Goed geregeld

Alles volgens afspraak. Handgeschreven kaartje is leuk.

Snel en mooie kwaliteit

Snelle levering. Mooie kwaliteit. Zou wel fijn zijn als er een retourstikker in de doos zou zitten.

Heel klantvriendelijk en behulpzaam !

Heel klantvriendelijk en heel behulpzaam !

Vriendelijk te woord gestaan, goede en snel geholpen

1,5 week gewacht op order

Ik heb 1,5 week gewacht op mijn pakket!

Perfecte sneakers

De sneakers zijn top! Goede service en snelle levering.

Goede service en heel fijn contact met Natascha

Mooie laarsjes! snelle, goede en vriendelijk service

Bestelling kwam de volgende dag binnen

Heel tevreden

Leuk met het persoonlijk kaartje die erbij zat!

Alles prima

Goede kwaliteit snelle levering

Blij mee

Heel goed contact

Duidelijke uitleg en excuses van late levering Persoonlijk

Blij met mijn aankoop. Goed en snel verzonden. Leuk persoonlijk kaartje erbij

Gewoon top!

Mooie en goede afbeeldingen van de schoenen op de website, goede beschrijving en je wordt keurig op de hoogte gehouden van het verdere proces. En als je dan je schoenen ontvangt dan is dat echt een cadeautje!

Snelle afhandeling van bestelling, zo ook van retour zending.

Vriendelijk en vlot geholpen via de whatsapp

In eerst instantie klantenservice benaderd om punten bij te schrijven op mijn account, omdat ik een paar schoenen niet via mijn account had gekocht(wat ik dacht wel gedaan te hebben). Via de whatsapp kon ik mijn vraag stellen en de volgende dag was het geregeld. Vriendelijk en vlot.

Heel tevreden! Zeer goede retour afhandeling!

Alles ging naar wens

Vlot

Vlot verlopen

Prachtige sneakers van mooie kwaliteit vlot ontvangen.

Super goede en snelle service!

Ik had een vraag over de schoenen. Direct snel en goed antwoord gekregen. Top service!

Altijd blij met jullie schoenen

Zoals gewoonlijk weer blij met deze schoenen. Lopen heerlijk.

Een droom voor mijn voeten

Helaas was dit paar binnen 2 weken stuk, geretourneerd, en hoop dat ik spoedig een paar nieuwe opgestuurd krijg

Really Cool sneaks

Bought sneaks and cross body Both really cool,comfortable and high quality Only improvement is shipping time. Took almost 1 week to delivery to Dk. But cool products :-)

Toppie :)

Tielenstraat 13

5145 RC Waalwijk

Over VIA VAI

Uitgesproken schoenen vertellen wie je bent. Ze zijn het perfecte mode-accessoire onder een little black dress of casual jeans. VIA VAI schoenen zijn er voor goalgetters met een eigen stijl. Ren jouw ambities achterna en zet daarvoor iedere dag net een stap extra. Jij weet precies waar je heen wilt, onze schoenen zorgen dat je daar komt. Al ruim 30 jaar is VIA VAI een inspirerend, internationaal opererend schoenenmerk. Het avontuur begint op de tekentafel in Nederland, waar de collecties nog altijd hun oorsprong vinden. De ontwikkeling vindt plaats in Nederland, de materialen worden ingekocht in Italië en de collectie wordt in Portugal en Spanje geproduceerd. Met een eigen Brandstore in Amsterdam, 500 partnerstores in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Scandinavië, en een eigen consumentenwebshop is VIA VAI op meerdere fronten actief.