en dank met jullie mooie hippe schoen kan ik tenminste weer wat stapjes zetten

Mooie fijne schoen

Bezorging was snel, schoenen waren heel netjes ingepakt, instructies voor evt retour duidelijk. Schoenen zitten heerlijk en zijn echt duidelijk goede kwaliteit. Heel blij mee!

Helaas waren deze schoenen niet helemaal perfect deze keer zie mijn omschrijving

Dit was de eerste keer dat ik via de website dat ik deze schoenen heb gekocht. Ik heb vreselijke blaren gehad van deze schoenen terwijl ik dat met me andere via vai's het nooit heb gehad.

Super goede service

Fijne service en nog fijnere schoenen

Makkelijk te bestellen en snel geleverd!

Gave sneaker

Sneakers zien er gaaf uit en zitten erg fijn

Mooie schoen, maar smalle leest

De schoenen zijn erg mooi, maar vind ze strak en smal vallen. Verder gaat de tong tussen de veters telkens helemaal schuin zitten, dat staat wat minder mooi. Er zitten geen echte veters is, dat is praktisch, maar de lengte van het gebruikte elastiek is voor mij ook wat kort. Verder vind ik Via Vai een mooi merk, goede levering, niet goedkoop, maar wel in de opruiming te betalen (voor mij dan). Moderne en trendy vormgeving, heb er meer van en wel tevreden.

Tielenstraat 13

5145 RC Waalwijk

Over VIA VAI

Uitgesproken schoenen vertellen wie je bent. Ze zijn het perfecte mode-accessoire onder een little black dress of casual jeans. VIA VAI schoenen zijn er voor goalgetters met een eigen stijl. Ren jouw ambities achterna en zet daarvoor iedere dag net een stap extra. Jij weet precies waar je heen wilt, onze schoenen zorgen dat je daar komt. Al ruim 30 jaar is VIA VAI een inspirerend, internationaal opererend schoenenmerk. Het avontuur begint op de tekentafel in Nederland, waar de collecties nog altijd hun oorsprong vinden. De ontwikkeling vindt plaats in Nederland, de materialen worden ingekocht in Italië en de collectie wordt in Portugal en Spanje geproduceerd. Met een eigen Brandstore in Amsterdam, 500 partnerstores in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Scandinavië, en een eigen consumentenwebshop is VIA VAI op meerdere fronten actief.