Binnen een dag geleverd, inclusief vriendelijk briefje. Kortom perfect.

Goede service, fijne schoenen

Het pakket had vertraging door DHL maar is getraceerd en alsnog bezorgd.

perfect

keurig op tijd, leuk persoonlijk briefje erbij

Best boots and a great match

Always a super collection of very cool shoes. And they just fit my feet so well.

Verzorgde verzending met persoonlijke aandacht

Prijzige schoenen, maar kwaliteit is het waard. Moderne sneakers, lopen heerlijk!

Tevreden

Tevreden.

Prachtige schoenen

Heel blij met mijn schoenen en er zat nog een gepersonaliseerd handgeschreven kaartje bij. Ze lopen ook heerlijk.

Snel en perfect

Prachtige laarzen met korting en een heel leuk kaartje erbij, het maakt online shoppen toch nog een beetje persoonlijk

De service en de snelle reactie van de klantenservice was fantastisch.

Geweldig en met een leuk persoonlijk berichtje

Snelle bezorging

Bericht gekregen toen schoen weer op voorraad was. Hierna volgde een verzorgde en snelle levering. Schoenen zaten perfect, precies zoals om schreven was.

Duidelijke webshop, snelle service en topkwaliteit

Dit is nu het derde paar sneakers dat ik hier kocht en eerlijk… ik wil geen andere meer.

Mooie kwaliteitsschoen

ik zocht een leren sneaker, iets degelijk en deze sneakers voldoen daar zeker aan!

Zondags besteld maandag binnen met een persoonlijke kaartje erbij.Dat geeft net wat extra

Snelle en goede service

Ik vind het alleen heel jammer dat de schoenen piepen en kraken tijdens t lopen

Leuke collectie en snelle service bij online bestellen

Leuke collectie en bij online kopen krijg je een persoonlijk kaartje. Vond ik altijd erg gezellig en attent!

Fijne webshop

Bestellen ging makkelijk en snel, leveren ook. Het product was gelijk goed. Schoenen zitten heerlijk dus heb geen ervaring met retouren of terugbetalingen.

Zoals de schoenen eruit zien: top

Top service verleend. Koop al jaaaaaren via vai schoenen en voor de eerste keer een klacht. Het werd meteen goed opgelost. Dankbaar!

Het zijn natuurlijk al mooie schoenen, maar door het kaartje met een leuke boodschap maakt het heel persoonlijk!

Zeer hij goede service

Zelf verkeerde huisnr opgegeven waardoor schoenen teruggestuurd werden na viavai Daarna weer opgestuurd en twee dagen later had ik ze alsnog in huis

Snelle levering, persoonlijke note

Sneakers werden snel geleverd met een vriendelijk kaartje in de doos erbij. Kwaliteit en pasvorm zoals altijd, gewoon goed! Zeer tevreden..

Alles top

Alles top

Prima, goede mooi afgewerkte schoenen

Prima.snelle levering

Bestellen snel, retourneren helaas niet

Leuke webshop met veel geweldige items. Wordt snel bezorgd ook met een leuke persoonlijke touch. Enige minpunt dat retourneren wel erg lang duurt.

Tielenstraat 13

5145 RC Waalwijk

Over VIA VAI

Uitgesproken schoenen vertellen wie je bent. Ze zijn het perfecte mode-accessoire onder een little black dress of casual jeans. VIA VAI schoenen zijn er voor goalgetters met een eigen stijl. Ren jouw ambities achterna en zet daarvoor iedere dag net een stap extra. Jij weet precies waar je heen wilt, onze schoenen zorgen dat je daar komt. Al ruim 30 jaar is VIA VAI een inspirerend, internationaal opererend schoenenmerk. Het avontuur begint op de tekentafel in Nederland, waar de collecties nog altijd hun oorsprong vinden. De ontwikkeling vindt plaats in Nederland, de materialen worden ingekocht in Italië en de collectie wordt in Portugal en Spanje geproduceerd. Met een eigen Brandstore in Amsterdam, 500 partnerstores in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Scandinavië, en een eigen consumentenwebshop is VIA VAI op meerdere fronten actief.