Super leuke sneakers, met de juiste maatvoering en kwaliteit top!

Prachtige schoenen, goed voetbed. Goede snelle levering. Een 9 omdat er altijd ruimte is voor verbetering.

Persoonlijk kaartje heel leuk snelle levering!

Super fijn om zo schoenen te bestellen Duidelijke overzichtelijke pagina. Volgende dag de schoenen al in huis.

heel erg fijn!

Ik vond het kaartje erbij heel erg vriendelijk :)

Ik heb meerdere artikelen besteld, dit omdat ik nog niet echt kon kiezen. Dit ervaarde ik erg prettig doordat ik rustig de tijd had om het rustig te bekijken

Goede website met goede informatie. Goed op de hoogte gehouden wat betreft de verzending en een cadeautje om uit te pakken.

Persoonlijke aandacht

Goede beschrijving van de sneaker, maat klopt. Snelle levering.

Top schoenen

Goed passend voor de wat bredere voet.

Ik heb lastige voeten. En om dan leuke passende schoenen te vind is moeilijk. Maar sinds ik via vai heb leren ken heb ik wel elk seizoen leuke schoenen

Makkelijk bestellen, snelle verzending, meerdere betaalopties en retour mogelijkheid indien gewenst. Gevolgd door een snelle afhandeling. Echt top!!

Geweldige schoenen!

Comfortabel, tijdloos en mooi materiaal!

Leuk een handgeschreven kaartje erbij!

Uitstekend , niks op aan te merken, Schoeisel is geheel naar mijn smaak en zit prima.

Mooie kwaliteit

Mooie schoenen met goede pasvorm en goede kwaliteit!

Goede klantenservice!!

Maat kwam niet helemaal overeen met wat er op de website stond! Maar daarna netjes door de klantenservice geholpen en kleinigheidje gekregen van Via Vai!

Ik werd top geholpen. Heel persoonlijk dat werkt altijd goed en meteen in oplossingen gedacht toen ik een fout had gemaakt.

Goede website

Mooie duidelijke website makkelijk schoenen bestellen snelle levering

Snelle en duidelijke service.

Altijd goed

En altijd zo blij met mijn nieuwe schoenen laatste keer de korte laarsjes ik ben altijd een soort wandelen reclame collega’s ook besteld gr san smit

Binnen een dag geleverd, inclusief vriendelijk briefje. Kortom perfect.

Goede service, fijne schoenen

Het pakket had vertraging door DHL maar is getraceerd en alsnog bezorgd.

perfect

keurig op tijd, leuk persoonlijk briefje erbij

Best boots and a great match

Always a super collection of very cool shoes. And they just fit my feet so well.

Verzorgde verzending met persoonlijke aandacht

Prijzige schoenen, maar kwaliteit is het waard. Moderne sneakers, lopen heerlijk!

Tielenstraat 13

5145 RC Waalwijk

Over VIA VAI

Uitgesproken schoenen vertellen wie je bent. Ze zijn het perfecte mode-accessoire onder een little black dress of casual jeans. VIA VAI schoenen zijn er voor goalgetters met een eigen stijl. Ren jouw ambities achterna en zet daarvoor iedere dag net een stap extra. Jij weet precies waar je heen wilt, onze schoenen zorgen dat je daar komt. Al ruim 30 jaar is VIA VAI een inspirerend, internationaal opererend schoenenmerk. Het avontuur begint op de tekentafel in Nederland, waar de collecties nog altijd hun oorsprong vinden. De ontwikkeling vindt plaats in Nederland, de materialen worden ingekocht in Italië en de collectie wordt in Portugal en Spanje geproduceerd. Met een eigen Brandstore in Amsterdam, 500 partnerstores in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Scandinavië, en een eigen consumentenwebshop is VIA VAI op meerdere fronten actief.