Alles klopte

Precies als afgesproken

Heel goed. Netjes verpakt en verstuurd. Goede communicatie. Ik ben zeer tevreden. Schoenen lopen en zitten lekker.

Er was een kleine beschadiging en ik kreeg direct een nieuw paar opgestuurd. Topservice.

Service is prima

Goede kwaliteit

Alles prima in orde

Good service

Fast transaktion

Ontzettend mooie fijne schoen!

Blij mee!

Heel goed geholpen leuk personeel

very good service

very godd service

Super tevreden.

Bestellen en levering ging allemaal voorspoedig. Super tevreden dus!

Mijn lievelingsmerk!

Supermooie en vooral lekker zittende schoenen. Fijne website, snelle levering en makkelijk te retourneren.

Goede communicatie Leuk briefje bij de bestelling, persoonlijk. Snelle levering

Leuk dat extra persoonlijk geschreven kaartje!

Prima kwaliteit, kleine opmerking, aan de zijkant van hak, bij het stiksel, scherpe rand. Ben nog al gevoelig hier voor. Ondanks het dragen van sokken

Snelle levering en een leuk persoonlijk kaartje!

Ik had een bestelling geplaatst maar bij één sandaal zat het riempje van de gesp niet goed. Berichtje via de app verstuurd, een hele snelle reactie met meteen de oplossing. Zij stuurde alvast een nieuw paar op met een verzendlabel om daarmee het ander paar te retourneren Dit was super snel geregeld!

Goed!

Tevreden. Kwaliteit. Mooie collectie. Maar voor mezelf jammer dat het gekozen model, soms net iets te groot/breed uitvalt. En n maat kleiner dan net te klein. Mvg.

Prachtige

Ben altijd weer blij met de kwaliteit van de schoenen, zo ook dat ze in Europa gemaakt worden !!

Helemaal top

Snelle verzending en top kwaliteit schoenen! Ik ben helemaal blij met m'n nieuwe aankoop!

perfect, niks op aan te merken!

perfect, niks op aan te merken!

Super fijne schoenen

Koop elk jaar drie paar schoenen omdat ze heel fijn zitten

Fantastische schoenen, dito service

Fantastische schoenen, dito service

Uitstekende service en top kwaliteit schoenen!

Razendsnelle levering en echt waar voor je geld. Super tevreden en blij mee!

Har handlet en del gange, bedste og lækreste sko og altid super service

• Vil du anbefale os? Ja

Goede service.

Tielenstraat 13

5145 RC Waalwijk

Over VIA VAI

Uitgesproken schoenen vertellen wie je bent. Ze zijn het perfecte mode-accessoire onder een little black dress of casual jeans. VIA VAI schoenen zijn er voor goalgetters met een eigen stijl. Ren jouw ambities achterna en zet daarvoor iedere dag net een stap extra. Jij weet precies waar je heen wilt, onze schoenen zorgen dat je daar komt. Al ruim 30 jaar is VIA VAI een inspirerend, internationaal opererend schoenenmerk. Het avontuur begint op de tekentafel in Nederland, waar de collecties nog altijd hun oorsprong vinden. De ontwikkeling vindt plaats in Nederland, de materialen worden ingekocht in Italië en de collectie wordt in Portugal en Spanje geproduceerd. Met een eigen Brandstore in Amsterdam, 500 partnerstores in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Scandinavië, en een eigen consumentenwebshop is VIA VAI op meerdere fronten actief.