Matig

Manier van retourneren vind ik lastig omdat ik dan de kabel moet uitprinten..

Helemaal mijn smaak en merk

Mooie duidelijke webshop, leuke modellen, betaalbaar en goede kwaliteit Snelle levering en persoonlijke aandacht en erg attent het heerlijk ruikende kado

Erg goed

Mooie schoenen, goede service, fijne pasvorm

Ik krijg snel klamme voeten in de sneakers

Prachtige schoenen, maar ik krijg al snel klamme voeten. De sneakers ventileren niet. Omdat de hak iets hoger is, moet je de sneakers wat strakker strikken anders schuif je met je voet naar voren.

Snelle levering, kwaliteitsschoenen

De sneakers zijn helemaal van leder van binnen, ze zitten als gegoten! Ook snelle levering

Snelle levering. Leuk kaartje erbij. Top. Hele mooie schoenen

Mooie schoenen en goede service

De schoenen van Via Vai zijn altijd van goede kwaliteit en hebben een fijne pasvorm.

Snelle levering, mooi ingepakt met een handgeschreven persoonlijk kaartje en een aardigheidje. Echt top!

Snelle, goed levering

Goede, snelle levering. Lief persoonlijk kaartje erbij

superpersoonlijk en snel

In mijn zoektocht naar een laars voor een vollere kuit, vond ik bij Via Vai de perfecte kwaliteitslaars. Het zijn nu al een van beste aankopen in tijden. De medewerker reageerde vriendelijk, snel en persoonlijk op mijn vragen. En ik had geluk want de laarzen werden dezelfde dag nog verzonden en s'avonds door DHL bezorgd. Superservice! Ze zitten fantastisch en maken iedere outfit af. Super bedankt Via Vai

Alles is super goed verlopen

Snel en vriendelijk

De bestelling was snel in huis voorzien van een leuk kaartje. Daar word je blij van!

Perfect!

Laarzen besteld, beetje verschillend links en rechts. Geen probleem! Een belletje en er wordt gewoon een vervangend paar opgestuurd. Altijd vriendelijk, begripvol en meedenkende medewerkers aan de telefoon. Heel veel dank

Super snelle en goede service!

Héél erg netjes en snel geholpen! Super service van Via Vai!

Dat handgeschreven kaartje is geweldig leuk! Schoenen zijn top!

Ik ben zo blij met dit paar

Ik vind het zo’n leuk model en ze zitten fijn.

Beautiful black chunky sneakers

I'm super pleased with my purchase, will definitely buy other colours in the future.

snelle service, schoenen netjes verpakt en met een presentje.

snelle service, schoenen netjes verpakt en met een presentje. Schoenen zijn zoals omschreven. Erg blij mee.

Prima service!

Snelle afhandeling met een persoonlijke noot!

Fijne laarzen en snel bezorg en netjes verpakt

Alles was goed verlopen de levering ,ik had twee kleuren besteld en een terug gestuurd binnen enkele dagen stond het geld weer op mijn rekening

Super goede service!!

(kleine) klacht wordt direct op een zeer correcte wijze afgehandeld. Bedankt!!

Goed geholpen, zeer vriendelijk, met telefonisch contact.

Super service en product!

Omdat ik wat haast had vanwege een bruiloft en veranderde weersverwachtingen had ik vlug laarsjes nodig. Bij ViaVai de perfecte gezien en besteld maar zou maar 1 dag voor de bruiloft er zijn... toen een mail gedaan naar Klantenservice en die zetten er vaart achter, ik had nu niet 1 maar 3 dagen voor de bruiloft de laarsjes binnen!! Echt heel blij mee! En ze zitten heerlijk!!

snel geleverd

overzichtelijk en prima

Tielenstraat 13

5145 RC Waalwijk

Over VIA VAI

Uitgesproken schoenen vertellen wie je bent. Ze zijn het perfecte mode-accessoire onder een little black dress of casual jeans. VIA VAI schoenen zijn er voor goalgetters met een eigen stijl. Ren jouw ambities achterna en zet daarvoor iedere dag net een stap extra. Jij weet precies waar je heen wilt, onze schoenen zorgen dat je daar komt. Al ruim 30 jaar is VIA VAI een inspirerend, internationaal opererend schoenenmerk. Het avontuur begint op de tekentafel in Nederland, waar de collecties nog altijd hun oorsprong vinden. De ontwikkeling vindt plaats in Nederland, de materialen worden ingekocht in Italië en de collectie wordt in Portugal en Spanje geproduceerd. Met een eigen Brandstore in Amsterdam, 500 partnerstores in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Scandinavië, en een eigen consumentenwebshop is VIA VAI op meerdere fronten actief.