Zeer goede kwaliteit schoenen. De maat klopt en de bezorging is ook perfect

De site is duidelijk en de levering netjes en snel

Teleurstellend!

Altijd grote Via Vai liefhebber geweest met elk seizoen een nieuw paar. Helaas blijkt het losraken van de zolen een serieus probleem te zijn geworden de laatste jaren. En dat al na enkele weken draagplezier!?! De klantenservice stuurt je weg met een korting van 10% om de schoenen zelf bij een schoenmaker te laten repareren. Waarschijnlijk word mijn Via Vai collectie niet meer aangevuld…

Prima. Mooi handgeschreven kaartje erbij.

Leuk dat handgeschreven kaartje. Dat maakt het extra persoonlijk.

Snel en perfect zelfs met een leuke attentie geleverd

De bestelling is vlot afgehandeld, keurig verpakt en voorzien van een hartelijk kaartje en leuke attentie, duidelijke website, boots lopen geweldig, kortom zeer tevreden

Fantastische service!

Zeer klantvriendelijk en perfecte kwaliteit!

Goed geregeld maar geen geld

Mij schoenen retour gedaan. Geen geld op mijn rekening nummer

Top schoenen

Super service en top schoenen

Goed verzorgd…

Zeer snelle en keurig verzorgde zending.

Snel en vriendelijk

Met een leuke kaart, voelde ik mij een speciale klant.

Super snelle levering en zo leuk verpakt.

Ik kreeg m’n laarsjes binnen mooi verpakt met een super lief handgeschreven kaartje erbij.

Besteld, levering prima.

Goede ervaring. Schoenen zijn prima.

Goede kwaliteit, goede service

Makkelijk, snel en mooie kwaliteit schoenen. Klantenservice ook top!

Fijne shop ervaring met persoonlijke touch

Fijne website en snelle bezorging. Leuk dat er bij de schoenen een handgeschreven kaartje zat! Fijne shop ervaring

Snelle levering met een leuke persoonlijke boodschap, helemaal top!

Helemaal top!

Ik koop al jaren bij Via Vai omdat de schoenen van Via Vai geweldig zitten. De maat altijd goed is. En de schoenen mooi zijn.

Goede service, mooie spullen

Altijd blij met mijn laarsjes. Wel eens ergens anders laarsjes gekocht, maar toch blijven deze jaren lang mooi. Echt waar voor je geld.

Super!!

Veel keus…snelle verzending!

Mooi en betrouwbaar

Zeer goede service!!!

Mooie schoenen en goede service

Mooie duidelijke website met goede product foto’s. Schoenen zijn heel mooi en er kwam een lief handgeschreven kaartje bij!

Top service, prachtige producten

Nu 3 paar schoenen van dit merk. Altijd geleverd met een persoonlijk berichtje (kaartje) mooie producten. En als.er iets niet helemaal is zoals het zijn moet. Wordt dat direct opgelost.

Aanrader

Collectie is altijd mooi , service is goed !

Fantastic

Just bought 2 pair of boots, arrived with a speed! and were perfect in quality I have now 5 pairs of Via Vai boots and Can Only highly recommend both quality and design for your feet

Mooie schoenen

Hele mooie schoenen die heerlijk zitten. Bij de levering zat er weer een lief handgeschreven kaartje bij. Superleuk!

Snelle levering en vind het fijn dat je geen verzendkosten en retourkosten hoeft betalen

Tielenstraat 13

5145 RC Waalwijk

Over VIA VAI

Uitgesproken schoenen vertellen wie je bent. Ze zijn het perfecte mode-accessoire onder een little black dress of casual jeans. VIA VAI schoenen zijn er voor goalgetters met een eigen stijl. Ren jouw ambities achterna en zet daarvoor iedere dag net een stap extra. Jij weet precies waar je heen wilt, onze schoenen zorgen dat je daar komt. Al ruim 30 jaar is VIA VAI een inspirerend, internationaal opererend schoenenmerk. Het avontuur begint op de tekentafel in Nederland, waar de collecties nog altijd hun oorsprong vinden. De ontwikkeling vindt plaats in Nederland, de materialen worden ingekocht in Italië en de collectie wordt in Portugal en Spanje geproduceerd. Met een eigen Brandstore in Amsterdam, 500 partnerstores in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Scandinavië, en een eigen consumentenwebshop is VIA VAI op meerdere fronten actief.