Goed geregeld

Alles goed geregeld met bestellen en retour zenden

Perfect!

Zoals ik ze zag op de side, ook zo ontvangen.

Alles goed geregeld

Mooie site Allles duidelijk

Mooie laarsjes

Mooi gemaakte laarzen met prima pasvorm

Mooie loafers, goed comfort

Ik kocht de Lola Rayne loafers en ben daar zeer tevreden over. Ze lopen lekker maar ik moest nog wel even een pleister op m’n achillespezen plakken.

Mijn zending kwam wat achter aan. Ze hebben het super opgelost

Goede klantenservice

Mooie schoenen, mooie ontwerpen. Fijn dat het tot grote maten gaat. Ik had een paar schoenen besteld waar ik direct verliefd op was. Er ontstond echter snel een defect aan de schoenen. Na te hebben gemaild naar Viavai, kwam er snel een reactie. Ik kreeg meerdere opties aangeboden. Samen zijn we tot een passende oplossing gekomen. Ik ben heel blij met mijn mooie nieuwe schoenen. Dank voor de fijne service!

Tevreden.

Mooie sneaker

snel en persoonlijke levering

mooie schoenen, snel geleverd en een leuk handgeschreven kaartje erbij.

Snelle levering, mooie schoenen het pakket is een kadootje om te krijgen en uit te pakken

Zie boven

Mooie schoenen!

Blij met mijn schoenen, service is prima

Altijd goed en snel!

Via Vai heeft superleuke schoenen die heerlijk lopen! En fijn dat mijn eigen zooltjes erin kunnen!

Snelle levering met attente, handgeschreven kaart!

Niets meer aan toe te voegen!

Fijne schoenen, pasvorm klopt 42, snelle levering

Eindelijk mooie leuke en fijne sneakers gevonden, echt super blij mee! Met mijn maat is het elke keer weer zoeken. Het leuke toen ik de doos open maakte, er zat een hand geschreven kaartje in, super leuk en attent!!! Die blijft wel hangen ;)

Snelle service en zeer leuke schoenen

Eenvoudig te bestellen en een snelle levering

Zie benefen

Snel goed en leuk persoonlijk kaartje

Prima service en schoenen snel binnen.

Quick delivery every time

I always get my orders quickly.

Wat een uitstekende service!

De ervaring met viavai is zeer goed. Heel klantvriendelijk :) Na contact met de klantenservice is mijn ervaring alleen nog maar positiever! Bedankt voor de goede service!

blij met mijn laarsjes

Ik heb nu het tweede paar zomerlaarsjes en ben er heel erg blij mee. Dit paar zijn mijn inmiddels 6e paar Via Vai schoenen. Geweldige pasvorm en niet te hogen hakken.

Vond de schoenen prachtig ingepakt en ik vind ze heel mooi!

Mooie schoenen en snel en verzorgd afgeleverd. Kaartje erbij en mooi ingepakt.

Fantastische schoenen en snelle levering

Mijn Pepper Finn schoenen zijn echt geweldig!! Ik krijg veel complimenten. De schoenen zijn sneller geleverd dan aangegeven dus dat is alleen maar leuk. Wat ik heel erg leuk vind is het persoonlijke, met de hand geschreven, kaartje dat erbij zat. Kortom alleen maar lof.

Super. De schoenen aan mijn voeten zijn van het merk Via Vai.. Wil geen ander merk meer. Ik loop er zo op weg. Ze staan leuk bij wat voor item je ook aan hebt, er is volop keuze uit de collectie van Via Vai. Zitten perfect, staan leuk en de kwaliteit is ook nog eens heel goed qat zeker ook niet onbelangrijk is. Voor mij is dit een super merk.

Vriendelijk personeel!!!

Zeer snelle levering!

Zeer snel geleverd en ook nog met een attente kaart erbij dat je een mooi model hebt uitgekozen. TOP

Tielenstraat 13

5145 RC Waalwijk

Over VIA VAI

Uitgesproken schoenen vertellen wie je bent. Ze zijn het perfecte mode-accessoire onder een little black dress of casual jeans. VIA VAI schoenen zijn er voor goalgetters met een eigen stijl. Ren jouw ambities achterna en zet daarvoor iedere dag net een stap extra. Jij weet precies waar je heen wilt, onze schoenen zorgen dat je daar komt. Al ruim 30 jaar is VIA VAI een inspirerend, internationaal opererend schoenenmerk. Het avontuur begint op de tekentafel in Nederland, waar de collecties nog altijd hun oorsprong vinden. De ontwikkeling vindt plaats in Nederland, de materialen worden ingekocht in Italië en de collectie wordt in Portugal en Spanje geproduceerd. Met een eigen Brandstore in Amsterdam, 500 partnerstores in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Scandinavië, en een eigen consumentenwebshop is VIA VAI op meerdere fronten actief.