Snel mooie schoenen

Ben heel blij met mijn nieuwe zwarte sandalen met hak. Mooie kwaliteit en snel geleverd.

Altijd netjes.

Heel blij met de kaarsjes kwaliteit en nette snelle verzending

Prima service, goede schoenen !

Alles perfect verlopen.

Super! Snelle reactie via app

Goed prima, duidelijk

Site is prima, mooie spullen…

Schoen voldeed precies zoals omschreven. Levertijd klopte ook wat aangegeven was. Na een paar dagen probleem met het oog van de schoen en super opgelost. Compliment en dit zo opgelost is. Kijk uit na de wintercollectie en hopelijk ook zelfde type schoen te verkrijgen in een ander jasje. Schoen loopt heerlijk wat ik uiteraard al wist en blijf iedere keer terug komen op dit merk.

uitstekende service

Laarsjes toch niet wat ik zocht, geen probleem om te retourneren. Heel snel geld terug.

Zo leuk met een persoonlijk kaartje erbij!

Geweldig merk

Modieuze, goede pasvorm en betaalbare collectie

Uitstekende service en advies!

Telefonisch overleg over maten en modellen van sneakers gehad. Niets was teveel en mogelijkheid om opnieuw sneakers te bestellen om maat wederom te gaan bekijken! Hoop deze keer dat de sneakers goed passen!

Fijne schoenen

Ik koop deze schoenen al enkele jaren. Ben er heel tevreden mee. Steunzolen passen ook perfect.

Snelle levering. Een leuk kaartje erbij! Super

Fijne webshop

Website werkt goed op mobiel. Makkelijk te navigeren!

Prachtige schoenen , mooi verpakt , snelle levering

Het is nooit een teleurstelling nadat je een bestelling uit de zorgvuldig ingepakte doos haalt

Hele fijne webshop, pakket snel verstuurd, persoonlijk

Top service top schoenen

Snel, correct, top schoenen

Mooie collectie

Mooie collectie, goede kwaliteit

Uitstekend!

Mooie schoenen, snel geleverd!

Het bestellen, de updates die je krijgt zijn gewoon duidelijk. Het leuke vond ik de persoonlijke boodschap die bij de schoenen was geleverd. Dit maakt de aankoop nog leuker. De gekochte schoenen voldoen aan alles.

Snel, goed verzorgd met persoonlijk kaartje!

Snelle levering, netjes verzorgd, leuk kaartje erbij....

Perfecte service!

Ik kreeg helaas een beschadigd paar laarzen binnen, maar heb heel vlot een nieuw paar ontvangen. Goed en vriendelijk geholpen.

Snel, goed en attent

Snelle service, levering en heel attent een hand geschreven kaartje erbij.

Top service!

Snelle levering en goed verpakt.

Leuk handgeschreven briefje erbij. Netjes ingepakt.

Leuk handgeschreven briefje erbij. Netjes ingepakt.

Zo leuk, met een persoonlijke noot

Tielenstraat 13

5145 RC Waalwijk

Over VIA VAI

Uitgesproken schoenen vertellen wie je bent. Ze zijn het perfecte mode-accessoire onder een little black dress of casual jeans. VIA VAI schoenen zijn er voor goalgetters met een eigen stijl. Ren jouw ambities achterna en zet daarvoor iedere dag net een stap extra. Jij weet precies waar je heen wilt, onze schoenen zorgen dat je daar komt. Al ruim 30 jaar is VIA VAI een inspirerend, internationaal opererend schoenenmerk. Het avontuur begint op de tekentafel in Nederland, waar de collecties nog altijd hun oorsprong vinden. De ontwikkeling vindt plaats in Nederland, de materialen worden ingekocht in Italië en de collectie wordt in Portugal en Spanje geproduceerd. Met een eigen Brandstore in Amsterdam, 500 partnerstores in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Scandinavië, en een eigen consumentenwebshop is VIA VAI op meerdere fronten actief.